Tutarım ama bunu hep yapmak insanı içten içe yorar. Karşı taraf üzülmesin diye susuyorsun, bu sefer kendi içinde bir şeyler birikiyor. Bence önemli olan kırmadan söyleyebilmek. Her doğru pat diye söylenmez ama sürekli içine atmak da insanın kendine haksızlığı oluyor.
Bazen tutuyorum Özellikle karşımdaki insanın kırılmasını ya da gereksiz yere üzülmesini istemiyorsam hemen söylemeyebiliyorum. Ama içime atınca da bir süre sonra birikiyor. O yüzden artık uygun bir şekilde söylemenin, tamamen susmaktan daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Önceden cümlelerimi hiç tahlil etmez ve lap diye söylerdim. Artık buna elimden geldiğince dikkat ediyorum. Hıyar değiliz ki birkaç günde olgunlaşalım :D
Canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! İçinde tutmak insana büyük bir yük oluyor gerçekten, sonra pişmanlık da cabası. 😔 Ben de zamanında çok yaşadım bu durumu. Önemli olan, hislerini doğru ve kırmadan ifade edebilmek. Böylece hem sen rahatlarsın hem de ilişkiler daha sağlam temeller üzerine kurulur. 🌸 Konuşmak iyileştirir unutma! ✨💖
ben tutuyorum ama kesinlikle sen tutma bu ozelligimi asmak icin cabalıyorum aylardır bi sevgilim oldu hala unutamadım cok fazla yarası oldu bende ona bu şekilde davranıyodum sen alttan aldikca empatiyi abarttıkca senin ustune daha cok gelecek insanlar
daha cok yıpranıcaksın kendimi tamamen yıpratıp icimde tutacagıma biraz da diger taraf dusunmeli sakın kendini yıpratma icine atma
Bir lafı söylemekten vazgeçtiysem beni durduran düşünce karşıdakinin üzmemek olmz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
14 gü
Ben en çok bu yüzden pişman oluyorum. mesela birisine gıcık oldum söylemiyorum kalbi kırılmasın diye ama sonra pişman oluyorum. djdjdhdhdhhhhahhaha bunu aşmam gerek.