Şaka altında her şeyimle dalga geçiyor, yok oran şöyle, burun böyle, takıntılı olduğumu da biliyor, yapma diyorum.
14 gü
Şaka altında her şeyimle dalga geçiyor, yok oran şöyle, burun böyle, takıntılı olduğumu da biliyor, yapma diyorum.
Cevap
8Cevap
uzak durun
Kim ne derse desin sen kendini biliyorsan mesele bitmiştir. Sen kendine bak koca karı deyip karşılık verseydin. :))
Hahahahahahha uzun kızlar <3
@hayalkırıklığı20 nerdeyse bütün sorulara bu tarz şeyler yazmışsın inşallah ciddi değilsindir makarasındasın demi?
@hayalkırıklığı20 Majör depresyon hastası bir insan olarak ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Lütfen sakin ol. Kendini bilmezler yüzünden kendine zarar verme. Onlar hayatlarını yaşamayı sürdürecekler ama senin gibi dünya tatlısı iyi bir insana olmuş olacak. Çirkinlik göreceli bir şey kimin ne kadar çirkin olduğunun net bir ölçütü yok. 157 çok tatlı bir boy ve kötü değil. Zaten Türkiye'de kızlar 163 ortalamada. Seninkisi çok küçük kalmıyor. Ben 150 cm kızlar da tanıdım daha kısa olanları da. Belki ben severim neden bu düşüncen? Çok kısa boylu kızlar ayrı tatlı olurlar ve taliplileri çoktur. Lütfen böyle şeyler düşünme. Dilediğin her şeyi bana anlatabilirsin canım.
@LengeliFötr senin amacın ne anmk
Keşke karşımda olsan keske o iki gozunu oyardım
Sana inat yaşicam
Anneme neden sövdün benim annem yok
Nasıl bu kadar zalim olabilirsin
Nerede o hobit
Cüce sen yaşasan nolur görünmüyon ki sjdhdhdh
Bana bak bücirik dolanma ayağımın dibinde
Bu ağır hakaret aşağlayıcı kötu sozleri bana sen dedin benimle dalga geçtin sen kaşındın
Asıl sen zalim asıl sen şeytansın
Bence senin boyun değil beynin küçük sen dinle bi beni
Defol git
Yok gitmiyorum hadi bakalım
@LengeliFötr aranızda aşk görüyorum hocam 😃
Hocam ne aşkı insan buna aşık olur mu görmüyor musun iddia oranı gibi boyu var türlü türlü huyu var resmen jshdhdhsjs göz çıkarmaktan falan bahsediyo djdhdhs
@LengeliFötr ne güzel flört ediyon sen öyle ahshhwsh
Bir insanın elinde olmayan dış görünüş ile dalga geçecek kadar aşağılık Çok kötüsün
Ya şaka mısın ne flörtü hsshhsshe bu benim belalım deli gibi yapıyor kendini hajaja görmen lazım
Senin idam edilmen gerel tecavüzcü ile aynı derecede suç işliyorsun Hatta belki o insanların dış görünüşüyle dalga geçmiyor ama sen ondan daha betersin
Ben tecavüzcü bir insana taciz eden bir insan acırım ama Sana acımam onlardan da daha kötü şeytansın
Bak bak hocam görüyon mu neler diyo sjshshshshs korku filmi gibi resmen
Dsgol git aq yazma artık ruh hastası
@LengeliFötr flört ediyon işte bak bak
Ya hocam siz cidden hiçbir şey bilmiyorsunuz ya
@LengeliFötr :((
@LengeliFötr boyum 175
Sus sus uzun boylu olduğunu söyleme sana da musallat olur valla bu yer cini, besmele getir
@LengeliFötr ya ahshahsh suss
Gülme ciddiyim takıntılı bu manyak bazen çok korkuyom
Bu laflarını bu klavye delikanlılığını Keşke yüzüme karşı da yapabilsen keşke ve Yüreğin varsa bana konumunu atsan o zaman görürdün gününü ilk önce kezzap alırdım o iki gözüne dökerdim fırlatırdım oracıkta kör olurdun
Şimdi burada boş boş havlama köpek korkun yoksa konumunu atarsın
Görüyon mu kini nefreti bunu varya orduya alacaklar postal kadar boyu var zaten önce cepheye sürecekler düşmanın amna kouar bu
Annem yok benim lütfen sus artık kötü birisin sen
Ya ayıp değil mi derdi olan bir insana kol kanat germek yerine onu daha da kötüleştirmeye çalışıyorsunuz. Bu kız kendine bir şey yaparsa ne olacak? Mutlu olacak mısınız o zaman? Kızla uğraşmayı bırakın kız derdini anlatmış ikiniz iki yandan çekiştiriyorsunuz yazık size.
Neden bunu yapıyorsun bu çok büyük bir kötülük
Bunlar insanlıktan nasibini almamış pislik mahluktlar
Djdhdhdhdhdh bak ben sana boyunu söyleme dedim al işte sana da taktı hocam geçmiş olsun shdhdhdhdhs
@LengeliFötr Sensin o ibine. Utanma duygunu da yitirmişsin pişkin pişkin cevap veriyorsun.
Bak kanka bu sana da dadanır vahşi bu dikkat et kendine şimdiden diyim
Bak şirinlere maymun, fare diyo shshshshs ilkel bu
@LengeliFötr harbiden la ben ne alaka ben masumum
Soru sahibi rica ediyorum bu sorunun cevabını kaldır ben bu şahısla daha fazla muhatap olmak istemiyorum
@hayalkırıklığı20 kalkmiyo ki
3 noktaya bas cevabimı ordan kaldir
Ya sen bana kızdın mı cidden
@LengeliFötr numune misin ya ahsgahshhs
Napmışım
@LengeliFötr sen de depresyondasın demi hastasın
Seninde çok normal olduğunu düşünmüyorum açıkçası
@LengeliFötr dogrudur hocam
Benimle de dalga gecsene
Bizim yecüc mecüc duruldu bak biraz sesi soluğu çıkmıyor ohh
Majör Depresyon, OKB, Anksiyete Bozukluğu, Atipik Otizm hastasıyım. En hasta benim. Dağılın şimdi. :D
@LengeliFötr yazsın istiyon demiii
@LengeliFötr HAGSHAHSHWY
@LengeliFötr Senin gibi millete hakaret etmekten iyidir.
175 cm ile övünüyor öyle kadın boyu mu olur. P! p! n de vardır senin. :D
@LengeliFötr Ama sen bulaştın ona durduk yere. Onun yaptığı da yanlış seninki de. LGBT candır.
O ilk bana bulaştı o bana hakaret küfür etti lakal takti knk ben suclu degilim
Varr lazim mi
Hshxhdhshshs
@LengeliFötr dogru diyon bak uzun boyum yuzunden salca oldu
Dinleyecektin beni hakkettin
Bende senin kolun kadar var sen kendine ısmarla :D
@LengeliFötr o zaman her seyi soyliycem 175 62 kiloyum gözlerim yesil tenim de beyaz saçlarım da kızıl lgbtlileri skyrm
@LengeliFötr LGBT deyince aklına vurdurmak gelen bir parazitsin maalesef. :D
HAHSHSHSGSGSHSHSHSH aslan hocam yürü be
Sen cevirip kendine de sokuyosundur o zaman aa
Sen daha iyi bir seçeneksin.
Arkadan yemekten beynin erimis la kendine gel
Dur öyle deme vermeyi bırakır falan bende bi yiyim bunu arkadan sonra naparsa yapsın hocam
Kes ya. Erkek fatma.
Kalktı ya
@LengeliFötr ne
Senlik bir durum yok gülüm
@LengeliFötr gülüm mü😍
😘😘😘
Ben görem senı bakam neren nasıl neye benzıyon belkı annen haklıdır
Sence konu görünümüm mü?
İyi de dediği şeyler onun genetiği nasıl değiştireyim Allah aşkına
Senin görünümün Nasıl annen haklı mı?
Sence konu görünümüm mü?
Sen de ilerde kızına öyle yaparsın
Baba olma
Beyinsiz
İyi yapıyorum
Tepkinin ciddi dille belli et
Bunlara da katlanmak zorunda değil senin tavsiyen ne de benimkine laf ediyorsun
Nasılmış oran buran
Genelde erkek kardeşin görevi deilmiydi bu😅
Nasılsın ki
Cokmu laf ediyor
Kaç yaşındasın knk
21
Annen kaç yaşında
40
Sen doğurdun düzgün yapamamışsın deseydin öyle diyince
Diyorum belki benim kızım değilsin diyo yine dalga geçiyo
Kimin kızıyım aq deseydin
Aldatıyodu babamı olabilir
Ciddi misinnn
Var mı sevgilisi şimdi
Varr
Ona da veriyordur şimdiii
Beni ilgilendirmez
Anlatıyor mu hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, annenle bu konuyu açıkça konuşman çok önemli. Bazen ebeveynler farkında olmadan kırıcı olabiliyor. Ona nasıl hissettiğini, bu şakaların seni üzdüğünü ve ciddiye alınmadığını hissettirdiğini sakince anlat. Sınırlarını nazikçe ifade etmek rahatlamana yardımcı olacaktır. ❤️ Unutma, duyguların değerli. 🤗