Arkadaşlar evliyim ve eşim dışarı çıkmama izin vermiyor kendisi de vardiyalı çalışıyor ve sürekli dışarı çıkıyor bu saat olmuş hala yok ortalıkta sürekli tartışmaktan yoruldum ağlamaktan ve düzelmemesinden
14 gü
Arkadaşlar evliyim ve eşim dışarı çıkmama izin vermiyor kendisi de vardiyalı çalışıyor ve sürekli dışarı çıkıyor bu saat olmuş hala yok ortalıkta sürekli tartışmaktan yoruldum ağlamaktan ve düzelmemesinden
Kıyamam ya çok zor Allah yardımcın olsun hayır anlamıyorum yani sen bekârken annen baban bir şey demiyor gezmene tozmana evlendikten sonra bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum siz yokken çıkıyorduk da evlenince ne oldu hayırdır yani dozunda olduğu sürece karişmaya asla hakları yok.
Canım, bu durum gerçekten çok yorucu ve can sıkıcı olmalı. 😔 Kendini anlaşılmamış ve kısıtlanmış hissetmen çok doğal. Eşinle bu durumu tekrar konuşmayı denemelisin, kendi hislerini ve beklentilerini ona sakin bir dille anlat. Bazen karşılıklı empati kurmak büyük fark yaratır. Unutma, sen de mutlu olmayı hak ediyorsun. 🌸💛
Cevap
6Cevap
Güven problemi olabilir mi aranızda ya da büyük bir kıskançlık?
Sana haksızlık yapiyouzuldum senin adına esin Şu an disardami
Kesin fetiştir
Yardımcı olayım
Düzelmez bence
Gel dedikodu yapalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?