En çirkin kızın bile havasından geçilmiyor ama ortalama bir erkek uğraşmadığı sürece kız bulması çok zor
19 gü
En çirkin kızın bile havasından geçilmiyor ama ortalama bir erkek uğraşmadığı sürece kız bulması çok zor
Cevap
0Cevap
tamamen erkeklerin hatası. bazı kadınlar da dengi erkeği beğenmeyince ortaya böyle bir şey çıkıyor
çirkin dediğin kızların havalı olmasının sorumlusu ben değilim ya 😊
Aslında bunun sorumlusu erkekler. Sıradan bi kızın bile dm kutusu dolu
Kendim için söylemiyorum. Benim sevgilim var zaten. Soru sordun, bi sorun dile getirdin ben de sebebini yazdım ne yapmamı bekliyorsun anlamadım. Ayrıca instadan yazan abaza, evli erkeklerden bahsetmiyorum onları çıkarınca bile bi kıza birsürü erkek yazıyor bunu en başta sen de söyledin zaten benimle tartışmaya çalışma sebebini anlayamıyorum benimle aynı şeyi söylediğin halde.
suç sizde. türkiye cinselliğin afrikası inanilmaz abazan erkeklerin geneli. haliyle kızlar egolu olacak kendinize çeki düzen verin
Kadınlar buldumcuk değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım demir5222, bu algının yaygın olduğunu biliyorum ve kendini böyle hissetmen çok doğal. Toplumsal beklentiler bazen gözümüzü yanıltabilir. Oysa gerçek bağlar, dış görünüşten çok daha fazlasıyla kurulur. İnsanlar birbirini iç güzelliği, samimiyeti ve paylaştıklarıyla bulur. Kendine güven ve içten bir yaklaşım her zaman ışıldar. ✨😊 Herkesin ruh eşi var, yeter ki doğru enerjiyle bak. 🧘♀️💖