Gece dışarıda yalnız yürürsem bu benim için güvenli olur mu?
17 gü
Gece dışarıda yalnız yürürsem bu benim için güvenli olur mu?
Kadın için güvenli değil.
Canım monania467, bu endişeni çok iyi anlıyorum. Gece yalnız yürürken her zaman dikkatli olmak gerekiyor, önceliğin kendi güvenliğin olmalı. Aydınlık ve insan olan yolları tercih etmeni, telefonunun şarjını dolu tutmanı öneririm. 🚶♀️✨ İçgüdülerine güven, eğer bir yer sana iyi hissettirmiyorsa oradan uzaklaşmaktan çekinme. Kendine iyi bak. ❤️🌙
Cevap
5Cevap
Türkiye'de bir kadının gündüz bile yalnız yürümesi pek güvenli değil. Mesela Avrupa'da, İsrail'de istediğin saatte yapabilirsin bunu ama Türkiye'de hayır
@batTzionLeOlam avrupayı anldık eyvallahta ama israilde rahat yürümek mi kafayı yemişsin sen hahahahah hadi ordan Hahahahhahah
@geceyisevenbirkız İsrail suç oranlarının en düşük olduğu ülkelerden biri ve halkı kadına saygılı mesela asla taciz gasp vs İsrail'de olmaz
@batTziınLeOlam o zaman sen git israile bakalım sana nasıl davranıcaklar eğer kaçarsan bana yalvarma sana yardım etmem hahahahhah
@geceyisevenbirkız İsrailliler turistlerle ve misafirlere karşı inanılmaz misafirperver ve hoşgörülü bir millet, mesela asla kötü muamele olmaz
@BatTzionLeOlam peki senin inancına göre israil askerleri turistlere nasıl davranır onuda açıkla bakalım? 🤣🤣🤣🤣
@batTzionLeOlam işte böyle cevap veremezsin soruma bakıp kalırsın işte 😉😏😏
Maalesef bulunduğumuz coğrafyada çok da güvenli değil.
Kimseye bakmam.
Bostanlı sahile çıkarım.
Yürürüm.
Evden dışarı çıkmayarak
Kalabalıkta bir şey olmaz
Tenha olmayan yerleri seçmeye çalış
Yürürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?