Saklambaç 🤤 hala ekip olsa zevkle oynarım bu yaşımda bile. Hep yükseklere saklanırdım kimse bulamazdı 😂
10 gü
Bizim her hafta belli bir oyun olurdu. Saklambaç oynardık diğer hafta seksek çizer. Sıkılır yakar topa gecerdik. Bir ara boş alan vardı bezbol oynuyorduk hey gidi günler hey. Kimsenin cebinde telefon yoktu samimiyet vardı sadece
Hemen hemen çoğunu oynardım. Doksanlar kuşağıyız biz ayırt etmeden sokaklara hükmederdik. ✅
Kesinlikle ✅
sırayla birbirimizi iple direğe bağlayıp çözmeye çalışırdık😅
İnan öyle bi zevkli oluyordu ki 🙈🙈
Cevap
6Cevap
Halı saha kuzenlerle
güreş, taso, beyblade (hala oynarım turnuva olsa yaşadığım şehirde katılmak isterdim)
ben şahsen 4 jenerasyon artı synchrone beyblade leri de seviyorum x serisi beyblader en az sevdiğim çünkü çok garip bi dizaynları var.
sen eskiden kastın ilk bakuten shoot serisi mi? dranzer dragoon falan? valla bende onları çok seviyorum yıllarca almak istedim ama çok pahalılar işe girince alamadıklarımın hepsini alıcam ev beyblade den geçilmeyecek.
burst serisini de seviyorum hem de çok ama o dağılma olayını sevmiyorum serinin olayı o evet ama bence gıcık bi özellik.
ben hatta işi abartıp kendi beybladelerimi dizayn ediyorum
anladım, kral dediğim gibi ben buna oyundan daha da ilgili bi gözle baktığım için öyle işin ipi uzat falan tarzı arkadaşlar arası işlerinde değildim çok ha iyi tarafı ama hayatımda toplasan bi elin parmakları kadar kaybetmemişimdir keza oyunu çok sevdiğim için ustası oldum bi yerden sonra ha bu uğurda çok leğen parçaladım ama olsun o da tuzu biberi
Yerden yüksek ve saklambaç iyidir tabi de ben çevremdekileri korkutmaya bayılıyordum sjddj
Hı hı o zamandan beri aykırıyım 🤘
Dağlarda Çiğdem arayıp bulacağız diye taa bilmem nerelere giderdik. 😂😀 yolu dönene kadar 1 -2 saat geçerdi
bende severim kazan çömlek patlatmak ise en zevkli an olurdu. :d
aynen benim de saklambaç ama umursamazlardı beni
Saklambaç genellikle ilk beni bulurlardı aq
Benim de saklambaç bi de aylık
Tek başına oynuyordum
Saklambac ve yakan top
Yağ satarım bal satarım
Yakan top
Yakan top..
Yoktu
Zbkk
Simit ve zımba bir