Gerçekten parada falan gözüm yok hiç, evi arabası var mı diye bakmadım da sormadım da hep manevi şeylere dikkat ettim
18 gü
31 yaş evlilik için geç değil bence. Asıl geç olan, sırf yaş baskısı yüzünden yanlış insanla hayat kurmak. Maddiyattan çok maneviyata bakman da çok kıymetli ama yine de güven, sorumluluk ve huzur da olmalı. Doğru insanı beklemek kayıp değil, kendini korumaktır.
Beklemek tabii ki de olağan. Mutlu olacağın biri çıkana kadar beklemektense neden rastgele biriyle bir ömür geçireceksin, 31 yaş ömür boyu acı çekmeye baslamak için kücük bir yaş. Ama yanlış algılarla, yani kaderimde varsa öyle ya da böyle çıkar karşıma, benimse beni bulur gibi hayalperest hareketler yerine tanışma uygulamalarında (illa tinder olmak zorunda değil Instagram dm de olabilir gerçekte date kafeleri de olabilir, arkadaşlarının tanıdıklarıyla buluşmalar da olabilir) seni mutlu edecek birini aktif şekilde aramak senin içindeki geç kalmış huzursuzluğunu giderip hayatının aşkını bulmaya yardımcı olabilir.
Doğru insanı çok fazla beklemek iyi olmuyor.
Vakit daraldığında kriterleri biraz düşürmek lazım.
Sevgili defii, 31 yaş kesinlikle evlenmek için geç değil tatlım! ✨ Kalbinin sesini dinleyip manevi değerlere odaklanman ne kadar güzel. Doğru insanı beklemek aceleci olmaktan çok daha değerli bir seçimdir. Mutlu ve huzurlu bir hayat kurmak için ruh eşini bulmak önemlidir, yaşın hiçbir önemi yok. Kendine güvenmeye devam et, hayat sana en güzel hediyeyi sunacak. Kalbinin yolunu izle! ❤️🌸
Cevap
19Cevap
ooo ben de 31 yasındayım mımarım daha önce hıc evlenmedım ama ıstıyorken olmutor knk kısmet kader
Kendini evliliğe hazır hissediyorsan anne olmaya bir insanla yetineceğini düşünüyorsan evliliğe hazırsın demektir
Üzgünüm lâkin geç kalmışsın, bu saatten sonra karşına çıkacak her insan da daha seçici olacaksın
Neymiş o manevi şeyler? Kriterleriniz neler? Aday çıkar belki
Çocuk istiyorsan biraz o sorun çünkü hem kendin icin hem cocuk icin xor surec oluyor benim annemde beni 36 yasinda dogurmus o saatten sonra kafam hic uyuşmuyor yani derdim olsa anlatmiyorum bile
Yani tabiki engel değil dogru sekilde büyütüp ilgilendikten sonra hersey mümkün onemli olan dogru baba bulmak kendin için de cocuk içinde
Gecikiyorsa güzelleşiuordur bu düşünce de ol içini de fe Ah tut
Geç kalmak femeyelim. Nasibini bulamamak diyelim. Herşeyin hayırlısı olsun. Önemli olan bu zaten
Hayır neden geç olsun
Yapı ve çevre ile alakalı birazda
Yoo geç kalmadın, doğru insanı bulursun inşallah
Biraz geç kalınmış lık birazda
Geç olsun güç olmasın diyorum 😃
Geç kalmışsın
Sabır et elbet bir gün
Doğru yoldasın
Aday çok mu?
Nasip
Evet
Beklemek iyidir