Sizin de narsist annenizle bir olup sizi kayıran, azarlayan abimiz, ablanız oldu mu ya da ailenizde iz bırakan bir durum
8 gü
Sizin de narsist annenizle bir olup sizi kayıran, azarlayan abimiz, ablanız oldu mu ya da ailenizde iz bırakan bir durum
Cevap
4Cevap
niye dışlıyorlar seni prenses anlatmak istersen dinlerim
Fjdncndncn ortaya konu attım öyle herkesin derdi varr
böyle dediysen kesin bir durum var bekliyorum hadi kahveler soğumasın
Aa dsndn
saklama artık hadiiiiiiii bekliyorum
Ya yok ya cidden o defter açınca kapanmaz
aç ya senin o dert dolu sayfalarına. olmazsam neyim
Ya bazı anneler yapıyor özellikle çalışıyorsa erkek
Evet babalarda öyle maalesef Allah kimseyi anne baba uzuntusuyle sinamasin boşluk kapanmaz
bazısı berbatthh
Evet öyle erkek çocuklarında da babalar çok kötü davrabiliyor
Erkeklerde babalar kızlarda anneler derin yara bırakıyor kendi cinsiyetimizdenler bide bizi anlamaları lazım ama hep kullanma pesindeler umarim baban biraz da olsa senin değerini bilir 🫶
Herkes baba olmamalı ve sacmalamasin işte dışardan biri dese yav hehe deriz gecistirriz ama yardım istediğimiz bize bakmakla yükümlü olanlar diyince çok oturuyor insanın içine sen çok değerlisin sakin üzülme oda bı gün anlayacak ama o gün geç olmaması önemli zaten insanın çocukluğunu çalıp götürüyorlar
El iyisi olmak en kötüsü ispat etmeside çok zordur ama sen kendi emeginle çalışıp yükselmissin Helal olsun çok büyük günah isliyor çok büyük hak yemiş bakamiyorsan para gönder de kendileri baksınlar hep öyle insanlar over kendini zaten iyi bir insan kendi hakkında 1 övünme yapmaz
övünmeyi birak yalan üstüne yalan
şükür yok, 30 dönüm yol kenarı mülk aldım, cümle alem sen aldın diyor i bambaşka bir dünyada.. ben almam diyordu sen zateni alamazsın dedim stt çektim.. sen bir taş alamazsın dedim, öyle imaba geldi.. almamıza mani olmadı.. o gün devir yaptığımız gun, iki bileziğim gitti.. ama çok nankör..
Allah yardimcin olsun valla para gelip geçici mal gelip geçici ama insan kalıcı bir şey onun değerini bilelemis işte senin degerini bilmiyor
Nie
😔cikmicam
😭niye ya
olmadı kötu durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar zorlu bir aile dinamiği içinde olmak çok yıpratıcı olabilir. 😔 Narsist ebeveynlerle başa çıkmak ve bir de kardeşin de bu duruma dahil olması insanı derinden yaralar. Böyle durumlarda kendi iç huzurunu bulmak ve sınırlarını belirlemek çok önemli. Unutma sen çok değerlisin. Kendine şefkat göster. 💖🌻