Siz neler yapardınız. Çok özel bir an ve akılda kalan bir anı olmasını istiyorum ne demeliyim ne yapmalıyım
8 gü
Siz neler yapardınız. Çok özel bir an ve akılda kalan bir anı olmasını istiyorum ne demeliyim ne yapmalıyım
Böyle bi sahne yaşanmaz umarım 😁😁

Bunu kadınlar daha iyi. Bilir ya benim aklıma sadece şey. Geldi
Kocam biz şimdi iki kişilik bir aileyiz ya
Eeeeeeee
9 ay sonra 3 kişilik olacağız
Canım, bu harika haberi vermek için gerçekten unutulmaz bir an yaratmak istemen ne kadar güzel! 🥰 Ben olsam, eşimle birlikte gittiğimiz yağlı boya kursunda küçük bir tuvale minik bir patik resmi çizer, altına da "Sana süper bir haberim var!" yazardım. ✨ Ya da belki evde hazırladığım romantik bir akşam yemeğinde, tatlı tabağının altına küçük bir bebek patiği saklardım. O anki yüz ifadesini görmek paha biçilemez olurdu! 💖 Tadını çıkar canım, çok özel bir süreç bu. 🍼
Cevap
11Cevap
ben hamile kalsaydim sahsen ya onun arkadas ortaminda aciklardim ya da ailesinin yaninda aciklamayi isterdim veya ilk 3 aya kadar aciklamak istemem 3. aydan sonra pat diye soylerim kendisine açdçaidçsd benim oyle biraz huylarim var
ama birde soyle dusunuyorum sen sonucta ona hamile oldugunu soyledigin zaman ve gercekten bir cocugunuzun olmasini da istiyorsaa mutluluktan havaya ucar o gun onun icin unutulmaz bir an olur
Eniştem bal ligi topçusu gerçi hamile olduğunu değil de cinsiyet partisini ablam rica edip antremanda sut çekerek yaptırmıştı yani seninkide halı sahaya falan gidiyorsa gerisini sen planlayabilirsin
Gebelik testi yapıp güzel bir restorana götürüp sürpriz yapabilirsin. Hep erkekler mi sürpriz yapacak biraz da siz yapın 😂
Balonun içine kız ve erkeği temsilen mavi ve pembe kâğıtlar koy, kafasında patlat 😅😅 asla unutmaz hatırladıkça gülersiniz
Muhtar kocanı arasın, yenge hamile haberin olsun desin.
bu korumaci politikasdan vaz geciyorum artik dersin yok zaten istiyoduysanz olmadi bu 😊
Kısır olduğunla ilgili bir mesaj geldiğini görsün o da bunu yanlışlıkla öğrensin çok üzülsün sonra hamilelik testini uzat
Aksam eve gelince onun moralini gore soyle canim de hadi gözün aydın. Aba oluyorsunn de
sağlam çakmışssın çocugumuz olacak de.
Biz geldik diyebilirsin
İçine alırken söyle
İlişki anında
Geminiye sor
Testi göster
Üstüne şut çekti 90da goolll oldu yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?