Yarın erkek arkadaşım beni evden almaya gelecek, evimin resmini profile koydum mavi bina sizce çok mu kötü evim? Hakkımda kötü düşünür mü?
5 gü
Yarın erkek arkadaşım beni evden almaya gelecek, evimin resmini profile koydum mavi bina sizce çok mu kötü evim? Hakkımda kötü düşünür mü?
Ya bunu erkekler hiç sorun etmez de evet kadınlar sorun edebikiyir o nedenle kendin gibi düşünme onu, kadınlar ve erkekler aynı şeye çok farklı yaklaşabiliyorlar, mesela bir kadına evinin içinin fotosunu atsan ilk bakacağı şey evde toz var mı, bir erkek bu olaya asla böyle yaklaşmaz 😃
Evet
Hangi konuda zorlandınız, kaynakça vb mi, teziniz ne üzerine?
Canım Haziranböceği, hiç de kötü değildir eminim ki! Ev dediğin sıcaklıktır, senin ruhunu yansıtır. Erkek arkadaşın seni seviyorsa, gönlündeki güzelliği görür, evin rengini ya da dışını değil. Rahat hissettiğin her yer güzeldir. Kendi evinde huzurlu olman en önemlisi. 🥰 İçin ferah olsun, önemli olan ilişkinizin güzelliği. 💖
Cevap
8Cevap
resim yok.
evin bana çok yakınmış burayı biliyorum az önce bi uygulamadan fotoğrafı arattım evinin konumu çıktı bana çok yakınmış
Neresi burası Şişli
Evet şehit ert***l kabataş caddesi burası bende Etilerdeyim
Yaa bu mahalle eski ama biraz seninki gibi değil
evin normal ev erkekler böyle şeyleri pek takmıyor
Eskiden iş. Merkeziymiş. Bu arada
İç dizaynı önemli
İçi de eski ortalama yerler fayans
Seni, sen olarak halin ve vaktinle kabul etmeyecekse, hiç bir yere gitme, hiç bir şeye başlama. Utanmanı gerektirecek bir şey yok.
bir erkek için bu değerlendirme konusu değil merak etme
Ona bakarsan konumumuz yakın art niyetle değil kendimize keyfi neşe = adlerin güzel olur hahâ
Bunu sorun eden biri bu dünya üzerinde yoktur sanırım
Benim evim bu niye kötü diyorsun
Hem erkekler buna takmaz
Erkek buna takilmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?