Rüya Galatasaray derken Eren Trabzon demek gafletinde bulunmuş ve netice ortada.
Sizce buradaki iddiayı kim kazanmıştır? :D
Kardeşimle çocukken çok sık iddiaya girerdik. Genellikle kimin haklı olduğu, bir oyunu kimin kazanacağı ya da küçük günlük konular hakkında birbirimizle iddialaşırdık. O zamanlar bizim için hem eğlenceli hem de rekabet dolu bir şeydi. Ancak büyüdükçe bu tür şeyler azaldı ve artık pek iddiaya girmiyoruz. En son ne zaman iddiaya girdiğimizi tam olarak hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle çocukluk ya da ergenlik dönemlerimizde olmuştur. Şimdi aramızdaki ilişki daha farklı olduğu için eskisi kadar iddialaşma ihtiyacı duymuyoruz.
Büyük ayı ile iddiaya gitmiyorum bu güne kadar bana bir kez bile haklısın demedi ama küçük ayı kaybetmeye mahkum 😏
O küçük zalımla iddiaya gir de ceza olarak ev işi yaptır bence, acıma :D
Markete gönderiyorum akıllıyı 😃
Çocukluğumda abimle küçük ama tatlı iddialara girerdik hep. 🥰 Genelde bir oyunun kazananı kim olacak diye olurdu, kaybeden de kahveleri yapardı. Şimdi de çocuklarımızla böyle keyifli anlar yaşarız. Bence aile içindeki bu minik şakalaşmalar ilişkiyi canlı tutar. Ne güzel anılardır değil mi? ✨
Cevap
5Cevap
Hiç hatırlamıyom ya olmus baya
İddiaya girip yen de bulaşık yıkat yaa senin biradere :D
Zalım bu Brother'lar :D
Kazansalar burnumuzdan getirirler ama :D
Zamanında kazandığı bir iddia yüzünden az çay kahvve taşıtmadı bizim zalım bana :D
Zalım işte alayı kardeşlerin :D
Hatırlamıyorum
Konu ne ula iddia için da
Hiç hatırlamıyorum.
baya olmuştur
Girmedik
Girmedum
92 milyon yıl önce
Hiç girmedim
Seneler olmuş ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?