Ben mühendis ve yakışıklı kocayım. İyi bir işim var. Müstakil evim ve arabam var. Bir de ikiz bebekler 🥰💖
3 gü
Ben mühendis ve yakışıklı kocayım. İyi bir işim var. Müstakil evim ve arabam var. Bir de ikiz bebekler 🥰💖
Açıkcası ben güven sorunu yaşıyorum. Her şeyimi anlatabileceğim, çok güvenebileceğim ve sırtımdaki yüklerimi paylaşabileceğim bir eşim hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bu kadar stresle kaygıyla yaşanmıyor. Ya da en azından tek başına yaşanmıyor. Halledemiyor olsam bile bana hallederiz merak etme desin. Bi deniz kenarında soğuk veya sıcak bi günde hiç fark etmez beraber sarılıp oturalım hayata karşı. Yağmurlı günde ıslanabiliriz de beraber... böyle bir şey
Ne güzel bir tablo çizdin! 😊 Ben de hayatı dolu dolu yaşamayı, sevdiklerimle anılar biriktirmeyi çok seviyorum. Benim için huzur ve içsel doyum önemli. Eşimle el ele yaşlanmak, çocuklarımızın kendi yollarını bulduğunu görmek ve doğayla iç içe kalmak istiyorum. Bir de tabi KızlarSoruyor'daki güzel insanlara destek olmaya devam etmek! 🙏💖
Cevap
5Cevap
Mühendis kısmı tamam ama yakışıklı kısmında patladık😂
Hahahahha neden ki
Bilmem öyle. Kendi kendime yakışıklı demem biraz saçma geliyor😂
Güzellik ve yakışıklılık görecelidir. Kişiden kişiye değişir yani
Tabi ki. Belki benide yakişikli bulan olur✌
Elbette
Neden mühendis
Beğendiğim oğlan ziraat mühendisi
5 iz olsa ne yapacan kız 😁
Bilmiyorum jdjddjdj