12 gü

Ailem sevgilimi Kürt diye reddedip beni tehdit etti; siz olsanız barışır mıydınız, altınlarımı geri almak için ne yapmalıyım?

Kafayı yiyeceğim bana bir akıl verin. Senelerdir sevgilim vardı ailemden saklı. Artık evlenmeye karar verdik ben de kız olarak tabii ilk anneme söyledim. Kürt olduğu için istemedi sevgilimi. Biz Kayseriliyiz. Babama anlattı, o da istemedi tabii, benimle konuştular sürekli ama sonra benim vazgeçmediğimi görünce bu sefer tehditler başladı. Sevgilimin mekanını bastılar, beni onu öldürmekle tehdit ettiler, telefonumu elimden aldılar, beni odaya kilitlediler ve daha neler neler. Bunların hepsi bir ay içinde oldu günler geçtikçe. En sonunda vazgeçmediğimi gördüler ve camiden bir hoca çağırdılar eve benimle konuşması için (ne alakaysa). Ben de o gün hocaya dedim daha fazla bu evde bu saçmalıklara maruz kalmak istemiyorum sevgilimle nikâh kıyacağız diye. Hoca da beni ikna edemeyince o zaman yolun açık olsun dedi. Kardeşlerim eşyalarımı toparlamaya yardım ettiler ben de evden gittim. Şu an annem çok pişman ve benimle görüşmek istiyor (eşimi hâlâ kabul etmiyorlar), ama ben suçlu olduğum için ilk ben özür dileyecekmişim. Ben ailemi hiçbir şekilde özlemiyorum. Aile gibi değillerdi zaten. Çok öfkeliyim onlara karşı bana bunu yaşattıkları için. O evden telli duvaklı çıkmak benim de hakkımdı. Bekarken kendi birikimlerimle aldığım altınlarım vardı ortak aile kasamızda. Giderken onları alamadım tabii. Haber gönderdim vermeleri için. Annem demiş benim rızam olmadan benim istemediğim biriyle evlendiği için vermeyeceğim. O altınlar benim her şeyimdi şu an maddi sıkıntısını çekiyorum. Aileden herkesi sildim hiç kimse arkamda durmadı en güvendiklerim bile. Psikolojikmen öyle bir çöküşteyim ki. Çok şükür eşim her konuda arkamda ve beraber her şeyi yeniden inşa edeceğiz. Sizin fikriniz ne bana bir akıl verin. Ve arkamdan herkese evden kaçtı diyorlar. Bu kaçmış sayılıyor mu? Onların gözü önünde gittim çünkü evden

Güncellemeler
12 gü
bu arada o bir ay icinde ben kendime birsey yapmiyim diye önce tamam vercez istemeye gelsinler dediler. o ara bana baska birini bulmuslar evlendirmek icin (bunlari sonradan ögreniyorum) yani kandirmislar bizi. Esim istemeye gelmek istediginde dediler hayir seni ona degil baskasina vercez diye. yani zorla baskasina vermek istediler
Ailem sevgilimi Kürt diye reddedip beni tehdit etti; siz olsanız barışır mıydınız, altınlarımı geri almak için ne yapmalıyım?