Erkek arkadaşımla ciddi birlikteliğimiz var bu yıl içinde evlenicez evlenince yaşayacaklarımız hakkında konuşuyoruz bazende konu s. x oluyo çok ileri gitmemek şartıyla şöyle şöyle şeyler yaşarız diyo bende fikrimi söylüyorum mutlu oluyo falan. Sizce bu kötü bişey mi bazılarına göre ciddi biri böyle şeyler konusmazmış bana normal geliyo peki ya sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır Türkiye gibi Ortadoğu ülkesinde ayıp görülüyor böyle şeyler zaten ciddimiysiniz , kötü bir şey değil yani
Teşekkür ederim sonunda beni anlayan bir insan 🫶🏻 ya cidden sadece Türkiye'de bu konu böyle çok namussuzluk gibi geliyo halbuki bi kaç bişey konuşmanın bence kötülüğü yok en azından evlenince birbirimize nasıl davranacağımızı nasıl yaklaşacağımızı veya neyi yapmayacağımızı konuşmuş oluyoruz
Yani yanlış anlamayin ama regle bile ayıp diyorlar bir değişikler maalesef
Evet ya onu bile kötü algılayan var hâlbuki kadın doğasında gayet normal
Bu namussuzluk değil namussuzluk çok başka bir şey karaktersiz olup, insanı t*ciz eden , vatan haini kişilerdir namussuz
Ben anlamıyorum insanları adam gel bana birlikte olalım dese haklılar kullanıyor derim ama bu öyle bişey değil hiç bilmeden tanımadan evlenmek daha kötü sonuçlar doğurur diye düşünüyorum ben
Siz zaten evlenecekmissiniz çok normal sıkıntı olmaz yani
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için ❤️❤️
Rica ederim umarım gönlünüzce olur her şey
Çok teşekkür ederiz inşallah senin içinde öyle olur
Ben doğru bulmuyorum doğrusu.
bi kaç bişey konuşmanın bence kötülüğü yok en azından evlenince birbirimize nasıl davranacağımızı nasıl yaklaşacağımızı veya neyi yapmayacağımızı konuşmuş oluyoruz birbirimizi hiç bilmeden evlenmek daha kötü sonuçlar doğurmaz mı
Ya evet haklısın hiç bilmemek de kötü ama ne bileyim evleneceğimiz kesin değil ve başkasının eşi olacak kadınla böyle şeyler konuşmuş olma ihtimali beni çok rahatsız eder
Yaşamak olsa haklısın bende yaşamaya karşıyım sadece eşimle olsun istiyorum ama konuşma ayrılınca silinir gider silinmese bile çok bişey konuşmuşluk yok zaten sadece işte şunu yaparız şöyle yaparız gibi
Elbette yaşanmakla asla kıyaslanamaz, sadece onun özelini öğrendim o da benimkini öğrendi sonra ayrıldık gittik hiç hoş olmaz bence ya
Onun cinsellikte neleri sevdiğini vs öğreniyorsun sonuçta
Normal tabiki
Teşekkür ederim sonunda beni anlayan bir insan ya cidden sadece Türkiye'de bu konu böyle çok namussuzluk gibi geliyo halbuki bi kaç bişey konuşmanın bence kötülüğü yok en azından evlenince birbirimize nasıl davranacağımızı nasıl yaklaşacağımızı veya neyi yapmayacağımızı konuşmuş oluyoruz ama insanlar buna çok ters bişey gibi yaklaşıyo
Öncesi olmazsa körebe mi olacak kendine bile insanlar dürüst değilken
Ben anlamıyorum insanları adam gel bana birlikte olalım dese haklılar kullanıyor derim ama bu öyle bişey değil
Kimseyi ilgilendirmez