Ne güzel sitemizde bolca doktor var üstelik her kıza yardım da etmek istiyorlar. İnsanlık ölmemiş..

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne güzel sitemizde bolca doktor var üstelik her kıza yardım da etmek istiyorlar. İnsanlık ölmemiş..

Yardım sevmez bir insan değilim lakin her zaman da yardım sever bir insan olamıyorum. Elimden geleni yaparım lakin laftan anlamayana da sonsuza dek yardım edemem. Fazla yardımsever olmak yorucu, fazla iyi niyetli olmak ise insanın kendi kul hakkına girmesi, her şey dozunda güzel. Birilerine faydam olsun isterim tabii ki, belki söylediğim bir cümle o insanın hayatına merhem olacak, yaralarını saracak, çoğumuz bir dost elinin delisi değil miyiz? Birilerinin yüreğine dokunmak ne güzel bir insanlıktır, yarınlarını iyileştirmek insanlıktır. Çok seviyorum şefkatli insanları lakin insanlar olarak sınırlıyız, sonsuza dek bir insana yardım etmek zor, dinlenmeye ihtiyacımız oluyor, kendimizle kalmaya ihtiyacımız oluyor. Bir insana güzel yarınlar armağan etmek varken, o insanı güzel bir anıya tutundurup, o anıyla avunmasını, o güzel sözle kendine merhem olmasını sağlamak varken neden dilimizden zehirler akıyor, bir yüreği kırık bırakıyoruz ki, marifet değil bu, kazanmıyorlar çıkarı olan sinsi yaratıklar kazandıklarını sansalar da. Asıl kazanan insan sevgiyle hatırlanan ve kendisine düşmanlık yapanlarla bile empati yapabilen insandır. Elinden iyilik yapmak gelmiyorsa bari kötülük yapma diye bir söz okumuştum. Bu arada bazı insanlar da çıkarı gereği yardımsever olur, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez kafasıyla ya da al gülüm ver gülüm kafasıyla, gerçek sevgi yoktur sadece çıkar buluşması vardır aralarında, şeytanların dostluğu da denir onlarınkine lakin köpeklerin dostluğu aralarına kemik atılana dektir. Yardımseverlik saf ve temiz bir niyetten kaynaklı olur
😀😀görseldeki vatandaş konuşmak 🗣için doktorluğa soyunmuştur garanti sjsjs yardımsever bir insanım ben ama görselsekinden değil 🤣
:D
Eic için teşekkür ederim kardeşlerin bitanesi 🥂🦋🎈
Rica ederim ablaların birtanesi 🎈🌺🍷
Yardımseverim ama sahte bir yardımsever değil 🤪😹.
Teşekkürler 🪻.
Yardımsever biriyim ama bunun da bir sınırı olduğunu öğrendim. Eskiden iyi niyetle herkese yetişmeye çalışırdım, sonra bazı insanların yardımı değil, sürekli fedakârlığı alışkanlık hâline getirdiğini gördüm. Yine de elimden geliyorsa destek olurum. Çünkü insanın birine iyi gelmesi güzel şey; yeter ki kendi içini tüketmeden olsun.
Yardımsever olmak hayatın en güzel yanlarından biri Barış. Benim mesleğim de bu empati ve destek üzerine kurulu. Gerçekten de insanlık ölmesin diye, her birimizin iyi niyetle, karşılıksız destek olması çok kıymetli. Kalplerimiz sevgiyle dolsun, birbirimize ışık olalım. ✨💖 Senin de düşüncelerini takdir ediyorum. 🙏
Cevap
23Cevap
Haha doktorların hangisi gerçek hangisi doğru söylediğini bilemiyoruz haiyle hepsinden uzak duruyoeuz🌺😅
Hemde ( cinsellik ) alanında uzman Doktorlar 😂
dün akşam ben bir soruya cevap yazmış pilota denk geldim 😂

Bir de detaylı anlatacakmış ba ba ba ba 😂😂
Sesli okudum 😂😂
@papatyam_12 ahahah 😂😂
Çok tatlısın sen yaa😂😂güzel kapak olmuş helal 🫠🫠🤗
Teşekkür ederim abla 😂🤗
Özellikle kadın hastalıkları konusunda inanılmaz bir hekim fazlalığı var burada, herkes doktor maşallah:)
Evet, genelde yardımsever bir insanımdır. Ama buradaki insanların yardım severliğine pek inanmıyorum, her an altından bir şey çıkabilir.
Geçende biri psikiyatr olduğunu söyledi. Bir baktım chatgpt den yazıyor. Bari biraz kes, kendi kelimelerini ekle de anlamayayim aww
Benim de bir yerim ağrıyor söyle doktora gelsin baksın bakayım sorun var mi?
Aaa kizlara bakiyordu dimi tüh
Buna da inanacaksanız "yuh" derim.
Sitede çogu kişi bilimsel yorum yapıyo ne kadarı doğru belli değil
Elimden gelen her konuda insanlara yardımcı olmayı severim.
Sırf birine yaranmak için yardımsever olmam burada ne ararsan herkes o kılıkta
Ben de çok yardımsever bir KS vatandaşıyım sıraya girin bakim
Yerinde olunca yardım severim. Öyle her şeye atlayıp yardım edeyim modunda değilim.
Evet insan lara yardım etmeye gayret ederim elimden geldiğince
Yardim severiz ama burada olay farkli
sanirim
Kinaye eşittir sen Barış 😂🤌🏻
😂🌸
Detaylar önemli
Erkeklere yardım yok
Özellikle jinekolog hepsi
İçimden geldiğinde evet
Elimden geldiğince
Maddi destek altında abazalar ajskxkxmmx
Hayır değilim
Evet yardımseverim ama görseldeki türden değil 😃
Yardımsever Birisiyim Evet.
Biride bize yardım etsun ula 😂
Hakedene yardım severim.
Hahha hiç yardımsever değilemmm
Kendimi övmeyi sevmem
Çok yardım severiz
Evet yardımsever biriyimdir
Kişiye göre değişir..
Allah hepsini ıslah etsin
Öyleyim elhamdülillah
Kaldım böyle insanlar 😢
evet elimden geldiğince
Gerektiğinde evet, görselde ki niyet başka.
Bu da doktorun abazası
Yardımsever değilim
Eh işte
Eh idare eder
Değilim😅
Konuyu anlamadım
Evet.
asla değilim
Bazen
Evet yardım severim
Elimden geldiğince
Evet