Eğer ileride evlenirsem hiç bir türlü düğün istemiyorum ya bana boşa masraf gibi geliyor bir gelinlik kiralamak bile 5.000 lira. Bence sade ve güzel bir nikah bile yeter.
İleride düğün istemeyen sadece ben miyim?

Hayatını birleştirmeye değer bir insan buluyorsun, en mutlu olman gereken günde neler yaşanması gerektiğine hatta öncesine ve sonrasına karar veren insanlar oluyor çevrende. Senin en mutlu olman gereken günün bile başkalarını mutlu etmek için, başkalarını kıskandırmak için tasarlanıyor. Görgüsüzce yapılan düğünlerin amacı mutlu olmak değil insanları mutsuz etmektir...
Güzel fikir bence her kız senin gibi düşünmüyor bunu işte..
Ama gelinlik giymekte her kızın hayalî bir yandan da..
Artık devir ekonomi devri ileride evlenirse falan eşinle ğörüş tartış olursa dediğin gibi yap ☺️
Küçükken bile gelinlik yerine beyaz bir elbise ve spor ayakkabı hayal ederdim gelinlik falan da saçma
Yani saçma demiyelim de.. masraf açısından saçma sayılır
Hayalin güzelmiş ama 😂👍
Cevap
16Cevap
akılı olan o parayla hayatını güzelleştirir zaten. 1-2 saat için dünya para çöpe gidiyor
Evet evett
Bence kız istemeye gitmişken nikahta aradan çıkmalı. Ordan oraya ordan oraya su yakmıyor bu araba 😂
Evet evet çok haklı üexödğeöd
Gereksiz şeyler zaten eski akrabalık bağları yok. En doğru karar olur.
bence olmasında çünkü akrabalık boş samimiyet gibi geliyor
Kesinlikle öyle senin gibi kızların artması dileğiyle.. 🎈🎈
aynı fikirdeyim. en başından beri düğünleri sevmezdim zaten. ülkede hayat pahalılığı da artınca böyle düşünen insanların sayısı iyice arttı zaten.
Konu para değil ya düğünler saçma ve sahte samimiyet
ben de parasında değilim zaten ama para güzel bir bahane oldu. demek istediğim buydu.
Güzel düşünüyorsun, keşke herkes senin gibi olsa her birinin farklı düşüncesi hele fantezisi var düğün gelinlikle alakalı
ama canım hayatında bir kere olacak belki de o anı ölümsüzleştirmek istemiyor musun
Hayır akrabalar falan hepsi boş samimiyet düğünler hiç samimi olmayan ortamlar bence
sen de herkesi çağırma halay falan çektirtme elit bir düğün yap çok seversin emin ol
sen sanırım çok istiyorsun umarım çok güzel bir düğünün ve evliliğin olur❤️
yapanların çoğu pişmandır herhalde düğün yaptıkları için
bilmem hiç evlenmedim
18 yaşındayım kanka ben
Çocum, ben evliyim. Şu an yeni evleniyor olsaydım asla düğün istemezdim. Tam bir aptallık
Hatasız kul olmaz dayı
bende istemiyorum ama kimse ne istiyorsun diye bakmıyor.
bence bakılmalı yani ben evleniyorum kime ne umarım anlayışlı biriyle evlenirsin
Ailem kararlarıma saygı duyar ya umarım seninkide duyar
rica ederim 🖤
Hayırlısı olsun kank. Anlaştıktan sonra her şey olur.
Var etrafımda öyle kişiler. Aslında mantıklı bir karar
Yoo ben de istemiyorum😅
Boş masraff
Düğün evlilik nikah vs almayayim
ahahaha bu ben
Muazzam fikir kral
eyvallah
Gerçekten böyle mi düşünüyosun
Evet o parayla kendime daire alır kiraya veririm ya da yatırım yaparım her türlü gelir kaynağı elde ederim
Ayynenn yaaaa gerekksiz masraff benncede
Kesinlikle. Ben de. Boyle dusunuyorum
Ben olsam ev alırım
Bence de.
İsterim
En İyi Cevap