Merhaba arkadaşlar, içinden çıkamadığım bir ilişki durumum var. Lütfen tecrübeli olanlar dürüstçe akıl versin.
Ben Ümraniye’de yaşıyorum. 2 metre boyunda, sarışın, mavi gözlüyüm ama aşırı saf niyetli ve asosyal biriyim. Geniş bir arkadaş çevrem yok, hep yalnız takıldım. Ailemin maddi durumu standartların çok üzerinde; aylık 300-400 bin TL gelirimiz, Audi ve Volkswagen araçlarımız var. Sevgilim bu durumumuzu en ince detayına kadar biliyor çünkü saf gibi her şeyi anlattım.
2 senedir Kartal'da yaşayan bir kızla sanal sevgiliyiz (hesap gerçek). Babası vefat etmiş, dul annesiyle kısıtlı bir maaşla, maddi durumları bize göre bayağı aşağıda yaşıyorlar. Erzincan'daki hakim dayısı bile kendi geçim derdinde.
Kafamı karıştıran noktalar şunlar:
2 yıldır sıfır buluşma: Kız "annem aşırı baskıcı, mahalle laf eder" diyerek 2 senedir benimle halka açık bir yerde (kafe, AVM) bir kez bile buluşmadı.
Ümraniye'ye gelip görüşmemek: Bu kız ve annesi ara sıra benim yaşadığım ilçeye, Ümraniye'ye akraba ziyaretine geliyorlar. Burnumun dibine kadar gelmelerine rağmen "10 dakika yüzünü göreyim" teklifimi annesinin baskısını bahane ederek asla kabul etmiyor.
"Aileler tanışsın" baskısı: Dışarıda 5 dakika görüşmeme izin vermeyen o baskıcı anne ve kız, son zamanlarda acayip vites artırdı. Sürekli "Bizim eve gel, aileler tanışsın, bu iş ciddiyete binsin" diye ağır baskı yapıyorlar.
Çevremdekiler diyor ki: "Dışarıda kahve içmene izin vermeyen anne, nasıl doğrudan evine çağırıyor? Sen saf ve yalnızsın. Dul annesi senin arkandaki o büyük parayı, arabaları görünce işi sağlama almak, sen dışarıda uyanmadan seni hızlıca bağlamak istiyor."
Sizce ben mi çok şüpheciyim, yoksa bu durum dışarıdan bakıldığında apaçık bir "maddi çıkar ve kafesleme" operasyonu mu? Normal bir aile çocukları dışarıda hiç görüştürmeden direkt aileleri tanıştırmak ister mi? Dışarıdan nasıl görünüyoruz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer