Geçmişim çok üzücü, gerçekten yeni yeni toparlıyorum kendimi, psikolojik tedavi görüyorum, ilaç kullanıyorum, siz böyle biriyle evlenir miydiniz
16 gü
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bence burdaki asıl soru biri böyle birisiyle evlenir mi değil sen neden böyle bir hayat yaşamak zorundasın? Geçmişinden dolayı sen kendini kötü hissediyorsun, bu haldeyken başlayacağın ilişkinin de mutsuz olma ihtimali yüksek, eee bunu devam ettirmek yerine neden bunu çözmüyorsun? Eğer bunlar çok acı şeyler çöz diyince çözülmüyor dersen de aklına gelince çığlıklar attıracak geçmişlerin bile samimi çabayla çözüldüğünü kendi gözlerimle gördüm. Eğer yaşadıklarından dolayı kendini daha fazla değersiz psikolojisine sokup evlenir miydiniz diye soru sormak yerine bunları çözmek istersen, sana çözüm için gerekli uygulamayı anlatabilirim. Bir ömür mutlu olman dileğiyle.
kurabilirsin kendi kararın
Herşeyin hayırlısı olsun gadası
Evlilik psikolojiyi düzeltmeyebilir hatta daha çok bozabilir o yüzden evliliği bir rahatlama bir çıkış noktası olarak görme
Hayır her haltı ye sonra gel benim tertemiz miz hayatımı mahvet
Seni kim alsın anca kendin gibi psikolojik sorunu olan biriyle evlen sağlam insanlardan uzak durun
Ben hadi tedavi oluyorum ya sen?
Benim ihtiyacım yok senin gibilerden uzak durmak en büyük tedavi 🥸🤣
Zaten sizin gibiler hasta ediyor yaklaşmamak gerekir
Allah Hayırlı Anlayışlı Karakteri Güzel Olan
Bir Eş Nasip Eylesin
motora bin gez ne dert kalır nede tasa
Özel değilse ne yaşadığını merak ettim
Kur tabii sayfana yazdim
Geçmişi unut boş ver geleceğine bak
Kaç yaşındasın
Tanımak isterim seni
23 yaşındayım