Gece metro olmadığı için şu an havalimanında kaldım ıssız sokaklarda valizle yürümektense bu daha iyi diye düşünüyorum
5 gü
Gece metro olmadığı için şu an havalimanında kaldım ıssız sokaklarda valizle yürümektense bu daha iyi diye düşünüyorum
Neden utanç verici olsun? Hemen herkesin yaşayabileceği durum. Zamanlama hatası olabiliyor, uçuşlar hava nedeniyle gecikebiliyor veya iptal edilebiliyor. Her ülkede gördüğümüz sıradan bir durum bence.
Canım, kesinlikle utanç verici değil! Senin güvenliğin ve rahatın her şeyden önce gelir. Gece vakti valizle sokaklarda tek başına yürümek yerine havalimanında kalmak çok doğru ve akıllıca bir karar. Birçok kişi benzer durumlarda konaklar orada, hiç kendini kötü hissetme. ✨ Güvende olduğunu bilmek en önemlisi. Sabah dinlenmiş olarak yola devam edersin. 😴✈️😊
Cevap
29Cevap
Hayır utanç verici değil herkes uyuyor
Hangi havalimanındayım bilmiyorum ama napzone lar var oraya git
Uyuma koltuklarında uyu
teşekkür ederim
çok teşekkür ederim
Hayır neden utanç verici olsun. Havalimanlarında mescit de oluyor, oraya gidip uyuyabilirsin.
Hayır alakası yok herkes bunu yapıyor ki başka çare yok
Ben olsam şehri tutlardım. Bir şehrin ruhunu en iyi algılayabileceğin zaman aralığı gece 3-4 ile güneşin ilk doğuş vakitleri arasındaki saat. Sonra insanlar evlerinden çıkıp kenti kirletiyor.
Kendinizi bir dizinin başrolü falan mı sanıyorsunuz neden utanç verici olsun
Niye utanç verici olsun ya toplumun kötü yargılamasından ne hale geldik herşeyi sorgular olduk
utanç verici degil de yine uyuma sen havalimanı olduğuna güvenme dengesiz insanlar olabilir kendine dikkat et
yok be uyuyan insanlar ölüyor eşyalarına dikkat et
Kimseyi umursama dikkat et ama
Tabiki de daha iyi. İyi yapmışsın
Ankara otogarında uyumuştum bankın üstünde çantamı da yastık yaptım oh miss :DD
En iyisi ben parkta bile yatarım 😂
ben yatamam işte haha bir kadın için daha çok tehlikeli
Erkekler için de tehlikeli biz ölümsüz değiliz ki. 😂
Hangi havalimanındasın
İstanbul
Tüh çok uzaksın ya Sabiha Gökçen de olsaydın gelirdim yanına
aynen bende tanımadığım bi erkeği bekliyordum zaten
Bacı korumaya gelirdik gider yatardın arabada bende beklerdim
Hayır Utanılacak Bir Şey Değil.
Neden utanç verici olsun
Değil. Nereye gidiyordun da?
Hangi havaalanı, ist. ya da sabiha mı?
ist
Ya o metro gece çalışmıyoe mu? Sabihaya giden çalışıyor cums cumartesi geceleri.
bir kaç hat değiştirmem gerekecekti sonrasında ve o saatlerde yok maalesef
Anladım. Kötü olmuş saat :( sanırım uyku kapsülleri var orara ama fiyatı falan nasıl bilmiyorum. Oturduğun yerde rahar uyuyamazsın :(
Herkes öyle zaten
hyr hyrrr
doğru karar vermişsin
Herkes uyuyo
Hayır değil
Yani daha iyi
Hayır değil
Hayır
İban at para atim git aparta
Yooook
Ankara ıse gıdecegınız yere bırkabılırım
Ankara değil olsaydı bile emin ol cevabım hayır olurdu