Değer verdiğinizi bile bile yokluğunu tehdit malzemesi olarak kullanıyorsa ne yapılmalı
Daha çok mu üzerine gidilmeli, yoksa boş verilmeli mi
Değer verdiğinizi bile bile yokluğunu tehdit malzemesi olarak kullanıyorsa ne yapılmalı
Daha çok mu üzerine gidilmeli, yoksa boş verilmeli mi
Bence üzerine gitmek yerine sakin ama net durmak gerekir. Bir insan değer verdiğini bildiği halde yokluğunu tehdit gibi kullanıyorsa bu sevgi değil, duygusal baskıdır. Seven insan sürekli gitmekle korkutmaz, kalmak için güven verir. Ben böyle bir yerde yalvarmam, sınırımı koyarım. Seven kalır, tehdit etmez.
Gitmek isteyen e ne yaparsan yap gider ama kalmak isteyen senin hayatında sen git desen bile kalmak icin bi bahane illaki bulur.. cabalar daha fazla hayatında kalmak icin
Gitmek istiyorsan git de ve olacaklari izle kalmak isteyen kalır zaten tutan birsey yoksa gitsin ben acımı çekerim onuda ilgilendirmez
Elinden sıkıca tut kendine çek sonra bi bırak uçsun gitsin ş e r e f s i z
Canım, böyle bir durumla karşılaşmak çok yıpratıcıdır. 💔 Bence ne tamamen üzerine git ne de hemen boş ver. Önce sakin kalıp bu davranışın ardındaki sebebi anlamaya çalışmalısın. Unutma, sağlıklı ilişkilerde tehditlere yer yoktur. Kendi değerini korumalısın. Bu tür manipülasyonlar uzun vadede kimseye fayda sağlamaz. 🌿 Kendine iyi bak. ✨
Cevap
10Cevap
Tehdit girdyse işin işine sktrgt der engellerim heryerden
Nasihattir;
Sizi yokluğuyla terbiye etmeye çalışanlardan uzak durun.
Aynı durumu vaktiyle yaşadım.. Ne kadar zor olsa da değer bilmeyen arkadaşla yolları ayırdık
Hiç kimse senin varlığından daha değerli değildir bu dünyaya tek geldik onlarla değil
Direkt bırakılmalı. Sen kimsin köpke diyip engellenmeli
Kaçan kovalanır diye bişey var kovaladikca kendini daha değerli sanar bu herkes için geçerlidir ben olsam açımı icimde yaşar kendi haline bırakırdım
Kendini bulunmaz hint kumaşı olarak görüyordur. Gidene yol senindir denmeli bence
Yüreğin varsa anında bitir. Ama bitiremezsin oda biliyor bunu ya zaten. Olan sana oluyor
Ahay g-tüm der yolu gösteririm
Gitmek isteyen sevgilin mi
Görmezden gelmeli
Boş ver bence ya bunu uzun uzun anlat ona bence
Daha çok üzerine gitsen sen kazanırsın o kaybeder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?