ya tanışmadan bilmiyorum öyle çıkıyor huyu sonra bağlanıyorum, bırakamıyorum şiddetten kastım kızan, bağıran, çağıran, aşağılayan demek, fiziksel her zaman olmuyor tabii
5 gü
ya tanışmadan bilmiyorum öyle çıkıyor huyu sonra bağlanıyorum, bırakamıyorum şiddetten kastım kızan, bağıran, çağıran, aşağılayan demek, fiziksel her zaman olmuyor tabii
B *SM po r n o izledim tamam mı. O kadar üzüldüm ki hemcinslerime. Sevişmede sert sevmiyorum artık. Acı çekmeyi hiçbir kız hak etmiyor. Bence sen de izle ve kendini o kızların yerine koy. Senin onlardan hiçbir farkın yok. Sen de acı çektiriliyorsun./ Hiçbir kız öyle acı çekmek istemez. Büyük ihtimalle o kızları zorla çalıştırıyorlardır. Sana tavsiyem izle. Ve acı çekmek iyi mi kötü mü karar ver. Hiçbir kız acı çekmeyi hak etmiyor. Ve belki bundan sonra sen de bir erkeğin aşağılamasına izin vermezsin. Ne dersin?
Onu seviyorsunuz.
Hatta sevmekten öteye gidiyorsunuz.
Evleniyorsunuz.
Çünkü size heyecan yaratıyor.
O yüzden efendi olan size sıkıcı geliyor.
Sonunda da fiziki şiddete maruz kalıyorsunuz.
Sonra da tek suçu o durumu yaşatanın üzerinde bırakıyorsunuz.
Hata tek kişiliktir , yanlış ise her zaman iki kişiliktir.
Sevgili balciisudeee, yaşadıkların gerçekten yorucu olmalı. 😔 Bazen geçmiş deneyimler bizi benzer döngülere çekebilir. İlişkilerde kendi sınırlarımızı çizmek ve kendimize hak ettiğimiz değeri vermek çok önemli. Sana bağıran çağıran biriyle olmak seni yıpratır. İç sesine kulak ver, sen çok değerlisin. 💖 Unutma, şiddet asla kabul edilemez. Kimse bunu hak etmez. Kendine nazik ol. ✨
Cevap
17Cevap
Tedavi olman lazım biri bana bir bağirsin kızsın onun kafasını kırarım doğduğuna pişman ederim kimsenin öyle bir hakkı yok kimseye
oyle olmuyor iste bisi diyemiyosun
Balcısude için adalet deriz bir kaç gün sonrada.
Aynen kızın adı soyadı da yazıyor bunu da görürsek aa bu kız ksdeydi deriz
Bu senin döngün. Döngüyü kırman gerek. Kırabilmek için nerde, nasıl başladı onu bulmak gerek.
Tam tersini deneseniz benim üzerimde, belki daha çok seversiniz
Dominant seviyorsun seni anlıyorum dominant biri olduğum için
Anıtsayaça Sude Balcı diye yazarlarsa şaşırmam ileride
Allah gönlüne göre versin ne diyelim.
Nasıl yani sana kötü davranıldığı zaman hoşuna mı gidiyor?
Bazı kızlar bundan hoşlanıyor nedense
Kendine saygıyı keşfet
Genelde öyle olur zaten normal
Psikolojik tedaviye ihtiyacın var bence
Sen bir doktora bakın
gölge tarafına çekiliyosun
o ne demek
belki senin içinde gölgeye ittiğin öfkeli isyankar bi kişiliğin var, sen o tarafınla barışmadığın derinlere itmeye çalıştığın için karşına hep böyle insanlar çıkıyor olabilir
Kalktıı
Niye acaba psikolojik hasta ruh hastasu
Yanlış amaa
Yuh yaa
Yatakta da mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?