16 gü

Esim surekli kayinvalidemlere gitmek istiyor, ayri evde kalmak istemem haksizlik mi?

Biz yurt dışında yaşıyoruz, üç senelik evliyiz.. Evlendik, ilk aylardan itibaren 6 ay kayınvalidemgil ile birlikte yaşadık. Babası cimri, 5 kuruş harcamak istemeyen bir insan, annesi de uyanık, her şeyimize karışıyor. Ben saygıda hiç kusur etmedim.. Şimdi bir buçuk senedir Türkiye’deler, eskiden giriş çıkış yapıyorlarmış. Neyse, geçen sene yazın tatilde üç gün kendimiz gezdik, kalan 10 gün ailesiyle geçirdik, birlikte gezdik 🙄 ben de dayanamadım, eşimle tartıştım, kendisi iki saat ailemle duramıyor, istiyor ben 7/24 geçireyim edeyim.. Bu sene de gitmek istiyor, ben neden demiyormuşum 😅 Hangi gelin kaynanasına gitmek ister… Sonra dedim, gidersek ayrı evde kalalım diyorum, onu da kabul etmiyor, ailesi gücenirmiş. Ya dedim, görüşmeyelim demedim, ayrı evde kalalım dedim geceleri… Geçen sene bir de hastaydım, beni zorla misafirliğe götürdüler 😏 saygıları da yok bana, sessizim diye ezmek istiyorlar, artık yeter dedim. Saygımı koruyorum diye her şeye susacak değilim

Esim surekli kayinvalidemlere gitmek istiyor, ayri evde kalmak istemem haksizlik mi?