Bir de herkesin kendi görevleri vardır derler ya, sanki kadının görevi çalışıp sana para vermek. O senin görevine yardım ediyorsa sen de zahmet olmazsa yardım et hırt
11 gü
Valla ben o konuda gayet iyiyim.. bizde 15 yaşına gelince aile her haltı öğretir bir erkek önce kendine bakabilmeli diye o yüzden ev işleri ya da ufak tamirat ve elimizden gelir. :))
Cevap
8Cevap
Bu yardım değil ortak sorumluluktur zaten. Yardım diye diye lütufmuş gibi görüyorlar.
He valla ama bacım yavaş yavaş annelerimiz babaannelerimizin yaşamına göre hemen olacak iş değil gibi
Ama öğretilmiyor işte hala erkek çocuğuna padişah kıza köle muamelesi yapanlar var
dedemin büyüttüğü adama kalırsa ohoo ben 15 yaşından beri sofra kurup kaldırıyorum anneme yardım etmek için
Haklısın herkes elini taşın altına koymalı
Erkeklere artık prenses oldu 😏
Eskiden daha çoktu bacım şu an gine iyi arada görüyoruz yardım eden eskiden hiç yoktu
Çalışsın çalışmasın ben her koşulda ederim
söyle eşine
Eşim yok akrabalara söylesem beni kinarlar malum Z kuşağı düşünceleri farklı
eşin yoksa şikayetçi olduğun insan kim
Çevremdeki aileler kadınlara üzülüyorum gerçi siz anlamazsiniz
beni tanıyor musun?
YOK
o zaman çoğul konuşma
Ben çalışmayan eşime bile yardım ediyorum
Çok doğru kadin çalışmamalı bence
Yok öyle iş mi olur herkes kendi ayakları uzerine durmalı her erkek on numara değil ilerde kızınıda mi okutmayacaksin damat kötü çıkarsa için acımayacak mi
Onu demek istemedim çalışmak istiyorsa çalışsın ama erkek eve bakmakla yükümlü çalışmaya zorunda kalmamalı kadın
Evet dinen öyle ama turkiyede maalesef bu zor abi benim çevremde çok var çalışmak zorunda olan kadın ama eşleride elinden geleni yapıyor ama yok geçinemiyorlar
Evlenmeyin sizde mk napalım
Ne yani karşımızdaki seversek evlenmeyelim mi evlenmemek yerine kendimizi duzeltsek hem erkek hem kadın olarak birbirimizi uzmesek empati yapsak
Sende ananinn eteğinin altından çıkma
@Efendizüleyha basıp geçiyorum ben en güzeli
Hesap zamanı gelincede aynısını dersin
Sanada basiyorlar wjjsisisiswi Domestos mikrobu seni
ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?