Çok yanlız hissediyorum ne yapmalıyım?

Adana’da, yol üstündeki o birbirinden uzak, mesafeli evlerden birinde yaşıyorum. Köy içi gibi bir hareketlilik bile yok; komşular hem çok uzak hem de buralarda öyle durup dururken, hastalık falan gibi büyük bir durum olmadıkça kimse kimsenin kapısını çalmaz. Üstüne bir de ailem eve misafir gelmesini hiç istemiyor. Yani ne ben bir yere gidebiliyorum ne eve birini çağırabiliyorum.
Tek çocuğum. Çevremde konuşabileceğim, arkadaş olabileceğim, dertleşebileceğim tek bir kız ya da kendi akranım yok. Gelip geçen arabaların sesinden başka bir şey yok dışarıda. Bu korkunç izolasyon ve sıkışmışlık yüzünden tamamen internet bağımlısı oldum. Kafamı ekrandan kaldıramıyorum çünkü kaldırınca odadaki o devasa sessizlik ve yalnızlık üstüme çöküyor. Zaman algımı tamamen kaybettim, günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Hareketsizlikten ve stresten kilo aldım, YKS’ye de bu psikoloji yüzünden hiç çalışamadım.
Resmen kendi içime göç ettim, kendimi aşırı yalnız ve çaresiz hissediyorum. Benimle benzer bir sıkışmışlık ve yalnızlık yaşayan var mı? Bu döngüyü, bu depresyonu tek başıma nasıl kırabilirim?
Çok yanlız hissediyorum ne yapmalıyım?