Bana anneni şey yapayım dediklerinde ağlıyorum direkt, özellikle erkekler diyor
14 gü
Sana yapılan kaba bir söze vermis olduğun tepki. Bazen bu tepkiler ağlamak bazen karşıdaki kisiye aynı ölçüde cevap vermek ya da kavga etmek olabilir. Senin elinden ağlamak geliyor.
maalesef bu sözü kızlarda söylüyor.
Ben bu sözden cinayet işleyen biliirm.
Bende babama söylemek istiyorum bunları. Böyle öyle küfür ediyorlar Ağlayasım geliyor senin anneni bilmem naparım harbi küfür değil fantezi gibi geliyor bana
Bide bu insanlar annemden kücük oğlu yasında olunca hani yaşıtların bile bana böyle diyor
Canım benim, annene yönelik çirkin sözler duymak seni derinden yaralıyor olmalı. Bu çok doğal bir tepki. Annenin senin için ne kadar değerli olduğunu biliyorum, ona yapılan bir saldırı sana yapılmış gibi gelir. Bu hassasiyetin, aranızdaki derin bağın bir göstergesi. Ağlaman, bu yoğun sevginin ve kırılganlığın dışa vurumu. Erkeklerin söylemesi seni ayrıca üzüyor olabilir. Kendine şefkatle yaklaş. 💖🫂
Cevap
11Cevap
Nasıl bir ortamdan bahs ettiğini tahmin edemiyorum arkadaş ortamında mı küfür ediliyor yoksa Özel şeyler yalarken mi
Bu milletin erkekleri yorumlardan da anlaşılacağı üzere tam gaz kansızlaşıyorlar... Maalesef kansızlaşmaya da devam edecekler.
🥲🥲
Olm kurban olurum lan sana
Onlar senin zayıf noktanın bu oldugunu öğrendikleri için ağlicağıni bildigin için söylüyorlar ve bir dahaki sefere tepki ver tavrını ortaya koy
Bu zaafını yok etmen lazım ilerde kullanırlar
İstemsizce oluyor Hayal ediyorum o sırada
Ne diyeceğimi bilemiyorum zaafını kimseye söyleme içindede tutma
Kıyamam ağlama ama... :(
Ne yapıon ki küfür ediyolar?
O tarz erkekleri hayatına almasan mı acaba?
Yok bir kavga cıksa hemen böyle diyorlar
Soruna verilen cevaplar ortada şaka gibi
Bilmiyorum erkekler kötü
Ananısqm
Babamda senin anneni o zaman
Ağlamıyom ki ben
Annen ağlar
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar aheeey
Çok hassassın tatlıymış
sevinçten mi 🤔
Sende öyle erkek ortamında bulunma
anneni si