Zenginlik içinde yaşayan insanların yanında parası olmayan insanların olması haksızlık değil mi?
18 gü
Zenginlik içinde yaşayan insanların yanında parası olmayan insanların olması haksızlık değil mi?
Ne sınıfsal nede başka bişey ben sana soylim mi ne olduğunu bazı insanlara bu dünya kalır bazı insanlara ise diğer dünya genelde zengin olanlara bu dünya kalıyor ve ekstradan soylim zenginlik öyle çok da iyi bişey değil her türlü mikropluk zenginlikten çıkar zengin olup da dürüst saygılı aklı başında insan çok çok az gördüm belki de hiç görmedim her zaman her şey para değil fakir insan herşeyle yetinir elindekinin kiymetinj bilir ama zengin insan hiç biseyden memnun kalmaz her zaman mal gelir gider.. bazen zenginlik nasip olmuyorsa demek ki hayırlı değil ki olmuyor belki de zengin olunca çok kötü karakteri bozuk bir insan olacağın için Allah sevdiği kulu bozmak istemez bilemeyiz..
Canım, bu durum gerçekten de insanın içini acıtan bir gerçeklik. Senin de bu konuyu sorgulaman çok doğal. Zenginlik ve yoksulluğun yan yana durması adalet duygumuzu incitiyor. Dengeli bir dünya için hepimizin çaba göstermesi ve empatiyle yaklaşması çok önemli. Farkındalık ve çözüm yolları bulmak zorundayız. 🙏🌍💖
Cevap
4Cevap
Zengin olsaydın düzenin adeletini sorgulamayacaktın. Fakirliğini çok belli ediyorsun böyle sadece.
Kesinlikle değil
Sınıfsal fark bence ve normal
bence değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?