Ayrılmayı düşünüyorum maddiyat demeyin ikimizin durumu da çok yerinde gözümde kalacak biliyorum
6 gü
Ayrılmayı düşünüyorum maddiyat demeyin ikimizin durumu da çok yerinde gözümde kalacak biliyorum
Cevap
2Cevap
cimri insan her konuda cimri olur, bence boşuna evlenme.
2 senedir beraberiz 3 sene önce de anne ve babasını kaybetti. Sevgilim 23 ben 21yaşındayım. Abisi, annesi babası öldükten 1 buçuk sene sonra evlendi, erken diye düğün yapamadılar. Yengesi de bu yüzden kavga bitti ama evlendi. Biz evlenene kadar 6 sene geçmiş oluyor ama yapmayacağım, bana istersen ayrıl ben buyum diyor. Yengesini geçemiyor, o yapmadı aralarında huzursuzluk olur diye.
Durumunuz yerindeyse neden
2 senedir beraberiz 3 sene önce de anne ve babasını kaybetti. Sevgilim 23 ben 21yaşındayım. Abisi, annesi babası öldükten 1 buçuk sene sonra evlendi, erken diye düğün yapamadılar. Yengesi de bu yüzden kavga bitti ama evlendi. Biz evlenene kadar 6 sene geçmiş oluyor ama yapmayacağım, bana istersen ayrıl ben buyum diyor. Yengesini geçemiyor, o yapmadı aralarında huzursuzluk olur diye.
Az önce tekrar bu konu açıldı bana benim. annem babam olmuş 10 sene geçse de yapamam bu konu yüzünden ayrıl ayrılırsan da seni rezil ederim diyor bana git senin düğününü yapacak biriyle beraber ol o zaman diyor bana
Az önce tekrar bu konu açıldı bana benim. annem babam olmuş 10 sene geçse de yapamam bu konu yüzünden ayrıl ayrılırsan da seni rezil ederim diyor bana git senin düğününü yapacak biriyle beraber ol o zaman diyor bana lafa bak
Asker de şu an kapatti telefonu suratıma ama eminim illa yok diyorsa bitiririm ki kesinlikle yok yapmayacağım diyor bir yandan da yengesi için tabi o yapamadı diye
Yok ayrilacagim zaten eminim asker de diye üstüne gitmek istemedim çok gelince konuşuruz dedim gelince konuşacak bişey yok 10 sene geçse de yapmayacağım dedi bende istiyorum o zaman sen bilirsin biter dedim suratıma kapattı telefonu
Yok telefonda soyledim zaten sen kesin istemiyorsun bende istiyorum 10 sene geçse de isteyeceğim sen bilirsin dedi ben bileceğim tabi düğüne ben karar veririm dedi bende sen bilirsin kararım değişmeyecek biter dedim o da suratıma kapattı
Çok ayarıma gidiyor ama yengesiyle şaşmış resmen sanki onunla evleniyor
Bir de benim Manipüle ediyor diyor ki işte benim annem babam ölmüş Sen bana nasıl yapıyorsun bu konu yüzünden ayrılıyorsun Bu nasıl hareketler İnsan biraz Merhameti olur Annem babam ölmüş Nasıl düğün yapayım falan görsen
Inanmiyorum zaten allahtan mantığım var daha biz evlenene kadar aradan 6 7 sene geçmiş olacak bana ne diyor ya
Çok haklısın oyle yapacağım zaten
Çok doğru söylüyorsun
Ayrılacaksın sana ondan koca olmaz
2 senedir beraberiz 3 sene önce de anne ve babasını kaybetti. Sevgilim 23 ben 21yaşındayım. Abisi, annesi babası öldükten 1 buçuk sene sonra evlendi, erken diye düğün yapamadılar. Yengesi de bu yüzden kavga bitti ama evlendi. Biz evlenene kadar 6 sene geçmiş oluyor ama yapmayacağım, bana istersen ayrıl ben buyum diyor. Yengesini geçemiyor, o yapmadı aralarında huzursuzluk olur diye. Bana bunu açıkça soylemiyor annem babam yüzünden yapamam diyor
Tekmeyi koyacaksın 4 senelik sevgilimden ayrıldım aldattıgı icin bitti hayır demeyi öğren
Bizde 3 sene olacak beraber olalı sence haksız mıyım gerçekten evet anne babasını kaybetti ama aradan çok geçmiş oluyor
@4fakir bozuldu zaten
Kaybettiyse kaybetti bende kardesimi anneannemi kaybettim yine de hayattayım tutunmak zorundayız yasadıgımız sürece sen haklısın nisanlın mı sevgilimi ne bokumsa ayrıl daha bunlar fragman evlenirsen beterini yaşarsın
Allah sana isaret vermis ayrılman icin
Şu an asker de diye ustelemedim fakat gelince bitireceğim ailem de razı gelmez böylesine zaten çok sevse her türlü kendini geçer yapardı zaten biliyorum
En iyisini yaparsın ailen bilse sana destek cıkar ayrılmanı isterler bırak baska erkek mi yok nasibinde olan seni bulur boş ver
Annem biliyor o da bitir dedi o senin istediğini yapsın sen neden yapıyorsun bahane ediyor yengesini geçemiyor diye yapmak istemiyor dedi
Seviyor musun
Çok seviyorum ama isteklerimi yerine getirmiyor ki abisinin eşini dinliyor başka şeyleri bahane ediyor zoruma gidiyor hem tek çocuğum bir şeyin gözümde kalmasını istemiyorum
Yanına yaklaştır ve başbaşa konuşun
Yanına yaklaştır ve başbaşa konuşun..
Konustuk olmaz diyor
Kadınlığını kullan
10 sene geçse de yaomicam diyor
Biraz yakınlaşma oldu mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, düğün her genç kızın kalbinde özel bir yer tutar, bu hislerini çok iyi anlıyorum. 💖 Sevdiğinle oturup içten bir sohbet etmelisin. Belki istediğin gibi büyük bir düğün olmasa da, ikinizin de mutlu olacağı farklı bir kutlama yolu bulabilirsiniz. İlişkinizin temelini atmadan önce bu duygularını paylaşmalısın. Ayrılık kararı almadan önce tüm ihtimalleri değerlendir. 🙏✨