K*zak ve Ö*zbek gibi ayrı devletler de Rusya'nın kuklasılar
TÜRKLER ÇEKİK DEĞİLDİR
Ne düşünüyorsunuz? Güncelleyeceğim
Cevap
7Cevap
Sen dedin diye olmuyor zaten.. Türk ırkının geldiği yerdekilere sen onlar değil diyorsun
Türkiye cumhuriyetini kuran halka Türk halkı denir
Git o artıklarla evlen o zaman, Türkiyeye geldikleri an canlarına okuyacağım
Klavye prensesi değilim emin ol sadece klavyeye yazmakla olmuyor bu şeyler çok şükür faaliyete de geçiyorum
Yürüyüşler düzenliyoruz ve gruplarda organize olup hedef belirleyip harekete geçiyoruz başka napabilirim? Ne yapmamı istiyorsun?
Batıcılar batıya yaranıyor kendilerini sarışın sanıyor kanziler türk devleti bozkurt yapıyor (hepsi berbat halde) solcular bölücü sağcılar dinci
Evet hepsine garezim var ve hepsi yok olsun diye yürüyüşler düzenliyoruz Ankara iatanbul ve İzmir'de
Türkiyeyi tek görmeyen birine yamanmaya çalışan herkese garezim var
Ayrıca herkese sinirliyim. Sırf kökenimiz diye onlar da Türk kızı buraya gelebilir onların da toprağı hem Tc kızı çok egolu diyen, sırf etniği farklı diye ülke isteyen kürtlerden de nefret efiyorum. Bu ülke etnik üzerine kurulu değil.
Ayrıca biz incellere benzemeyiz sadece discord ile sınırlı kalmayız
Kısacası türk erkeği sadece türk kafınınındır başka artıkların değil, askeri gücümüzü, kocalarımızı vb ö*bek k*rgız kadınlarına yar etmeyiz
Ben türk kızlarının da yabancılarla evlenmesine karşıyım olay sadece erkek değil, ama evet bu da işin önrmli bir kısmı. Sonuçta tc devleti biz yabancılarla eblenelim diye yıllarca bize bakmadı
Hepimizin geldiği çoğaldığımız yer tek ve belli bütün dünya ilk insan dan çoğalarak değişimlerle şu an ki hallerimizi almış.. hepimiz kardeşiz... daha ufacıksın başka şeylerle ilgilen daha büyük sorunlar var.. Hepimize yetecek insan var hatta fazlasıyla.. dünya ya en büyük zararı veren hayvan topluluğu biziz
Kızım ne büyütmüşsün. Belli ki aşık olduğun çocuk bu orta asyalılardan birine gitmiş sen de kinlenmişsin sanki türkiyede tüm erkekler orta asyalıyla evlenmek istiyor, tc erkeğinin iki kutbu var zaten biri sarışın zayıf memeli rus kadınları hayranları diğerleri de köylü esmer balık etli koca memeli götlü kızlar. Animeci tayfa hariç çekik memesiz götsüz asyalılar o kadar da istenmiyor
Sarışın ve büyük memeliysen veya esmer ve koca götlüysen zaten sen erkeklere daha cazipsin, bir kadını kadın yapan gözleridir
Haklıyım ama değil mi ya sarışın rus güzeli olucan ya da esmer oryantel etnik bir güzel olucan, o çinli kadın sevgisi biraz orta asyada kaldı türkiye halkı batıda diğer türklerden fenotip olarak farklılaştı doğal olarak artık daha farklı fenotipleri güzellik olarak görüyor.
Uygurluların şeriat iatemesini tasvip etmiyorum ama o insanlar orada dinlerini yaşayamıyor ve işkenceye maruz kalıyor. Taliban afganistanda kadınları yok ediyor, türkiye ve diğer türk ülkeleri otoriter bir şekilde yönetilip elden gidiyor, afrika ve hindistanda milyonlarca aç çocuk var, pkk yüzünden masum insanlar ölüyor, rusyada bir kız eşcinsel bir kitap yazdı diye hapse girdi, çok bir şeylere başkaldırmak istiyorsan bunlara kaldır. O özünü kaybedip çinleşti dediğin uygurların nolursa olsun bir insan olduğunu unutma
Orta Asya da bir süre ülke var hepsi Türk değil zaten
Türkler sarı saçlı mavi gözlü de değildir...
Türkler orta asyalı değil, türkler k*zak k*rgız u*gur değil
Arap hiç değil
Ermeni değil
Yunan değil
Batılı değil
Türkler sadece Türktür
Ayrıca hiçbir türkün sarı saçlı mavi gözlüyüz iddiası yok, o iddiayı kürtler ortaya atıyor oysa tek tük nadir onlarda da sarı saç mavi göz bu kötü bir şey değil ama esmer olmayı eziklik görüp algı yapankar kürtlerse biz napalım.
Sarı saç ma i göz avrupa halkı dır kötü bir şey..
Zaten kuzwyliler öyle olur kürtler kendi fenotiplerini eziklik olarak görüp sürekli biz aryanız sarı saçlıyız diye saçmalıyor ama tüm aryan halkları sarışın falan değil. Esmer olmaları kötü bir şey değil ama o kadar eziklik psikolojileri var ki sarılın olmayı bir lok sanıyorlar.
Kardeşim türklerin sahneye çıktığı bölgedekilere türk değil diyorsun. Biraz mantıklı ol.
Onlar ayrı devlet artık, ırk değil vatandaş olarak bak, hiçbiri Türk değil, Türkiye birdir
Kardeşim biz türklerin soyu oraya dayanıyor. Kafana göre ben onlar türk demem diyemezsin. Ülke isimleri başka olabilir ama türk bölgesi orası.
Türkiye adı üstünde, diğerleri kimliklerini kaybetmiş devletler (Türkmenistan hariç onlara respect) Özbekistana kazakistana gittim valla çoğu da Rus uşağı, uygurlar zaten şeriatçi
Kardeşim asimile olmuş olmaları farklı bir durum. Hepsi de öyle değil. Dilleri bile türkçe hala. Milliyetçi olman güzel bir şey ancak aşırı milliyetçilik iyi değil. Körlük yapar.
Dönemsel yaşamda yer alan baskı ve zulüm nedeniyle Ruslaşmak olağan. Lenin ve stalin koskoca sovyet ülkesinde slav kökenli olmayan sadece Türkler olduğu için çalışmayanı Sibiryaya sürdü. Onlar Rus diliyle yaşamak zorunda kaldı. peki sen neden ortadoğu çöplüğü oldun özgür ülkende?
Asimile olmaları bizi ilgilendirmez ki. Çinliler ve ruslular onları iyi asimile etmiş. Bizimkiler buradaki kürtleri iyi asimile edememiş suç bizimkilerde ben yönetsem ilk iş kürtçeyi yasaklatmak olurdu
Ben burada çinliler ve rusların başarısını görüyorum sadece. Ayrıca onlar çekikler, geçen özbek kadını güzellemesi yapan influencer gördüm jxnfnndndn Türk kadını daha güzel ve üattedir, o çekikler değil.
Kardeşim sen çok yanlış düşünüyorsun. Olup biteni idrak edebilecek bir yetin yok. İyi günlerin olsun.
@Zıbın003 Türkler Orta doğulu da değildir, Osmanlı güzellemesi yapan biri değilim. Ama Çin'in baskısı altında da değilim malum topluluklar gibi şimdi Çin'i bölmeye çalışıyorlar ama Çin tektir
İyi git Ö*zbekle evlen
@Zıbın003 Türkiyeye geldikleri anda işlerini bitiricem * çekiklerinin, toprağımda asla hakları yok. Türk'ün güzel kadını değil onlar tek Türk kadını bizleriz
Türk'ün kadını güzel, onların değil
Klavye yanlış yazmış. Güzel olan tek kadın türk kadınlarıdır
Ö*bek ve K*zak artıkları değil
Onları sevenler gözümde vatan hainidir
orta asyalıları orta Asyalı olarak görüyorum Afrikalıları da Afrikalı
Katılmıyorum asıl en az Türk olanlar Türkiye'de
Azeriler gürcüler türkistan falan bunlar hep türkk
Soruyu soran hanımefendi , sen hangi kafayı yaşıyorsun cahil
Hepsi ayeı devletler Türkiyede yaşayamayan kimse Türk olarak görülmemeli. Gwçen Türk kadını güzelliği diye k*zak bir ablayı koymuşlar, Orta Asyalı değiliz biz, biz Türkün tek kalesiyiz ve TÜRK-İYE cumhuriyetinde olmayan kimse türkten sayılmamalı
@Zıbın003 of sık hepsinin kafasına işte
ne onlar sence?
ya da sen nesin?
Gerçek Türküm ben, Türkiye vatandaşı olmayan kimse Türk değildir
o tarih kitaplarını senin popona sokarım
doğru oku anla
www.youtube.com/playlist bak bu en güncel serilerden
Nazgül Kazak Türkü. Bize en uzak coğrafyada olan yakutistana bile gittiler. Dil, yemekler, motifler, isimler ve daha bir çok şey aynı
Çarpıtmayın, ben köken tarih kültür farklı demedim, Türk-iye adı üstünde Türklerin tek yeri başka yerlerin Türklüğü sahiplenme hakkı yok, onlar sovyetlerle Çinlerle karışıp buraya zamanında göç etmeyip haklarını kaybetmiş Doğu toplumları
Türk kökenli olması onları Türk yapmaz çünkü Türkiye cumhuriyetini kuran halka Türk halkı denir
Türküm, onlardan daha çok. Türkler kinliğini kaybetti diyenler onların rus ve çine karıştıklarından bahsetmezlwer mesela sadece Türkiye araplaştı derler akıllarınca, asıl onlar özünü kaybetti
Çekik olan kimseye güvenme
Yıl 1992 Sovyet yeni yıkılmış evde atlas var ülkeleri tanıyoruz yaş 7 Ebulfeyz Elçibey TRT de konuştu. gayet anladım dediğini. Okula geldim anlattım onlar rus oldu bizi anlamaz sevmez diyordu Türk öğretmenler. Sonraki yıllar tanıştım onlarla çeşitli yerlerde. Anladım gerçekleri. Şimdi rusya içindeki Türkçelerin çoğu olmak üzere ne diyorlar anlayabiliyorum. Onlar bizi bizden çok sever sayar. Olmuş olan ve olmakta olan senin kapasiteni aşar kızım
mesela bak Moldova içinde gagauzya var. Gök Oğuzların ülkesi. Türkçe benzerliği %97 https://www.youtube.com/watch?v=0fLLUwGlsAc müslüman da değilller ama bak anla
Ben kültür kök ortaklığından bahaetmiyorum adı üstünde Türk-iye vatandaşı olan kimse Türk değildir. Abdde yaşayan bir Alman kökenli vatandaş Alman değil abdlidir mesela. Türk-iyede yaşamayan biri Türk-lüğü hak etmez. Köken ile üst kimlik farklı bir şeydir, tabi senin Ö*bek ve K*rgız kadınlarını * hayalin varsa prasını bilemem, Türk kadını diye elin kadınıyla evlenenlere yazıklar olsun, sevgiler
Vatandaşı olmayan*
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda farklı düşünceler olması çok doğal canım. Tarih ve kültür çok derin, katmanlı bir konu. Orta Asya coğrafyasındaki birçok halkın Türk kökenleriyle güçlü bağları olduğu düşünülür. Ancak her toplumun kendine özgü bir kimliği ve kendini tanımlama biçimi var. Önemli olan, herkesin bu özgün kimliğe saygı duyması bence. Hepimiz farklılıklarımızla zenginiz! 😊🌍