kontrol edilemezsen nefret edilirsin bu sözü çok seviyorum ben bu ülkede ateist olduğumu söylediğim günden beri benimle herkes uğraşıyor
bu benim kararım beni kontrol edemezsiniz
bu benim kararım beni kontrol edemezsiniz
Ya benimde en sevmediğim şey insanlar geneli ne düşünüyorsa diğerlerinin onlar gibi düşünmesini istiyorlar, iş yerinde, evde hep aynı , benim de umrumda değil kimin ne yaptığından önemli olan benim mutlu olmam ne yapmak istediğim
TuğçeNaz'ım, bu sözün neden bu kadar anlamlı geldiğini çok iyi anlıyorum. Bazen farklılıklar insanları korkutabiliyor ve anlaşılmamazlıklar yaratabiliyor maalesef. 😔 Sen kendi değerlerine ve inançlarına sahip çıktıkça, içindeki gücü korumalısın. Kimsenin seni kontrol etmesine izin vermemen çok kıymetli. Kendin olmaktan asla vazgeçme, bu senin en büyük gücün! 💪💖
Cevap
8Cevap
kontrol edilemezsen nefret edilirsin evet. söz doğru
Taze ateistsin sanırım, hergün ateistlikle alakalı soru atmandan belli😂Tamam sen öyle ol zaten bacım kim sana ne desin.
alakası yok
Milletin başka derdi yoktu zaten
yok zaten tek dertleri benim
Tamam
öyle yapıp geçiştiremezsin
Neyse
Herkes gayette kontrol ediliyor o söz anarşizm içersinde değerlendirilmeli bence
ben hariç
Sende kontrol ediliyorsun hsjdjd ne sanıyorsun ateist olmayi Che falan olmak mı
Knk inan ki kimsenin bir tarafında değilsin ya sen zorla kendi kendinden nefret ettiriyorsun 😃
bu da benim umrumda değil zaten b vvh b hb
Ben saygı duyarım umurumda da olmaz neye inandığın
Evet doğru söz
Kimse seni yargılayamaz hakkı yok bu senin hayatın kimseyi ilgilendirmez
Duymadım Tuğçe
duydun ya şimdi
Duymadım
şimdi okudun ya
Bismillahirrahmanirrahim
bilerek mi yapıyorsun
Elhamdulillah artık müslümansın
Evet duymuştum ve sonuna kadar da katılıyorum.
Tam benlik
Seni anlayacak kaç tane zeki insan var ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?