34 yaşıma geldim hala evlenemedim aslında fırsatım oldu evlenmek için ama ben istemedim yalnızlık sakinlik daha iyi gibi bu yaştan sonra evlensem ne değişecek ki hayatım da? Evlenmesem de kimse yanımda olmayacak garip düşünceler içinde miyi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Toplumun alt kesimleri genelde hakaret ederek mutlu olma eğiliminde olur. Sana tavsiyem arkadaşım sevdiğin ve güvendiğin bir insanı bulunca evlen. Çevrem ne kadar geniştir bilemem ancak şunu tecrübe ettim genelde bazı insanların aklı evlendikten sonra gelir, geriye dönüş yapamaz. Bazı insanların aklı ise yaş ile beraber gelir geri dönüş yapamaz. Birisi kazık yemiştir ve ona göre hareket edecektir. Umarım kazık yemeden ve mutlu bir seçim yaparsın. İkinci tavsiyemde tanımadığın kadın senin şeytanın olur dikkat etmelisin. Çünkü şeytan kendini hep gizler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl32 ideal.34 te demliğin kapağı tıkırdar, altta ki su fokurdar, çay suyu gibi, rahatsız eder. Kendini çok dinlemek iyi değil. Azcık kendi halinde, üzmeyeceğine inandığın biriyle yola çık derim. Yardım edebileceğim herşeyde danışabilirsin.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim çok güzel bir cevap oldu
- 1 yıl
Eywallah kardeşim
Güven meselesi sorun, belli yaştan sonra daha seçici oluyor insan. Bundan kaynaklı durum, erken yas evlilikte çok sağlam olmuyor genelde sonu gelmiyor anlaşmazlıklar çıkmazlar la dolu mutsuz evlilikler çok fazla. Allah herseyin hayırlısını nasip etsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende öyle düşünüyordum ama yalnızlık Allah’a mahsustur. Bende 38 ile evlendim 🥺 çocuk için geç kaldım sanki …
04 Yorumla- 1 yıl
Evet bende geç kaldığımı düşünüyorum 😌
Cevap sahibi1 yılSizi erkeler icin yinede sorun olmaz. Bu Yasin iyi.. fazlada geç kalma derim.
- 1 yıl
Bu sene evlenmeliyim
Cevap sahibi1 yılUmarım karsina doğru kişi çıkar bu sene
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Emreciğim! 😊 Evlenmek ya da bekâr kalmak tamamen senin tercihin ve ne zaman doğru hissettiğinle alakalı. 34 yaş, evlenmek için kesinlikle geç değil. Aslında yalnız kalmaktan hoşlanıyorsan ve bu seni mutlu ediyorsa, bu duygularını tamamen anlıyorum. Evlilik, paylaşılan bir hayat demek ve hayatında değişiklikler getirebilir ama sadece sen kendini buna hazır hissettiğinde bu adımı atmalısın. Yılın bu güzel zamanında, yeni başlangıçlar yapmak için fırsatların olabilir.🎄 Yeni yılda kalbinin sesini dinle, ne istediğine odaklan. Mutlu bir yeni yıl diliyorum! 🧑🎄
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
17Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u 1 yılgeç değildir
10 Yorumla
1 yılÇolugun çocuğun olucak ne güzel elyek kalmaktan iyidir derdini anlatabilicegin biri olur fena mı
225 Yorumla- 1 yıl
Evlenmek için evlenmek istemiyorum
- 1 yıl
Ozaman bekar kalmak için bekar kalmaya devam bekar bekar takıl 🙂
- 1 yıl
@Rodri0108 ben genç evlendim çocuğumda var gayet bu durumdan memnunum haa simdiki aklım olsa belki şimdiki yaşlarımda evlenirdim ama dünya tatlısı çocuklarım var iyi ki diyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin saygı duyarım 🙏
- 1 yıl
Allah bağışlasın
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
@Rodri0108 20 yaşında faln
- 1 yıl
@Rodri0108 teşekkür ederim Allah razı olsun evet iki çocuk
- 1 yıl
@Rodri0108 evet en sevdiğim yanıda bu çocukları şuanda bile gören yeğenim kardeşim sanan oluyo çocuklarim diyince şaşıran oluyo 😀
- 1 yıl
@Rodri0108 8 ila 5
- 1 yıl
@Rodri0108 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
- 1 yıl
@Rodri0108 evet büyüdüler yani beraber büyüdük diyebilirim
- 1 yıl
@Rodri0108 iyi geceler size 🙂
- 1 yıl
@Rodri0108 hayır kötü niyetlisiniz demedim zaten yanlış anlamayın geç olduğu için iyi geceler dedim başımadan sağmak için değil 🙂
- 1 yıl
@Rodri0108 tabi
- 1 yıl
@Rodri0108 cinsellikle ilgili değilse konu sorabilirsiniz ama buysa eğer zahmet etmeyin
1 yılErkekler için yaşın önemi yok menopoz dönemi yok sonuçta her yaşta üretim var
115 Yorumla- 1 yıl
50 yasinda baba olduktan sonra yerim öyle üretimi
- 1 yıl
Ee ol spor yap 50 yaşında bile 30 yaşında görün
- 1 yıl
Sorun görüntü değil kardesım biyolojik yaşınız belli 50den sonra erkek çocuk bakamaz. Sprem hücrelerine zayıflar 20 yaşındaki erkek kadar sağlıklı olamazsınız çocuk sahibi olma ihtimaliniz 50den sonra %10
- 1 yıl
@Kalllisssa darısı exin başına diyelim o zaman yani 50 sinden sonra evlenir inşallah 😄
- 1 yıl
@Küp_şeker97 evlenemez ki 😂
- 1 yıl
80 yaşında sağlıklı çocuk getirenler var
- 1 yıl
Tartışalım
- 1 yıl
Ben 80 yaşında değilim 😅
- 1 yıl
Spor yap proteinli beslen 80 yaşına da gelsen hiçbir şey olmaz 34 genç hatta tam yaşı evlenmenin
- 1 yıl
40 yaşından sonra da çocuğa harcayacak vakit bulamam diye düşünüyorum:)
- 1 yıl
İstediğin kadar sağlıklı beslen 50den sonra sağlıklı çocuk olmaz. Şimdi 35lere düştü bu oran. Ayrıca erkekler daha çok sigara alkol kullanıyor bu yüzdende 30a gelmeden sprem kalitesizliği yaşıyor. Artık 10 erkekten 9u çocuk sahibi olamıyor 30undan sonra. Sağlıklı bir kadınsa 55 yaşına kadar olabilir.
- 1 yıl
Yani kadın daima sağlıklı çocuk yapar menepoza girene kadar 55 yaşına kadar bile. Ancak erkekler daima çocuk sahibi olma şansları olsa da 50den sonra sağlıksız kalitesiz spremlere sahip oluyor. Bu da sağlıksız çocuklara neden oluyor
1 yılHayır bul birini evlen evlilikte sınırlı bir yaş yoktur
12 Yorumla- 1 yıl
Doğru yaş yok ama insan bir yaştan sonra çekiniyor
- 1 yıl
Çekinmek daha kötü açıl hemen
1 yılözel bi durum yoksa evlen yani bende evlenmedim ama biraz fantazisel benim ki (BDSM, ANAL) her kız kabul etmiyor malum
10 YorumlaAy hiçbir şey iççin hiçbir zaman geç değildir kendinizi şartlamayın böyle
10 Yorumla
1 yılbence geç kalmadınız hayırlısı
kısmet bu işler dostum10 Yorumla
1 yılBence değil. benim de ailem beni zorluyor henüz sadece 25 yaşındayım bir yanım istiyor diğer yanım istemiyor... bu senin hayatın eğer istemiyorsan kafan karışıksa bence evlenme yoksa pişman olabilirsin
10 YorumlaBiz evlendik ne halt yedik sanki boş ver evlenme
11 Yorumla- 1 yıl
İki karşıt grup var evliliği savunan ve savunmayan kafa karistirici
Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben de 35 yaşındayım hâlâ evlenemedim evlilik için geç kaldığımı düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKanka ne yapacaksın evlenip de anasını satayım bak beni de evlendirdiler 23 yaşında aile baskısı yüzünden evlendim hayatını yaşa boş ver
117 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Rodri0108 33 yaşındayım çocuk da var
Cevap sahibi1 yıl@üye645894 annem helal etmem dedi yapacak bişey yok
Cevap sahibi1 yıl@üye645894 evet görücü usulü
- 1 yıl
kanka bana da annem kız buldu evlen o kızla dedi kıza yaz günahtır falan kızı ben de yazdım kızı kendimden soğuttum iyice sonra anneme dedim bu kızla olmaz kendisi çok zor kız her seyi kıskanıyor trip atıyor çok zor biri dedim gerçekten de öyleydi ben dedim bu devirde zaten evlenmem falan öyle kurtuldum
Cevap sahibi1 yıl@üye645894 hakkında hayırlısı olsun anlaşa bilecegin biri olursa evlen
Cevap sahibi1 yıl@okbyes başlarda güzeldi ama sonradan ne bileyim ya işte özgür değilsin laf ediyor mesela bir şey nasıl anlatsam ki sana sen bir şey beğenirsin o mesela beğenmez onu sürekli senin kafana kakar tartışırsın anlaşamazsın bazenleri anlaşırsın falan filan işte yapacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yıl@okbyes dediğim gibi başlarda güzeldi daha sonradan gerçek yüzünü gördük 😂
Cevap sahibi1 yıl@okbyes olan oldu artık yapacak bir şey yok herkesin hakkındayız zaten ama dediğim gibi anlaşabileceği insanlarla tanışmak daha iyi
1 yılHayır geç kalmadın umarım gönlüne göre birini bulursun
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Niye evlilik takıntınız var anlamıyorum erkekler olarak. Hayatını yaşa olmak isteyen olsun, olmak istemeyen de olmasın bu kadar basit
00 Yorumla
1 yılEvlenmek bu devirde imkansız para bitirdi hwr seyi
04 Yorumla- 1 yıl
Yani orası öyle şu an maddi olarak sıkıntı yok ama evlenmek isteyenler de tabi ki zorlanır
- 1 yıl
Benden geçti şişme kadın aldım bugün geliyor kargo da.
- 1 yıl
😅😅 kolay gelsin reis
- 1 yıl
Sağol reis.
Çocuk düşünmüyorsan evlenme ama istiyorsan evlen yaş ilerledikçe çocuklara karşı tahammül seviyesi düşüyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılMillet 34 ünde daha kornişon turşu peşinde 😃 sen geç mi diyorsun erken daha sjjs
01 Yorumla- 1 yıl
🥲36 ideal gibi
Gizli Üye(30-35)1 yılHala geç değil gel hem evlenelim hem de eğlenelim 😅
314 Yorumla- 1 yıl
Kaçır beni 😅
Cevap sahibi1 yılParam yok sen her şeyi bırak kaç bana. Anamın damadı ol 😅
- 1 yıl
İç güveysi dedirtmem kendime sen kaç bana 😅
Cevap sahibi1 yılO zaman senin beni kaçırman lazım 😅
- 1 yıl
Konum at geliyorum 🏇
Cevap sahibi1 yılKalasta mahallesi Güzeldere sokak Yenikent siteleri 25/29 Çankaya/ Ankara
- 1 yıl
Oha 😅
Cevap sahibi1 yılŞakam yok ha 😅
- 1 yıl
Ekle beni o zaman 😅
- 1 yıl
Bi de yazsan daha iyi olacak 🥲
Cevap sahibi1 yılYaaa yazarım prensesim neden yazmayım. Sakın zahmet edip ilk mesajı atma sen 😅
- 1 yıl
Yahu senin gibi bilge değilim ben 1 xperim 😅
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yooo, geç değil, 25,30 sene daha takıl öyle.. 😄
00 Yorumla
1 yılEvlenmek için evlenmene gerek yok sonra milletin kızının başı ağrıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇocuk istiyorsan 40 a yaklaşmadan evlenirsin umarım. Kimse hasta çocuk doğurmak istemez kusura bakma.
05 Yorumla- 1 yıl
Bu konu da haklısın teşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi1 yılkadın ve erkekte özellikle 40 yaş itibariyle hastalıklı doğumlar oluyor. bizzat ailemden biliyorum.
- 1 yıl
Evet bunu bende duydum ailemde de oldu bayağı zorlu bir süreçti. Peki evlendik diye illa çocuk Sahibi mi olmak gerekli
Cevap sahibi1 yılhayır istiyorsan diye söyledim çocuk
- 1 yıl
Yani ben istemiyorum ama sadece benim kararım ile olacak birsey değil tabi ki onu biliyorum
Kanka evlenme boş ver bekar kal hayatın tadını çıkar tek basına bi ordusun sen bu arada ne iş yapıyorsun
00 Yorumla
1 yılEger yaninda bir insanin olmasindan rahatsizlik duyup onu zamanla kendinden itecek kadar yalnizliga alistiysan bence jic kimseye bulasip kimsenin canini yakma ama hala insan sevgisi varsa icinde denenebilir :)
01 Yorumla- 1 yıl
Bu çok mantıklı geldi bunu düşüneyim
Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Hayır ama 3 sene icinde evlenirsen iyi olur.
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle görünüyor 😌
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. nasip kısmet her şey evlenmek için evlenmeyin
01 Yorumla- 1 yıl
Evlenmek için evlenenlerin hepsi boşandı
1 yılboş ver evlenme hiç geç evlenen erkek makbuldur ayrıca aptallar erken evlenir gerçi geç evlenen her adama da zeki diyemeyiz tercihi önemli
18 Yorumla- 1 yıl
Genç bi hatun bulmam gerekiyor sanırım
- 1 yıl
Bulanda kaybedip umursamıyor ne adil bir dünya değil mi 😀
- 1 yıl
Adamın kafasında tek bir saç teli kalmamış hâlâ güzelin daha çok güzelini arıyor 😄
- 1 yıl
Acun kadar zengin değilim ben değerini bilirim 😅
- 1 yıl
İlyas Salman gibi adamlar bile en güzelini arıyor böyle bir dünya ve bulunca daha iyisi vardır diye elinin tersiyle itiyor 😀
- 1 yıl
Senin canını yakmışlar belli 🥲
- 1 yıl
Yaksa da söndürmesini iyi biliriz 🙂
- 1 yıl
Helallll
1 yılHayır hocam geç değil
10 Yorumla
1 yılEvlen geç degil
15 Yorumla- 1 yıl
Olur olur
- 1 yıl
Rodri 65 yaşında değilim kanka hala sağlamım merak etme
- 1 yıl
50 yasina kadar yolun var emre
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
1 yılÇok geç kalmışsın en az 25 dir
01 Yorumla- 1 yıl
Haklı olabilirsin
Gizli Üye(18-24)1 yılBabam 44 yaşında evlenip 45 yaşında çocuk yaptı, bilgine
01 Yorumla- 1 yıl
Masallah
Gizli Üye(25-29)1 yılBen evlendim ve bosandim bile o yüzden doğru insan önemli
02 Yorumla- 1 yıl
Kaç yaşındasın
- 1 yıl
Doğru insanı bulmak mesele
- Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı.
1 yılHiç evlenme daha iyi abicim
02 Yorumla- 1 yıl
Sen evli misin kardeşim
- 1 yıl
Hayır tabi ki de evlenip ne yapacağım abi evim arabam var çok şükür
Hayatinin hatasini yaaprsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBabaannen sana köyden helal süt emmiş bir kız buluversin.
00 Yorumla
1 yıl30 ideal
10 YorumlaYok hiç bir şey için geç değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeç değil bence
10 Yorumla
1 yılhayır
00 Yorumla
1 yılHayır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı.
1 yılGeç değil
00 Yorumla Yok be daha ölmemişsin işte
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGeç değil
20 Yorumla
1 yılevet
03 Yorumla- 1 yıl
Ne evet
- 1 yıl
geç mi kaldım demişsin evet dedim nesini anlamadın
- 1 yıl
Ne bagiriyon be