Evlilik kararı aldığım kişinin ailesi ve kendi ailemle bu durum hakkında çelişki yaşıyorum onlar böyle 1 ve 2 gibi pembeli membeli ev döşememi bekliyorlar çünki “yeni gelin evi” ama bana çok saçma geliyor benim istediğim ise grili 3 ve 4 gibi
Yeni gelin evi illa pembeli cafcaflı bir yer mi olmalı?
Pembe rengi severim ama bunlar ne çok göz yorucu her yer pembe 😁 ayrıca gelin evi illa pembe olacak diye bir kural yok herkes kendi zevkine göre dizayn eder sonuçta içinde oturacak olan sensin..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunlar onların istediklerine göre iyi bile sayılır onların istedikleri cırtlak pembe ama ben bulamadım sanırım adı neon pembe diye geçiyormuş
Aman boş ver kimin nasıl istediğini. Eşinle kendi zevkine göre döşe içinde siz yaşayacaksınız sonuçta. Aileler geldiğinde pembe örtü örtersin koltuklara olmazsa :))
Gelin evi gelinin kendi zevkine göre döşenen evdir... pembe pembe zaten evi boğar senin seçimin daha güzel..3 ve 4 favori seçim... diğerleri çok boğucu boşanma sebebi gibi renkler yani..
Aslında onların istedikleri cırtlak pembe dediğim bir renk ama ben bulamadım kısaca o pembelerden daha da beter bir renk sanırsın oyuncak bebek evinden fırlamış gibi
Öyle olmaz ki sonuçta senin gözüne hitab etmiyorsa mutlu olamazsın ki önemli olan senin içine sinmesi.. madem birşeyler yapılacak senin istediğin seçim olmalı..
Yanlış düşünce ama ne yaparsın renkten dolayıda karşı karşıya gelmek istemiyorsun uygun bir üslupla onlarında gönüllerini alarak açıklama yapmak lazım..