Bazıları yoldayken uyuyamaz, bazıları da uyur, siz hangi bazılarındansınız :)

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Valla ben yolda uyuyanlardanım. Yola çıktıktan sonra kştaptı filmdi müzikti derken bir süre sonra yapacak bir şey kalmıyor ve üzerine bir ağırlık geliyor. Otobüs veya araç beşik gibi sallanıp gidişinin verdiği hız sesi de ninni gibi gelince, hele içeride çok fazla konuşulmuyorsa uyumamak için hiçbir neden göremiyorum. 😁
Eğer yolculuğu otobus vs ile yapıyorsam, çok az uyuyabilirim ama genelde mide bulantısından uyuyamam, uzun yol tutuyor beni maalesef oyalanmaya çalışıyorum işte müzik, kitap vs. Uçakta uyurum bak, mola yok, bir şey yok, hava boşluğu olmadığı sürece çok fazla sallantı'da olmazsa rahat 3 saat uyurum.
Uyuyabiliyorum. Gunduz yolculuk yapiyorsam, uyuyamam. Gece ise gayet uzun uyurum. uykusuzluga hic gelemiyorum.
Gece uyurum. Gündüz kesinlikle uyuyamam 😊
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Cevap
22Cevap
Seyahat esnasında uyumayı becerenlere hayret ediyorum. Ben ne yapsam uyuyamıyorum. Bir ara uyumuştum on dakika falan onda da heryerim tutulmuş bir şekilde uyandım. Uyuduğuma bin pişman oldum kısaca. 🙄
Ben her türlü uyurum ama eğer arka koltuğumdaki biri katur kutur cips yemiyorsa, yüksek sesle sanki kendi özel arabalrında gibi sohbet edilmiyosa çok güzel uyurum😬😬
Uyuyamam aslında, mesela 18 saat otobüs yolculuğunda en fazla 3 saat yatabilirim. Genel de arkada oturan dayılar uykuya dalıp horluyorlar.
Memleketime giderken yaklaşık 19-20 saat otobüsle seyahat ettiğim için uyuyamayan biri olarak can çekişiyorum 😅
Anca son 1-2 saat uyuya kalıyorum.
Uzun süreli seyahatlerde gece uyurum. Birde sabah yola çıkmışsam araba sıcaksa uyku bastırır.
Ben genelde uyurum 🙈 eğer uçak değilse uçakta uyumam 🙂
Hayatta uyuyamam. Yolculuklarda bol bol kitap okurum, film izlerim millet uyurken zaman öldürürüm.
Sürücüysem eğer çekerim uygun bir yere uyurum
Yolcuyken de uyku tutmaz gece
Asla uyuyamam zaten yolda kötü oluyorum mide bulantısı falan.
Uçağa bindigimdede uyumuyorum aravbayda otobusede niyese bende böyle alışqanlık var
Tanımadığım biriyse uyumam tanıdığım güvendiğim biriyse uyurum
Ben uyursam herkes ebediyen uyur. Nede olsa direksiyonda ki benim.
Agaçın dalında bile uyuyabilenlerdenim. Yerz mekân, zaman hiç farketmez 😳
Yanımda tanımadığım biri oturuyor ise uyuyamam ama tanıdığım biri olunca uyurum.
Hiç uyuyamıyorum ya ama millet etrafımda nasıl uyuyor varya😂
Seyahat esnasında sabaha karşı uyurum, o güzel ışık yansımalarını izlemek güzel oluyor.
Arabayı kullanirsam uyumam ama başka türlü ayakta bile uyurum
Genelde arabayı kullanan olduğumdan uyuma imkanım olmuyor 🤷♂️
aynen ya hele ki uçakta, ilk bindiğimde uyuyorum. kaptan pilot uçuş öncesi bilgi anansou geçtiği an uyanıyorum daha da yok olmuyor gelmiyor uykum ya
Mide bulantısı yüzünden uyuyamamda müzik de dinleyemem zehir ederim yolculuğu kendime
zor uyurum ucak otobusde uyumak dahada zor mide bulantısı oluyor hırsızlık olabılır
Galiba uyuyamayanlardanım
Aynen bende uyuyamıyom
Hiç bir yerde uyuyamam.
Uyumak istesemde olmuyor.
Hayır uyumam daha çok müzik dinlerim
Ben uyuyamayan guruptayım
Gelegeim yere yaklaşınca uyurum
Evet maalesef seyahatte uyuyamıyorum
Aynen oyle sonradan yıkılıyorum ama
Uyumayı genel olarak sevmem abi.
ben uyuyamiyorum uyursam 1saat anca gece ise oda
Her yerde uyurum