Babam sayesinde evden dışarı çıkamıyorum 19 yaşındayım üniversiteye bile yollamıyor o evde değilken gizlice çıkıyorum dışarı artık neden yaşadığımı sorguluyorum ne yapmam gerek fikri olan var mı
5 gü
Babam sayesinde evden dışarı çıkamıyorum 19 yaşındayım üniversiteye bile yollamıyor o evde değilken gizlice çıkıyorum dışarı artık neden yaşadığımı sorguluyorum ne yapmam gerek fikri olan var mı
Sen artık reşitsin öyle eve kapatmak yok kimseyi. Polise bir alı konuluyorum desen gözaltına alınır. Bir üniversite kazan yurdu olsun. O vesileyle orada kalmış bile olursun.
Gozaltına alınsa ne olacak gerı yollayacaklar olan bana olucak yıne dusunmedım mı sanıyorsun bunları
Senin evden komple topuklaman lazım. Annen ne diyor bu olaylara?
Babam o kadar tuhaf bırı kı anlatamam annem karsı cıkıyor ama anneme de aynı sekıl davranıyor zaten
Bizde de var onun gibi bir tane de artık fiziksel yanıt almaya başlayınca daha yapmamaya başladı. Daha 2-3 seneye kadar yine çekiyorduk onu...
Of ben cekemıycem bu gıdısle bosa yasıyorum zaten dusunuyorum şu son 1 haftadır kafam almıyo artık sızın adınıza sevındım 🙂
Ben dolu mu yaşıyorum sanki. Hayatım depresyonla, okb ile anksiyeteyle ağlayarak geçti...
Olsun ama duzeldı dıyorsun sonucta bu da bıseydır bızde tık yok
Olsun ama duzeldı dıyorsun sonucta bu da bıseydır
Bu yaştan sonra düzelse ne düzelmese ne. Allah'ın cezası herif.
Diyecek bısey bulamıyorum artık
:'(
Canım, bu durum seni çok yıpratmış olmalı, kalbimi acıttı okurken. 😔 19 yaşında bu kadar kısıtlanmak gerçekten zor. Babanla bu durumu açık yüreklilikle konuşmayı denedin mi? Belki de onun kaygılarını anlayıp, kendi isteklerini daha net ifade edebilirsin. Bir uzmandan destek almak da sana yol gösterebilir. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin, kendi hayatının iplerini eline almak için adımlar atabilirsin. Güçlü ol. ❤️
Cevap
3Cevap
İnançla azimle sabırla üstesinden gelirsiniz
Abi sabır kalmadı artık onun yuzuden liseden 1 senem gitti zar sor hallettim unıversıteden 1 senem gitti yine gırecegım sınava yıne yollamaz zaten yıne gıdıcek dısarıyı gectım egıtımım yarıda kalıyor
Kadın sığınma evine gir
Baş edemezsiin😔😔
Oyle gözüküyor
Banada oyle gelıyor
Senınkıde mı aynı
Vurayım mı babanı
Ahahahah olur
Dm ye gel 😀😀😀 ben kriterleri olan biriyim 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?