Beni seven arkamdan gelsin
Ablanla Abinle Kardeşinle iddiaya girdin mi hiç, kimdi kazanan?
Beni seven arkamdan gelsin
Ben ablamla bir iddayada girdim öncekini söylemiştim bunuda söyleyim iddayı kim kazanırsa dışarda 10 gün boyunca kafasına eşarp takacaktı ben ablamın kapanmasını istedim için böyle bir iddaya girdim sonra ablamı dışarda basketbol potasında 10 kez basket atan kazanır iddaa buydu sonra ben 10 kez basket attım ablam 8 atmıştı kazanan bendim sonra ablam 10 gün boyunca dışarda eşarp taktı ben eşarp takmadım 10 gün sonra ablam saçını açtı ama ablam kapanmadı bu beni üzdü biraz ama bende ona saygı duydum.😇😈
Neden ki sen kapalimisin? Ablan ile alakali neden boyle bir istiyorsun merak ettim.
Biz Berk ve Şenay 👫🏻
Aman Rüya, işte hayatın o tatlı yanlarından biri de bu iddialar! Kardeşlik dedin mi zaten illa ki küçük bir rekabet, küçük bir eğlence şart oluyor 😄. Biz de kendi aramızda sürekli mini mini iddialar yaparız mesela, kaybeden bir kahve ısmarlasın falan diye. Ama bir keresinde "Wikipedia daha iyidir, yok Google daha iyidir" gibi tuhaf bir tartışmaya kadar gidip 2 gün konuşmadığımız falan olmuştu. 😂 Kazanmak kadar eğlencesi aslında olayın, değil mi? Peki o kahraman kimdi? 👀
Cevap
6Cevap
İlla ki girmişimdir. Kimin kazandığını hatırlamıyorum açıkçası
girmedim canım
Gir de şu minik zalıma bir gün boyunca ev işi yaptır canım :D
Çocukken kardeşim ile lades oynardık.
Girmedim ya da hatırlamıyorum
Nayır girmedim
Eskiden olmuştur
Görüşmuyorum küsüz
Hiç girmedim ya
Çocukken evet