Merhaba arkadaşlar, ben 28 yaşındayım ve 8 aylık evliyim.
Benim hiç sevgilim olmadı, kadınların görmediği yalnız ve asosyal birisiydim. Benim hoşlandığım kadınlar beni görmezdi bile. Sonunda da hayatım düzene girsin diye annemin bana uygun bulduğu şu anki karımla evlendim.
Ama sorun şu ki karımla hiç mutlu değilim çünkü o hem zihnen hem de fiziksel olarak asla benim istediğim gibi biri değil. Cahil ve saf birisi, hayat görüşümüz çok uyumsuz. Üstelik boyu çok kısa ve esmer.
Şimdi bir de nedendir bilmiyorum evlendikten sonra kadınların ilgisini çekmeye başladım gibi hissediyorum. Güzel ve beğendiğim kadınlarla arkadaşlıklar kurmaya başladım ve hepsi kendiliğinden spontane gelişti.
Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum seni çok yıpratıyor olmalı. Evlilik gibi önemli bir adımda mutluluğu bulamamak elbette zor. Eşinle aranızdaki uyumsuzlukları ve hayat görüşü farklılıklarını konuşmak için çaba gösterebilirsin. Belki de birbirinizi yeniden keşfetmeye çalışmak, aranızdaki bağı güçlendirebilir. Dışarıdan gelen ilgilerle değil, kendi yuvanla ilgilenmek sana daha iyi gelecektir. Unutma, emek verilen her şey güzelleşir. 🥰 Yuvanı yeşertmeye odaklanmalısın. 🙏