- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılGidebilirsin derim artık öyle diyorum, eskiden maalesef gitme dediğim 1 tane insan olmuştu sağol olsun şunu hatırlatı, herkes bir gün gidicek geç ya da erken fark etmez durumu kabullenmek gerekiyor her ne kadar onu kaybetmek canınızı sıksa da geçicek yenisini bulabiliceğimizi unutmamamız gerekiyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGitmekte tehtid eden kişi, bu tehtidiyle zaten beni o fikre en azından 1% alıştırmaya başlamış olur ve tekrar ederse, yakarım gemileri acımam.
Emre Aydının bir şarkı sözü var “Beş para eder mi varlığın, ki yokluğun beni acıtsın?” kıvamına gelirim yani tekrar ederse.
10 Yorumla
Ben onu aşarımm
12 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim 💖
En etkili cevap tehdit ettiği andan itibaren yokmuş gibi davranmak, hayattan bir anda çıkarmaktır! Emin ol tehdit eden geri gelecektir, işte o zaman, yiyemeyeceğin y... n altına yatmayacaktın, bye bye demek ve tamamen sessizliğe gömülmek karşı tarafa en fazla darbe vuran hareket olacaktır!
124 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapmaya da irade lazım.
- +1 yıl
Bu benim kocamın davranışı. Sevdiğin insan tehdit etse bile böyle duruş gösterebilir misin? Yani kocam sessizlesir ve gidebilirsin der ve ben de geri dönerim. Sevmiyor mu beni
- +1 yıl
@birgaripsilsile Ben mesela gidebilirsin de demem, sessizleşmem, direkt hissizleşirim. Tehdit kabul edilemeyecek bir konu, sevginin varlığı veya yokluğu tehdite boyun eğmeyle açıklanamaz.
- +1 yıl
Gidecem, gidiyorum gittim. Bosanacagim , şunları şunları alacağım aldım alıyorum. Hayatım tehdit üzerine kurulu. Oda bana ( senden korkmuyorum elinden geleni ardına koyma , olacak olan olur) diye cvplad veriyor. Ama güzel güzel konuşmaya çalıştığımda yüzüme bakmıyor, göz teması kurmuyor ve sessizlesiiyor yokmuşum gibi davranıyor. Ben çileden çıkarken o kafassini kuma gömüyor. Asla gönül almıyor. Tehdit edince önce ise yariyordu, şimdi tehditlerimden de korkmuyor ve blöf olduğunu biliyor ve artık gitme bile demiyor.
- +1 yıl
@birgaripsilsile Tehditle çıktığın yoldan hayır gelmez, bunu şöyle de düşünebilirsin, sürekli dayakla terbiye edilen çocuklar bir zaman dayak arsızı olur, umursamazlar. O nedenle, boşanacağın varsa boşan, tehditle vs. bir şey olmaz
- +1 yıl
Hayır kendisini köp ek ler gibi çok seviyorum. O benim elim ayağım. Ama hoslanmadigim durumlar olduğunda da gönlümü aliversin istiyorum o da diyor ki bende iletişim yok. Eğer bende bı hata bulursan,, özür dilemek yerine iyice senden uzaklasirim alinganlasirim yok sayarim soğuk davranırım duvar orerim ama asla ilişkinin sorumluluğunu almam. Sen bende hata bulma ben de sende bulmayim benim skntili hallerimi gormezden gel yaşayıp gidelim. Kafasında.
- +1 yıl
@birgaripsilsile O zaman tehdit edip, tükürdüğünü yalayacaksın. Boşa uçuk uçuk tehditler savurma, onları gerçekleştiremeyeceğinin karşı taraf farkındaysa, yine ne saçmalıyor bu modunda olur, ciddiye alınmazsın! Ezcümle tehditi net bırak!
- +1 yıl
Çocukken ve şimdi bile ailesi tarafından yok sayilmis, duyguları onemsenmemis. Ve hep biseylere zorlandirilmis ve sürekli baskı hissetmiş. Oyuzden baskı görünce artık etki etmiyor aynı arsız, çocuğun örneğin çok doğru. Hatta bı fazla ters tepiyor. Ama başka yol bilmiyorum. Güzel 50 kelime etsem sessizce dinler, bı sen sinsisin desem hemen çenesi açılır. Kötü seylere ve kaosa odaklı
Soran+1 yıl@hgf1987 öz saygı, sevgi kesinlikle herşeyden önemli katılıyorum.
@birgaripsilsile boşanmanın tehdidi olmaz. Boşanmayı düşünüyorsan söylemelisin bunu. Ayrıca evinden çıkmamalısın. Eşini gönder gerekirse. Ama bir kadın evini bırakıp gitmemeli. Evi kadının kalesidir.- +1 yıl
Tamam çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ev onun kendi üstüne evi. Gurbette olunca ben , gideyim dersem belki gelip bı sarılır gonlumu alır uzatmayiz diye deniyorum ama yine tıpış tıpış ben geliyorum. Sevildiğini farkında. Gidemeyecegimin de. Artık tehditsiz, nasıl onu konusturabilirim onu bulmaya çalışacağım ama sanmam. O da beni delirtmekten adeta zevk alıyor.
Soran+1 yıl@birgaripsilsile bu noktada birinizin diğerine uyum sağlaması gerekiyor. Aranızda şu an uyumsuzluk var. Mantığını kullan. Daha kolay bir çözüme ulaşabilirsin.
- +1 yıl
Ben kirildigim şeyi bir cümle ile ya şu hareketin bana göre degil, sana da yakışmadı. Bu konuyu kendi içimde çözmem için senden uzak kalmak istiyorum bı sure beni rahat bırak diyip sessizce kendi halimde soğuk ve ilgisiz kalabilsem peşimden ayrilmayacak da, çünkü o hiç bunu yaşamadı. Hep kuyruğu gibiyim ve hep çok ilgiliyim. Ama ben susamiyorum laf sokarım kizarim bagiririm cvp beklerim köşeye sıkıştırıp yüzüme bak diye zorlarim. Oda inat, aslaaaa alttan almaz. şu an sizin sayenizde hatalarımin farkına vardım çok teşekkür ederim
Soran+1 yıl@birgaripsilsile işte ters köşe yapmalısın. Kaybetme korkusunu, vazgeçilmez olmadığını hissettirmelisin ona. Susman gerektiğinde susmadığında olanları getir aklına. Derin derin nefes al. O an hemen evden çık bi hava al. Sıcağı sıcağına iletişim kurmaya çalışma. Bırak aradan zaman geçsin. İkinizde bi sakinleşin. Sakin kafayla konuşun.
- +1 yıl
Ben kucukken çok yalnızdim. Annem beni tatlı tatlı konuşarak ikna ederdi ve yalnızlığım geçerdi. Ben buna alıştım. Ve terk edilirim korkusu ile sanırım hemen barışmak istiyorum. Ne yaparsa yapsın bir kuru özür ile barışmaya anında hazirimm bunu biliyor olunca belki de sınırlarımi zorluyor. Tehdit ederken aslında (güçlü görünmeye çalışan bir güçsüz olduğumu farkettim koca koca cümleler kuruyorum şöyle yaparım böyle yaparım sen gibi kaç tane daha bulurum ohoooo ) aslan görünümlü bir kedi olduğumun farkına varmis aslında nekadar komik göründüğumun de. Havlayan köpek ısırmaz. Bugün kendimdrn bir kez daha utandım
- +1 yıl
@birgaripsilsile Burada önemli olan farklı kişiliklerde olduğunuzun farkına varabilmen. Her tehdit edip geri geldiğinde onun gözünde öz saygın daha da azalıyor, daha da kolay yönetilebilir bir profil olduğunu anlıyor, sınırların netleşiyor. Kendi duygu durumunu dizginlemeyi başaramazsan, yakın zamanda onun gözünde daha da sözü önemsenmeyen bir profile evrilmen olası!
- +1 yıl
Artık düzgün bir savunma tekniği öğrenmemin zamanı gelmiş. bu yolu dört yildir eskittim. Ve hakkaten dediğin gibi ilk yıllar gitmeyim die kapıyı kilitleyen adam simdi al lazım olur die para uzatıyor. Nasıl olsa gitmez diye. Ama birgün gercekten gidersen üzülürüm de diyor sonra. Demekki bu adam değil de, daha kurnaz biri ile evli olsaydım coktaaan beni parmağında oynatırdi. İkinize de çok teşekkür ederim ya bana müthiş farkindaliklar kazandirdiniz. Benim bunları konusabilecegim hickimsem yok da
- +1 yıl
@birgaripsilsile Önemli olan bu farkındalığını hayatına geçirebilmen, umuyorum bunu başarırsın.
Soran+1 yıl@birgaripsilsile bu konuyu sen etraflıca sakin kafayla düşün. Erkekler genelde düzmantıklıdırlar. Kolaydır yani çözmek. Sen kendi içinde bi ölç, tart enine boyuna. Nerde, ne yanlış yaptığını etraflıca bir düşün. Annen yok artık karşında eşin, aşık olduğun ama sana duygusal manipülasyon yapan bir adam var. Kimse ah canım deyip karısının saçını okşamaz maalesef.
Soran+1 yılAhaha istisnalar olabilir 😄
- +1 yıl
İkinize de teşekkür ederim. Ben çok hafife almışım eşimin zekasını ama adam beni çözmüş paket bile yapmış ben hala paketin şekliyle uğraşıyormusum. Okadar çok konusmusum ki, kendi sesimden onun sessizliğini duymamisim. Umarım artık biraz bı kimseyi blöfle yola getiremeyecegimi bir bedel ödemeden ogrenriim. İkinize de hayırlı geceler dilerim Allah, razı olsun
Soran+1 yıl@birgaripsilsile iyi geceler. her şey gönlünce olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBenden gitmeyi göze alabilen bir insana en fazla kapıya kadar eşlik ederim..
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gitme Lavinya derim
Sana gitme demeyeceğim
Üşüyorsun ceketimi al
Günün en güzel saatleri bunlar
Yanımda kal
Sana gitme demeyeceğim
Gene de sen bilirsin
Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim
İncinirsin
Sana gitme demeyeceğim
Ama gitme Lavinia
Adını gizleyeceğim
Sen de bilme Lavinia
Özdemir ASAF10 Yorumla
+1 yılSoruyu okuyunca aklıma ilk gelen şey 🤷♀️
https://youtu.be/CtkSQQOH2qM?si=NMa3H9SW2tIe5PGa16 Yorumla
Soran+1 yılİzlerken göbeğim üşüdü😂
- +1 yıl
😂😂 eskiden böyleydi bak arkasından alerjim var çalmaya başladı bunlar üşümüyor kız 😁
Soran+1 yılBunlar yüzünden croplar moda oldu bak😂
- +1 yıl
Olabilir bilemiyorum 😅 Gülben Ergen gibi bornozla da klip çekmediler aslında ama acaba bornoz ne zaman moda olur 🤔
Soran+1 yılAhaha kafasında da bigudiler vardı galiba🤦♀️
- +1 yıl
Nelere maruz kalmışız 😁
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
34 Yorumla
Soran+1 yılİçtiği şey ne acaba 🙄
Soran+1 yılYeni mi çıktı?
+1 yılDur kapıyı açayım derim kimsenin nazıyla uğraşamam. Belki senden sonra ecel gelecek bari kapıyı meşgul etmesin
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Bu gidişlerde ölüm gibi bir şey olur ama kimse ölmez.
- +1 yıl
Öyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şarkıcı Doğuş ne demiş gidene dur diyemem , giden gider zaten 😂 ya da ben ne derim: kapı açık arkanı dön ve çık 😂😂
14 Yorumla
Soran+1 yılİstenmiyorsun artık. Nir zamanlar sen de bana acımadın. Yalnız kaldım, yıkılmadım. Ooo ayaktayım. Yaşıyorum. Başım yukarda, meydan okuyorum hayata ve sana tıntıntın...😂
Soran+1 yılGönlüm dolmuyor aşkla. Barıştım bak hayatla. Başladım yaşamaya oooo😂😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m +1 yılDaha dün biri benü bununla tehdit etti. Dua edip yolladım. Benim kovma şeklimde bu 😂
14 Yorumla
Soran+1 yılSu dökmedin inşallah arkasından🤣🤣
- +1 yıl
Engelledim kullanıcı adınıda unuttum la ne suyu
Soran+1 yılAhaha iyi bari😅
- +1 yıl
Alzeimer yaşındayım 😋😀
+1 yılSözde harika yaa 🤣🤣🤣gece gece güldürdün beni teşekkür ederim iyi geldi
12 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim 🤣
- +1 yıl
😂😂😂😂😉
Tehdit etme yap derim😂 yaparsa ne derim onu bilmiyorum 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAhaha
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. popo git git gitme dur ne olur yalan söyledim ayrılığa hazır değilim aramızda yaşanacak günler var ne olur şimdiden deliler gibi özledim. Bu şarkıyı söylerim sesim güzeldir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gitmek isteyeni kolundan tutup çekeceksin.. asilacaksin asilacaksin asilacaksin birden bırakacaksın ki uçarak gitsin.. ebesi olmaz anasının damına kadar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevmediğim bir şeydir bu gitmekle tehdit ederken nasıl bir zihniyette oluyorlar mesela hayatımın ne kadar neresindesin bunu önce bı sorgula vaz geçilmez değilsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl
cevap boyle olması gerek
21 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/hXt9dY13HAwGitme derim ben sensiz ne ederim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTehdit edebilecek kadar kendine güveni varsa bunu yapabilecek cesareti de olmalı. İstediğin gibi tabi ki derim sadece.
10 Yorumla Tehtit etmek hoş bir şey değil giymek isteyen istediği yere gidebilir kim kendine nasıl yakıştırıyorsa
10 YorumlaGerçekleştirmesi için yardımcı olurum. Bunu yapacak kadar gözü karaysa sonuçlarına da katlanacak.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyi sen bilirsin, kapı orada hadi sana güle güle derim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey yapmam inanirmısın giden yolunu kalan yerini bilir
10 Yorumla
+1 yılÇay var mı çay.. çay var içersen yol var gidersen..
10 Yorumlanası beni kaybetmeyi göze aldın sen şarkıda dediği gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle tehdit edenlere sinir oluyorum ama yinede terk edemiyorum, hep kalsın istiyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEbenin damina hi
Git derim tehdit mehdit çekemem ben10 Yorumla
+1 yılKimse kendini üstün görmemeli. Tamam hayatımıza giren bazı insanlar hayatımıza renk katmış bize iyi gelmiş olabilir ama bazı şeyleri bitmesi gerekiyorsa zamanında bitirmek en doğru olandır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Seninkine benzer bir şekilde tepki gösterir, şekildeki gibi yol tarif ederim.
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/Zy3UVtw9PIgBöyle cevap veririm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u +1 yılNeden tehdit ediyor ama? Bir arkası olmalı bu tehdidin.
00 Yorumla
+1 yılAhanda yollar şurada devam et sağ git belki cüzdan bulursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılHata unutulur, yanlış ise hayat boyu akıldan çıkmaz.
00 Yorumla Bu şarkıyı açar güle güle diyerek el sallarım
https://youtu. be/96ASLXJ10oM? feature=shared01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç böyle bir tecrübem olmadı ama yallah derdim kesin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gelene hoş geldin gidene güle güle👍
13 Yorumla
Soran+1 yılGelen gideni aratırsa peki😅
+1 yılGitmesine müsade et yoksa bu ilişkide hep böyle davranır
10 Yorumla
+1 yılBen müsade etmediğim sürece gidemez de ettiğim an da dönüşü olmaz o yüzden sıkıntı yok
10 YorumlaAhan da kapı orada denir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Giderken kapıyı kapat bir daha da gelme
10 YorumlaGiderken kapıyı kapatma gelen olur
10 YorumlaDurdukça küçülüyorsun derim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen gitmek isteyene kal demem kapıyı ben açarım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yıldız Tilbe- yürü anca gidersin jznzjsjs
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Güle güle deriz selametle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsinirden ağzıma ne gelirse 😀
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna derdim 😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıls. git derim kusura bakmasın
10 Yorumla Bıraksanıza gitsin işte
10 Yorumla
+1 yılKapı orada güle güle kal saglicakla
10 Yorumla
+1 yılGiderken kapıyı ört hiç kalkamam derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKalk s. Git ya derim 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Git dersin. Başka nw diyeceksin
10 YorumlaCevap vermem kapının yolunu kendi bilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılCevap bile vermem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüle güle derim hiç affetmem 😃
10 Yorumla Bir daha dönmemek üzere biletini keser
10 Yorumla
+1 yılGüle güle denir fjfj
13 Yorumla
Soran+1 yılBayy engel sjj
- +1 yıl
Gitmekle tehdit edenin kafasına bir yerinde gitmek vardır zaten
Gidene dur denmez
Gitmek gibi bir düşüncesi varsa buyursun tum yollar onun olsun
Soran+1 yılEiy 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDefolup gitsin hiç uğraşamam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Yolu açık olsun kimse vazgeçilmez degildir
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmasın. Yollarda kalsın😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYardimci olur kapiya kadar eşlik ederim
00 Yorumla
+1 yılYol veririm sadece.
00 YorumlaGüle güle derim
00 YorumlaKapı orada gidebilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt