Erkeklerin “ben efendiyim” diyeni bile çok problemli ne bileyim, kısıtlama olsun cimrilik olsun şaka yapmıyorum, yıllardır tam olarak düzgün tanıdığım kişi sayısı 1, sayı ile bir ve 25 yaşındayım
19 sa
Erkeklerin “ben efendiyim” diyeni bile çok problemli ne bileyim, kısıtlama olsun cimrilik olsun şaka yapmıyorum, yıllardır tam olarak düzgün tanıdığım kişi sayısı 1, sayı ile bir ve 25 yaşındayım
Cevap
11Cevap
Bu konu da söyleyebileceğim ve özellikle istirham edeceğim bir şey var.
Tercih etmediğiniz ve etmeyeceğiniz karakterde ve kişilikteki insanlara çamur atmaktan gerçekten vazgeçin.
Sanki denk gelip , tercih etmek için bekliyormuş gibi yapmayın.
Artık kimin algı yaratmak için konuştuğunu , kimin gerçekten istediğini bariz belli.
Bu durumlardan dolayı celladına aşık olanlar görünüyor artık.
Ne istediği konusunda henüz fikir sahibi olmayan çoğu kişilerin ortak tavrını sergilediğinizi hatırlatmakta yanlış görmüyorum.
Çünkü genelleme yapıyorsunuz.
Bu cimrilik nedense bir bende yok gelen elimi yiyor gidiyor yemese bir şey değil saf yerine koyması biraz koyuyor insana
Ben şöyleyim ben böyleyim diyen o değildir eminim buna.
değilim gerçekten problemli değilim herkes aynı değil abla ya genelleme yapmayın lütfen benim tek sorunum varsa o da utangaç olmak öyle kısıtlayıcı dediğin kişiler zaten efendi kalıbına girmiyorki
benim bir ex vardı efendiyim benden efendisini bulamazsın diye geziniyordu öyle bir abaza çıktı ki
herkes ilk bir melek gibi tanıtır benimde bi tanıdığım vardı benden hoşlanıyordu redettim diye kendini hastanelik etmiş bildiğin maşallah sonra 2 Manita değişti hiç boş durmadı :D
tr erkeği yorma be shjxhs
Ya sen efendi erkeğin ne olduğunu bilmiyorsun, ya da efendi erkekler sana göre değil. Bu iki olasılık üzerene düşünmeni tavsiye ederim. Cimrilikten kastın nedir mesela? Kimse maddi durumunu senle paylaşmak zorunda değil
Ben efendiyim diyen biri efendi değildir 😂
Efendilik lafta sözde değil karakterde olmalı
Hepsinin bi yeri kalkmış o yüzden
Haklısın
Fazla değer verdiğimizden
Özümde iyi çocuğum
İnsanlar neden öze kadar insin yüzeydede iyi ol
Yüzüne bakan özünü görür zaten birne bakınca ne olduğu belli olur
Sayının 2 olmasını ister misin
Amacın nedir?
ben aslında kadın erkek ayırmam toplum genel olarak sıkıntılı sadece herkes iyi biri olduğunu sanıyor ama o kadar çok bastırılan duygular bilinmeyen tarflar varki
Bu konuda haklı olabilirsin. Ama mesela ben kendime çok süper bir kişiliğe sahip olduğumu söyleyemem. Çünkü her insanın bir eksiği vardır. Sen olsun ben veya başkaları. Kimse dört dörtlük değildir. Bir insan sevilecekse hataları ve kusurları için sevilmelidir.
tamamda nesilden nesile gelişip daha modern daha zeki daha farklı daha medeni olmamız gerekmiyormu ya
Kötü bir şey yazmadım neden uyarı yedim?
Sen düzgün müsün
pek kusurum yoktur
Herkesin kusuru vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. 😔 İnsanlar bazen dışarıdan göründüklerinden çok farklı olabiliyorlar, "efendi" olmak sadece bir etiket değil, içten gelen bir davranış biçimi. Önemli olan karşındaki kişinin seni gerçekten dinlemesi ve değer vermesi. Herkesin kusurları var, mühim olan bu kusurlarla nasıl başa çıktığı. Kalbini açık tut ve doğru insanı bulacağına inan. 🤗💖✨