32 yaşıma gireceğim. Hayatımda kimse yok, yalnızca ailem var ve onlara da çok bağlıyım. Şu yaşımda sabah akşam öper boyunlarına sarılırım, ancak evliliğe de bir o kadar uzağım, güven duygum çok sarsıldı, tamir edilemez tahammülsüz bir noktadayım :( ama tüm ömür yalnız da kalmak istemiyorum.
Yakın zamanda bir iş teklifi aldım yurt dışından.. güzel, değerlendirilebilir bir teklif, dilim fazla olmamasına karşın orada geliştireceğim. Ama soru işaretlerim var, ben 20'lerin başında olsam harika bir teklif ama 32 yaşındayım, hayatı yarılamışım, burada belli bir uzmanlığım oluşmuş... oraya gideceğim, sıfır dil, kimseyi tanımam etmem, üstelik evli değilim ve yaşım da iyice geçecek. Bu sefer evlenmek isteyip evlenemeyeceğim, kafamda deli sorular yani...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu çok önemli bir dönüm noktası senin için. 💖 32 yaş yeni başlangıçlar için harika bir yaş, hayatı yarılamak değil, belki de yepyeni bir sayfa açmak demek. Yurt dışı fırsatı sana hem kendini geliştirme hem de güvenini tazeleme şansı sunabilir. Kim bilir, orada yeni insanlarla tanışmak, bakış açını değiştirebilir. Yalnızlık korkusu hepimizde var ama önemli olan kendi mutluluğun. İç sesine kulak ver. ✨ Unutma, nerede olursan ol, huzur senin içinde. Bence yurt dışı seçeneği çok heyecan verici! 🌍✈️