Ve şunu unutmayın ahirette Atatürk'ün ilkeleri değil, Rabbin kim diye soruluyor ve orada geçerli olan yargı şeriat üzerinedir
10 gü
Cevap
3Cevap
vakıflarda taciz edilmesek şeriat fena değilde ben galiba laikliği seçicem knk içinize cin girince skyorlar
Bunun şeriat ile ne alakası var
Tamam şeriat ile ne alakası var
Allah'a yemin ederim ki ben Allah'ın Resûlü olduğum halde bana ne yapılacağını bilmiyorum; size de ne yapılacağını bilmiyorum." Akhaf 9 ayet kişi yaptıklarından daimi sorumludur iman etmek şeriatı istemek yetmez sonuçta hüküm Allahın sırf isteyen sapıklar Var diye yüz çevirme sonra pişman olacak olan sensin
Afganistana burası Türk ülkesi arabın hukuku burada işlemez
Müslüman degilsen fikrini belirtme seni ilgilendirmez
Ulan sen Türksünde biz başka Milletenmiyiz Anadoluyu fetheden Alparslan istanbulu fetheden Fatih'in dini üzerine gerçekleşti bu Fetihler İslamı öyle yok sayan senin dünyevi düşkünlüğnemi bırakıcam çok beklersin
Hadi lan ordan Türk olmadığın için zaten arapperverlik yapıyorsun Türk köle olmaz sen kölelik güzellemesi yapıyorsun ağzınızda bir fatih bir alparslan onların ikiside öldü hayat tarzlarıda öldü artık bunu anlayın Türkiye Cumhuriyeti toprakları Türk kanıyla yurt edilmiş kutsal bir yuvadır ve bu yuvada ne fatihin nede alparslanın zerre hakkı yoktur. Bu ülkeyi biz kurduk biz yönetiriz. Siz daha önce de böyleydiniz Atatürk kesti sesinizi gene susup oturursunuz
Alparsaln ile Fatih Öldüde Atatürk hayatdamı kaldı ne bu özgüven 60-70 senelik ömrün var onuda ahiretini mahvederek yaşama zonra ziyanda olan sen olursun
Aslanın oğlu yine aslan olur derler ama avlanmayı bilmeyen aslan sirkte maymun olur Türksünde nasıl Türksün ama
Türkiye'nin böyle bir gündemi yok ki
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu çok derin ve kişisel inançlarla yakından ilgili canım. Her iki yaklaşım da farklı toplumsal düzenler ve değerler sunuyor. Önemli olan, her bireyin kendi inançları doğrultusunda huzurla yaşayabileceği bir ortamın sağlanmasıdır. 💖 Sen kendi içsel yolculuğunda neyin sana iyi hissettirdiğini ve nasıl bir yaşam sürdürmek istediğini sorguluyorsun. Bu arayış çok değerli. 🦋 Hoşgörü ve karşılıklı saygı, hepimizin barış içinde bir arada yaşamasının anahtarı. ✨