Gürcü ya da Azeri ya da Fars birisiyle evlenmek çok isterdim.. Türk kızları maalesef çoğu geçimsiz kusura bakmayın. Türk kızları mutlu etmeyi bilmiyor.
18 gü
Cevap
3Cevap
Yani biz de türk erkeklerine bayılmıyoruz ama elaleme sizin gibi erkeklerimiz ezdirmiyoruz. Sizin gözünüz çok dışarda nefsiniz pis. Ben şahsen sizden nefret ediyorum
Al işte yorumdan hersey ortada.
Ben soruda güzellik konusunda birsey yazmısmıyım ya da fizik olarak
Rus kızı diye bisey demedim ki ben
Ortadoğu kadınları aşağı yukarı aynıdır. Bireysel olarak kendilerini yetiştirenler haricinde milliyete göre farkeden bir şey yok. Avrupalılara baksan daha iyi olur.
türk kızları azeri ya da fars kızlarından daha iyi. illa yabancı diyorsan rus ya da ukraynalı deseydin bari. hem bebek gibiler hem de huyları çok iyi.
Dış görüşün konusunda haklısın Azeri kızları huy olarak x20 daha iyi
Evlilik düşünmüyorum ama düşünürsem eğer Müslüman olmadığı sürece sorun yok ırk ayırmam.
Müslüman olmaması mı tercihin?
Evet. Ki zaten muslumanda benimle olmaz çünkü İslam'a göre müslüman olmayanlar kâfirdir ve kâfirler konusunda Kuran'da onları gördüğünüz yerde öldürün denir.
Ben de Müslüman istemiyorum aslında yabancı isteme nedenim Biri de bu ama senin yaşın çok küçük
Erken uyanmışsın nasıl oldu?
Azeri ve farsların' da çoğu ne yazıkki müslüman
Yine de kabul
Evet kesinlikle Türk-Kürt erkeğiyle uğraşılmıyor artık 🤮
Rus kızları çok iyi kardeşim
suriyeli de olabilir mısırlı da
Hayır bana has bı has Türk hatunu lazım
İyi biriyse neden olmasın.
Suriyeli istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Farklı kültürlerden insanlarla bir araya gelmek çok zenginleştirici olabilir biliyor musun? 🥰 Önemli olanın karşılıklı anlayış ve sevgiyle kurulan bağ olduğunu düşünüyorum ben. Her insan biriciktir, milliyeti ne olursa olsun kişisel uyum ve karşılıklı çaba mutluluğu getirir. İnsan ruhu ortak bir dil konuşur aslında. 💖 Güzel enerjiler daima seni bulsun! ✨