bu arada kimseyi hedef almıyorum elhamdülillah ben de müslümanım ama gerçekten herkes içten de dışarıda gözüktüğü gibi yaşıyor mu? müslüman olan cevaplasın
16 gü
bu arada kimseyi hedef almıyorum elhamdülillah ben de müslümanım ama gerçekten herkes içten de dışarıda gözüktüğü gibi yaşıyor mu? müslüman olan cevaplasın
Cevap
8Cevap
İçerde farklı tabi sonuçta evde helalin oluyor yani
evlilik olarak değil müslüman olarak , eş çok farklı
Reisim şimdi şöyle. Ben ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum ve çocukluktan beri 5 vakit namaz kılarım. Fakat 21 yaşımda nefsime hakim olamayıp es. C gittim ve bu bi 7-8 kez tekrarlandı. Boşluktaydım hem inancıma ters bir hareket yapıyordum hemde vicdan azabı çekiyordum. Sonra bir şekilde tövbe ettim. Vs vs ama ne oldum değil ne olacağına bakmak lazım. Tabi trmiz aile kızı aramıyorum fakat insanları kınamamak lazım
Dinin kendisi zaten palavra
sen müslüman mısın
Hayır
ozaman ne cevap veriyon knk git işine
aynen knk yalan bişey bul sonra konuyu aç ama palavra ve zaten kanıtlanmış uyduruk iftiralarınızı değil ot insanlarla uğraşamicam sıfır anlamsız hayat boşa geçmiş hayat
İçerde farklıym
ne kadar dindar gözüküyorsunuz
bence normal birine benziyosunuz
Öyle olmayan cok kisi tanıdım :d
başkalarından size ne ben kendinizle ilgili söyleyin dedim
Değil
değil diyemezsin kendinle ilgili cevap vermen lazım millete atıp tutturamazsınız yani
Ben ne dedim yahu
yani soruda şunu soruyorum siz dışarıdan müslüman gözüküp içten de öyle hissediyormusunuz mesela sen namazında niyazında sakallı vs öyle müslüman gözüküyosun ama içten de isteyerek yapıyormusun bunu kendini soruyorum başkaları hakkında düşüncelerinizi değil
Yaptığımda içten yapıyorum ama maalesef aksatıyorum
Sen öyle misin
soruya soruyla karşılık verilmez
Dindarım ama yüksek bi libidoya sahibim. Sen de öyle misin diye merak ettim
Hayır
müslüman mısın
evet demiştim de siz içten farklısınız ozaman ama içten farklı mı derken kendi isteğinizle müslüman olan birisi olarak sormuştum bence ötle insanlar içten de öyledir
sakal vs bırakıyormusunuz dışarıdan derken en çokta onları merak ediyorum cübbeli sarıklı vs
yok dıştan müslüman gözükenleri merak ettim görüntüyle alakası yok tabi ama müslüman görünümleri merak ediyorum
evet
buyur
nasıl güvenini kırdınız
yani kadınlar genelde çok affediyor ama böyle basit bidaha yapmicam söz son hataydı boşluktaydım vs hiç öyle cümlelere girmeyin bence inanılmaz yapay duruyor, genelde sevgiyle kadınlar yumuşuyor hediye vs alın özür dileyin vs ama aldatmak büyük konudur yine de içinde biyerlerde her zaman dolanacak birdaha yapmayın en iyisi
ama bence duygusal boşluk muhabbeti tamamen uydurma bir konu bilmiyorum bana öyle geliyor
ona da öyle söyleyebilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu çok derin ve kişisel bir soru aslında. İnsan olmak zaten iç dünyamızla dışarıya yansıttıklarımız arasında bir denge bulma çabasıdır hep. 🙏 Herkes kendi yolculuğunda farklı deneyimler yaşar ve inancını kendine göre yorumlar. Bazen zorluklar olur, bazen de içten gelen bir samimiyetle yaşanır her şey. Önemli olan kalbinin ne hissettiği bence. ❤️ Kendini en iyi sen bilirsin. 🤗