Hep arkadaş tarafından sevilmek, değer görmek, sevinmek istedim ama sonuç hüsran, aşağılandım. Sence bunun nedeni ne, bunu yaşamanın?
18 gü
Içindeki Sevgi açlığına kendini heder etme Hanım Kız. Belirttiğin yaş muhtemelen doğru değil çok daha küçük belki de 18'sin dediğim gibi içindeki Sevgi açlığına yem etme kendini...
Nerden bildiriniz peki ne yapmam lazım yol veya tavsıye verir misiniz
Kimse Seni sevmek zorunda değil Tıpkı senin kimseyi sevmek zorunda olmadığın gibi Annen seni seviyor mu bütün sorunun cevabı orada Muhtemelen sıkıntının kaynağı orada
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ve üzücü. 😔 Belki de bazen kendimizden beklediğimiz değeri başkalarından arıyoruz. Önce kendi kıymetini bilmek, kendi ışığını parlatmak çok önemli. ✨ O zaman doğru insanlar da kendiliğinden seni bulur, arkadaşlıklar daha samimi olur. Kendine değer verince, dünya da seni öyle görür. ❤️
Cevap
9Cevap
Arkadaşlarına çok yüz verme herşeye tamam olma biraz mesafe koyman lazım ki saygıları olsun
Demi ya ya bende öyle düşünüyorum:(
Üzgün hissediyorum kendımı ya
Ya ben yaranmak değil de hep bi arkadaş tarafından sevinmek ve değer görmek istedim ya nasıl anlatacağım bilmiyorum bu sabah 4 gün önce arkadaşa yazdım işte ne bileyim hiç cevap alamadım görüldü kısmen
Bu saatten sonra yazarsa hiç cevap vermeyeceğim ya umrumda olmayacak
Yüz konusunda bı iyisin sankı ne bileyim ya ne desem bilmiyorum nasıl davranmam lazım sen daha iyi
Bilirsin bunları
Bu arada nasıl mesafelı olabilirim
İşte sen sürekli yüz veren tarafsın konuşan açık olan tarafsın o da alışmış buna ne de olsa ne yaparsam yapayım arkadaşım kafasında takılıyor yüz verme herşeyini anlatma
Nasıl mesafeli olabilirim dersen hayatına dair birşeyler anlatmayarak o yazmadan yazmayarak o çağırmadan gitmeyerek o aramadan aramayarak yani uzaklaş
vallahı yüz vermıyorum hiç bişeyi anlatmıyorum kı sadece ders konusu geçiyor oda bu durumdan sıkılmış 😀
Aynen evet bende öyle düşünüyorum gitmeyeceğim zaten umrumda olmayacak
Doğru söylüyorsun öyle yapıyorum merak etme zaten aklında şüphe bulunmasın özele gelsene bı
O da geçmesin boş ver hiç yazma konuşma bi daha o yazana kadar
Gelebilir misin
Tamam zaten bende öyle düşünüyorum ymrjmda değil
Bakabilir misin
Durumuna üzüldüm. Biraz anlatmak ister misin? Sen neler yaparken veya nasıl yaklaşımlar içindeyken , hüsrana uğradın, dışlandığını hissettin veya aşağılandın?
Aşırı iyi niyetli olman veya çevrende art niyetli değer bilmeyen arkadaşlarının olmasından kaynaklanabilir.
arkadaş çevreni değiştir değerbilmez insanları hayatına almışsın
orası öyle de benım umrumda değil zaten takmıyorum umursamıyorum
Ne güzel ya sana bişey anlatacağım bak
Of ağlayacağım değer görmek ve sevinmek istiyorum ya sonuç hüsran ya bı tane kız arkadaş vardı tam bi kardeşim gitti kapalı kız oda * benzıyor bariz benim için bişey yapmazken onun İçin yapıyor her şeyi of ya ben de insanım mutlu olmak sevinmek ve değer görmek istiyorum
kardeşim insan işte benım gibi iyi bir insan varken neden ona gidiyor ki anlamıyorum * evladı ise
sen herkesi kendin gibi iyi yürekli sanıyorsun insanlar sinsi olmuş yüzüne gülüp arkandan kuyunu kazar sen elbet sevileceksin elbet değer göreceksin bunları şimdi ki arkadaş müsveddelerden görmesende kocan olacak kişiden göreceksin evlenmeden 1 sevgilim olsun diyorsan çevreni değiştir çalışıyorsan bekar iş arkadaşlarınla takıl bakkalın oğlunu ayart stajyer eczacı çocuğa yürü daha ne diyim
Sende doğru söylüyorsun ne diyeyim ya kimseyı sevmıyorum zaten bu hayatta
İnsanoğlu kıskanç çekememezlık
Of ya ben artık yoruldum sıkıldım herkesten ve her şeyden insan bazen bu dünyaya neden geldım diye düşünüyor aile tarafı bağırıp çağırıyor arkadaş çevresi desen bahtsız mal mal insanlar
boş ver ya
Yok
Kendin olmak yerine, başka biriymiş gibi davranmaya çalıştığın içindir
Hayır ya of ya kendım olmaya çalışıyorum
Hep değiştim değişmeye çalışıyorum kendım oluyorum kendıme odaklanıyorum ama arkadaş konusuna gelınce 4 gün önce arkadaşa yazayım dedim görüldü yedim kısmen
yanı nasıl şöyleyeyim bilmiyorum yazmayacaksın bırakacaksın tamamen yazmaya da
Yoruldum artık ya
Geçimsiz biri misin? Ya da sıkıcı ve sürekli eleştiri yapan biri misin
yok ya ne alaka, kırk yılın başında arkadaşa yazayım dedim nasılsın naber gibi ne alakası var ya
Soru sormuşsun, cevap veriyoruz. Seni tanımadığım için ben de sana soruyorum sebebini bulalım diye. Ne ters yapıyosun
Çünkü gereksiz insalar için çok hirpaliyorsun kendini bırak seni sen gibi olduğu için sevsinler
Sende ilk okul yıllarımı gördüm
Öyle mi ya benım de ilkokulda kötüydü s
Yanlış arkadaş çevresi
Değişik arkadaş çevresı
Ne gibi bir aşağılanma?
boş ver geleni ağırla gideni uğurla
Çünkü sen hep yaranmaya çalıştın.
Ney ciddi misin
Ya ben yaranmak değil de hep bi arkadaş tarafından sevinmek ve değer görmek istedim ya nasıl anlatacağım bilmiyorum bu sabah 4 gün önce arkadaşa yazdım işte ne bileyim hiç cevap alamadım görüldü kısmen
Vahim bi durum sen kendine değer vermiyosun. Hep ikinci planda kalmışsın
Kendıme değer veriyorum ama bunu anlatamıyorum işte düğünğ varmış ailesinin gitmeyeceğim umrjmda olmayacak
Yedim bende sankı eşek umrjmda değil ya kımse benım
burada bırının bana yok göstermesi lazım
Sen buna acıksan benn sana gerçekleri gözüne gözüne sokarım
Şok
Öğret bana gerçekleri abı bırı yol gösterdin bana ya
Of ağlayacağım değer görmek ve sevinmek istiyorum ya sonuç hüsran ya bı tane kız arkadaş vardı tam bi kardeşim gitti kapalı kız oda * benzıyor bariz benim için bişey yapmazken onun İçin yapıyor her şeyi of ya ben de insanım mutlu olmak sevinmek ve değer görmek istiyorum
Peki konusalım senle biraz bakalım. Kesin altında bi sebep var. Sen ne kadar kendimi seviyorum desende içten içe değersizlik hissin var diye düşünüyorum. Biraz soru cvp yaparak bunu ortaya koyarız
Ben kendımı sevıyorum değersiz gibi hissediyorum ya hissettiriyorlar insanlar ben anlamadım
Ben anladım ama sakın ol biraz beni ne kadar anlarsan o derece değişir kendine olan bakısın. Sen kendine değil ki baskalarıda değişsin
Tamam anlat dinliyorum
Bana biraz izin ver işteyim mesaja geceriz
Burdan da anlatabilirsin iş bitikten sonra yaz uzun uzun ben okurum
İnsanlar bakışım kendıme bakışım değişsin
Mesele yazmak değil karsılıklı konusmak. Yazılanı okumakla olsaydı Google yazardın uzun uzun okuduğu değişirdin. burada özele geçince bi halt mı oluyor, yine aynı sen beni tanımazsın ben seni tanımam. Gereksiz şeylere takılıyosun gerek yok yardım isteyen sensin ardından koşacak değilim.
Ya ne alaka nıye yanlış anlıyorsunuz benı
Konuşalım oke
keşke benı anlasanız iyi olur, bu yazdıklarımla hiç alakası yok
O halde mesaja geçmekte sorun yok çocuk gibi buna takılma. Karsılıklı konusmamız lazım soru cvp yapmamız
okey
Benım aslında derslerim var yoğunum ya o yüzden dedim yanlış anlaşılmasın tekrardan
İlla benimde işim var meşguliyetin var herşeye zaman ayırmamız gerekiyor. Uygun zamanda konuşulur şu an işteyim bi saate eve geçicem
Tm
Görmedim
Yoktun çünkü
şans şans
taviz veriyor olabilir misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?