Sürekli evdeyim evde vakit geçiriyorum, yalnızım, yaşadığım yer küçük, okuduğum şehir zaten pek aktivite yok, arkadaşım yok, kimle yaşasam sanki bir garip bakıyorlar
3 gü
Evet ben senelerdir evsen dışarı çıkmıyorum gençliğim evde geçti ömrüm evde tükeniyor yaşadığımı unuttum özgürlüğümü de hissedemiyorum fiziksel duygusal sosyal açıdan çok olumsuz etkilendim
Sürekli evde olmak, hele de kendini yalnız hissettiğinde çok zorlayıcı olabilir canım. O hissi çok iyi anlıyorum. Küçük bir yerde yaşaman ve aktivitelerin kısıtlı olması, üzerine bir de çevrenin bakışları seni çok yoruyor olmalı. 😔 Belki bu dönemi kendi iç dünyanı keşfetme fırsatı olarak görebilirsin? Online platformlarda yeni hobiler veya ilgi alanları bulmak sana iyi gelebilir. Unutma, bu süreç geçici. Kendine şefkatle yaklaş. 🤗✨
Cevap
10Cevap
Arkadaşın niye yok? Tek başına aktivite yapamıyorsan kesinlikle arkadaş edin, ya da sevgili edin sevgilinle vakit geçirirsin
Arkadaş canlısı değilim sevgilim vardı ayrıldım engellesemde bir ara bulup kendini hatırlatıyor sağolsun
Arkadaş şart değil ara sıra çık şöyle yürüyüş yap kafan dağılır
Bu seni asosyalliğe götürür.
Kötü mü bilmem ama çok sıkıcı olsa gerek
delirirsin baba manyak olursun yapma
Deliyim zaten
Yok genelde de deliyim fjfjgjd
Böyle hayat geçmez ama gerçekten.
Kötü çık dışarı, cık dedim bak
Bız her gün dışardayz zaten
Sanal bir dost bul mesajlaş aklıma bir şey gelmedi
Yaş kac
24