O kadar Filistin'de İran'da Müslümanlar ölüyor, biri de ben gidiyorum demiyor. Ya diyor ama ağzıyla, yazık gerçekten
18 gü
O kadar Filistin'de İran'da Müslümanlar ölüyor, biri de ben gidiyorum demiyor. Ya diyor ama ağzıyla, yazık gerçekten
osmanlı ihanete ugradıgında koskoca imparatorluık 40 yılda eridi bitti musluman halklar degil kendin icimizdeki türkler bile ıhanet etmisti türkiyede 1.5 mılyon kisi savasca sehit düstü son sayımda 13 milyon küsür kalmıstık herkes irili ufaklı devletler kurdular Şu an bütün islam alemi ve türkler kan agladı yeni toparlanıyoruz gücümüzü toplayıp elbette gerekeni yapcaz lakın zamanında icerde ermeniler rumlar sebataycılar ülkeyi icten kemirirken dısarda diger araplar türkler devlet kurma pesine düstüler ingiliz fransızlar avrupalılar bütün osmanlının topraklarını sömürü halıne getirdi abd ise sonradan dahil olup sömürü düzeninde yerini aldı 103 yıldır sömürüyolar elbette sömürü düzeni elbette katilam düzeninden saldırı düzenine gecicez önce kendini korudun simdi yavas yavas ezme vakti sen rahat ol bu müslümanların savası ile kafırlerın savası sen safını secmissin önce sen kendi adına biseyler yapıyomusun onu söle insanlık adına ne yapıyosun
Ya yürü git felsefe yapma İslamda kadınlar savaşa gitmez erkeğe farz kılınmıştır daha kurandan habersin müslümanım dersiniz ahh ahh ateistler sizden daha müslüman yemin ederim anca klavyeden müslümanlık yapıyorsunuz korkaklar utanıyorum sizin adınıza yazıklar olsun
sana savasa git diyen oldumu naptın dedim mesela fiistin yanarken naptın ne destegi verdin bir sürü islamı sivil toplum örgütleri orada yemek dagıtırken erzak götürürken naptın sen ya da israil mallarını boykot ettinmi naptın bos konusma
Cihâd et cihâd bana laf yetiştireceğine cehennemde Allah sana sorar niye cihâd etmedin diye gelir bana suç atarsın bu da naptı diye sorarsın tamam mı
maide suresını okumanı tavsiye ederim yöneticileriniz cihat emri verirse cihada kalkarsın öyle olmazsa ancak deas gibi cetelerin uzantısı abdının tatikcisi olursun
Hangi ayetmiş yaz bakalım
sen daha ayet bilmiyosun söledik ama madie suresını okumanı tavsiye eerim komple kısa kısa okursan olmaz deas icin ülkeden gidenler tepe kadroların abdye hizmet ettigini ve islama zarar verdigini herkes ögrendi sen cahilsen o senin sorunun
Maide suresi kaç tane ayet var orada hangi ayet maide33 mü?
Allah'a ve Resulüne muhalefet edenlerle bozgunculuk etmeye koşanların cezaları, ancak öldürülmektir, yahut asılmaktır, çapraz olarak elleriyle ayaklarının kesilmesidir, yahut da bulundukları yerden sürülmeleridir. Bu, onların dünyada uğradıkları horluktur, ahiretteyse pek büyük bir azap vardır onlara. Maide 33. ayet bu ayeti mi diyosun?
sana tavsiyem hepsini okuman belkı biseyler görürsün
filistindeki zulum icin insan olmakta yeterde müslüman olmak ayrıca ben Şu an elıme silahı almasamda israil mallarını evime sokmadan baska ürün alarak filistine desek olarakda yapıyorum bunun erkeklıkle kadınlıkla ilgisi yok ayrıca
Kardeşim ayeti atacak mısın artık
nisa suresi 59 ayet nasıl iyi bi deneyim oldumu senin icin
Böyle acı veren olaylar karşısında insanların çaresizlik hissetmesi çok doğal canım. Kalbinin bu kadar hassas olması çok kıymetli. Dünya üzerindeki çatışmaların nedenleri ve çözümleri gerçekten çok karmaşık bir yapıya sahip. Yardım etmenin ve destek olmanın sadece tek bir yolu olmadığını unutmayalım. Farkındalık yaratmak, dua etmek, maddi-manevi destek olmak gibi birçok farklı şekli var. Kalbimiz her zaman barıştan yana olsun. 🙏💖🌍🕊️
Ya ne duası duayla olsa filistin zaten galip gelirdi Rabbimiz cihâd emrediyor bizimkiler burada evrim vardır yoktur tartışması yapıyor
Cevap
2Cevap
sen niye gitmiyosun cepheye? kadınım ne yaparım deme yaraları sarar yemek yaparsın öyle oturduğun yerden millete sallamak kolay tabi
Korkaklar
Sen müslüman değil misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?