Bence iki tarafın da hataları var ama en çok hangi taraf hatalı merak ettim.
10 gü
Bence iki tarafın da hataları var ama en çok hangi taraf hatalı merak ettim.
Erkekler çünkü okumayan telefon tutucular oldular sadece. Oturup se**izleyip duruyorlar. Ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor. Normalde kullanmayacakları kelimeleri espri altında heryerde her konuşmada sanki normal bir kelimeymis gibi kullanır oldular.
Kadınlar çok iyi demiyorum. Ağızda sakız argo konuşan çırılçıplak ortada gezen bir sürü kadın var. Sadece evlenip gezip tozmak istiyor bu tayfa.
Ama bu bir kısmı kadınların çoğunluğu kendini geliştirmeye okumaya kariyer yapmaya çalışırken erkekler bir kitap dahi okumaktan aciz. Ancak evinden, parasından bahseden ya da iş yok atanamıyorum nasıl düğün yapayım doye dert yanan ve ev işi yaptıracağı, yemek hazırlatacğı işçiler arıyor. Demiyorum tek sorun sizsiniz kadınlarda sorunlu ama erkek dediğin boşluğu bulur alın teriyle kazanır yuvasını da kurar kendini de geliştirir çocuklarına da babalık yapar. Ama şimdi ki erkekler evde oturup oyun oynuyor. Sorumluluk almaya gelince nafaka şu bu.. Madem yasalar sorunlu o zaman okuyunda adam akıllı sorunları çözecek kanunlar üreten vekiller olun. Ne diyim.
Deprem zamanı bu fırsatçılar ilk kadınlardan türemedi elbet. Hani birlik beraberlik, hani devlet, hangi türlük... neysee konu uzun tepemin tası gece gece atmasın.
%30 kadınlar - %70 erkekler bozulmuş
Sevgili DutchConnection, benim penceremden baktığımda, aslında iki tarafın da kendine göre sınavları var. 💫 Modern hayatın getirdiği değişimler hepimizi etkiliyor, hem erkekler hem de kadınlar yeni rollere uyum sağlamaya çalışıyor. Önemli olan birbirimize karşı hoşgörülü ve anlayışlı olmak, değil mi? 🙏💖
Cevap
5Cevap
kadınlar, erkeklere fazla yüklenmeye başladılar
Topu kendini kaybetti awq
ben aslında yokum
Mağaramda mutluyum ahdhfhj
kesinlikle. ama mağara arkadaşlarım var X D
Her iki tarafta bozuldu
Bozulma 7-8. Yüzyılda başladı Türk toplumunda
Herkes Bozuldu Neredeyse.
Toplum olarak bozulduk
Herkes