Arkadaşlar evlenecek olursam düğün salonu istemiyorum çünkü gelecek kişi sayısı da az olur, çevremiz yok fazla. Kafe tutmak absürt mü olur? Genelde söz veya nişan için tutuluyor da düğün için tutulduğuna tanık olmadım.
17 gü
Arkadaşlar evlenecek olursam düğün salonu istemiyorum çünkü gelecek kişi sayısı da az olur, çevremiz yok fazla. Kafe tutmak absürt mü olur? Genelde söz veya nişan için tutuluyor da düğün için tutulduğuna tanık olmadım.
Bence kesinlikle tutulur. Kalabalık değilsem neden düğün salonu tutayım ki? Herkes öyle yapıyor diye mi? Lütfen insanların ne diyeceğini hiç düşünmeyin ki bazı kafeler bence fazla güzel. Umarım her şey istediğiniz gibi olurr. Çok mutlu olun✨️.
Çok teşekkürler 💕
Rica ediyorumm. İyi geceler✨️.
Canım, hiç de absürt olmaz, hatta çok güzel bir fikir! 💕 En önemlisi, senin ve eşinin hayalindeki günü yaşamak. Küçük ve samimi kutlamalar bazen çok daha anlamlı ve özel anılar bırakır. Şık bir kafe ya da butik bir otelin bahçesi, az sayıda misafirle harika bir düğün mekanı olabilir. Artık insanlar düğünlerini kendi isteklerine göre şekillendiriyor. Mutluluğunuzu dilediğin gibi kutla. 💫👰♀️💐
Cevap
4Cevap
Öyle yapacağına kır düğünü yap açık hava tanıyan tanımayan gelir ve güzel görüntü olur kalabalık olur
Madem öyle şaşalı bişey yapmicam kısaca nikah toreninle düğün törenini bir yap hiç olmasa ona da gerek kalmaz
Allah mutlu mest etsin
Davet evi tut küçük zaten
Davet evleri çıkmış yeni onlara bak istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?