12 gü

Mezuniyete ailemi çağırmaya korkuyorum, yapışkan arkadaş ve annesiyle nasıl mesafe koyarım?

Okulda benim bir arkadaşım var erkek. Normal arkadaş, onunla vakit geçiriyordum annem tanıyor onları. O çocuğu yani bir kere evlerine gittim annesi ile tanışmaya, annesi anneni de çağır deyip duruyor ama yapışık bir tipler. Mezuniyette anneme bir şey demesinler, anneme yapışmasınlar diye korkuyorum. Ne yapsam? Arkadaşımdı çocuk ama yapışkan bir tip. Dersleri iyi, birlikte çalışırız diye arkadaş oldum ama ailesi işin içine girdi çocuk da aşırı tipsiz. Ailesi de dedikoducu, başka arkadaşım da yok mezuniyete gelecek ne yapsam? Aileler tanışsın diyor, tanımak istiyor aileni diyor, sevgili gözüyle mi bakıyor çocuk acaba? Annesi der mi bize geldi filan, garip tipler, ailemi törene götürmeye korkuyorum yapışırlar, bize geldi derler diye. Annem biliyor gittiğimi ama o da ben hastayken bize gelmişti der mi annesi bilemedim.

Mezuniyete ailemi çağırmaya korkuyorum, yapışkan arkadaş ve annesiyle nasıl mesafe koyarım?