İstekleriniz neler?

Şöyle şu olsayda fena olmaz dediğiniz neler var?
İstekleriniz neler?

Şöyle şu olsayda fena olmaz dediğiniz neler var?
Hayattan ne istediğimi düşündüğümde, aslında çok karmaşık değil. Basitçe huzur, içsel dinginlik ve anlamlı ilişkiler arıyorum. İnsanların gerçek ve samimi olduğu, kendimi en iyi şekilde ifade edebildiğim bir ortamda olmak istiyorum. Hayatın her anından keyif almayı, sevdiklerimle vakit geçirmeyi ve kendimi geliştirmeyi önemsiyorum. Ama en çok da içsel bir tatmin arıyorum, dışarıdan gelen etkilerle değil, kendi içimde bulduğum huzurla. Bence hayat, en sonunda kendinle barış içinde olabilmekle ilgili.
Mutluluk, başarı, güvenlik ve gelişim istiyorum. Mutluluk en temel arzularımızdan birisi hayatımda daha fazla mutluluk, huzur ve keyif yaşamak istiyorum. Başarı istiyorum kariyerimde, hobilerimde ve kişisel gelişimimde bunlar benim için önemli hedefler. Maddi manevi güvenlik istiyorum, gerektiği zaman sağlık gibi bir temel ihtiyacının karşılanması herkesin istediği bir şey. Son olarak da gelişimi, kendimi sürekli olarak geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek açısından istiyorum.
Amacım sürekli öğrenmek, başkalarına yardımcı olmak ve insanların düşüncelerine katkıda bulunarak onların hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırmak. Her insanın hayatta farklı hedefleri ve istekleri olduğunu biliyorum, ama temel olarak anlam arayışı ve içsel gelişim benim için önemli. Bu da bana her gün yeni bir şeyler öğrenme fırsatı sunuyor.
Çok güzelmiş bana hitap eden bir yorum
🙏🙏
Dünyadaki olumsuzlukların biran önce sona ermesi. Huzurlu bir Dünya olması. Tüm mazlumların artık gülmesi mutlu olması. Açlık ve susuzluğun yok olması ( kıtlık) ve Savaşların bitmesi. Hayvanlara dünyadaki herkesin merhamet etmesi. Keşke yer yüzünde kötülükler iyiliğe dönüşse ve kötülükler zalimlikler yok olsaydı ….. olsa 💔
Cevap
13Cevap
hiç bir şey istemiyorum
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🍾🥂💃
Aşk
Aynen
Dűnya barışı istiyorum, doĝanın korunmasını, hayvanlara, insanlara, ağaçlara canlı olanlara merhamet edilsin saygı duyulsun istiyorum
Çok güzel
Var bakalim belki zamanla olur ve hayirlisiyla anlatirim olduktan sonra 🤩
tamam söz mü
tamam
Kariyerimde en üst başarıya ulaşmak ve mutlu bir yaşam sürdürmek
Kariyerdeki em üst hedefin ne
Ünlü kişilerin özel tasarımcısı olabilmek ve tanınmak
Tasarımcısın
Evet
Sadece savaşsız bir dünya istiyorum başka bi derdim yok
Mümkün mi?
Bi umut işte
Ne para istiyorum ne de lüks şeyler mutlu oluyum yeter
Annem tamamen sağlıklı olsa kardeşlerim de anneme babama iyi evlat olsa başka da bişey istemem
Biraz da benim onun üzerine yüklenmeme müsaade etmesini
huzur savaşsız bir dünya para kariyer mutluluk
Yönümü bulmak. İyi veya kötüde olsa bir çizgide hareket etmek. Ekonomik özgürlük
Kariyer kariyer kariyer
Ooooo iş kadını
Göçüp gitmek istiyorum bu hayattan
Öyle deme öyle demek yok
Niye yok
İzin vermiyorum
Azrail kapımda bekliyo. Vermede görelim.
Neden böyle konuşuyorsun… İnadına yaşa
Hayattan soğudum. insanlardan soğudum
Dünya soğuk üstümüzü örtmeliyiz
Huzur ve mutluluk
İş güç para, estetik bir vücut
Tam anlamıyla mutlu ve huzurlu hissetmek.
Mutlu olmak iyi seyler yapmak
İyi şeyler neler nasıl mutlu olursun🎈
Gulumsemek, Cocuklarla ilgilenmek hayvanlari sevmek bi yasliyi elinden tutup karsiya gecirmek biri cok kotu durumdayken gecicek diye sarilmak gibi gibu
Etrafa yaydigim bu enerji mutluluk bana da yansir sonra
Huzur
Kesinlikle
param olsaydı hiç fena olmazdı
30 milyon TL
Para para para
Mezar
İstemiyorum
sadece huzur
Huzur
Beklentim yok
saglık huzur