19 gü
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
195Cevap
Bence yerleşme sikjnti
Neden
İstanbul'da yaşamak çok zor çok pahalı
Evet doğru her güzelin bi kusuru vardır
Kimsen yoksa zor saglam işin olması lazım maddiyat önemli
Evet aile akraba yok
Evlencek birini bulman lazım
Nerden bulurum
Uygulamalardan ama sapik çok oralarda da hesabını açık yaparmisin hemen takip ediyim
ya da sen takip et hemen actim
Dikkat etmek lazım
Takip istegi atarmisin hemen kapatcam
İstanbullu yaşamıyorum ama birlikte gezmeye gidebiliriz vapura bineriz ben de seviyorum bir başka şehir
Evet bunları yapmayı seviyorum
Benim de şu an için kimsem yok tkp isteği atabilirsin bir kez daha açıyorum hesabi
İstanbul'da taksicilik yapıyorum tanışalım arkadaş olalım mı
Yok sağol
İstanbul karışık bir şehir yaşanmaz
Seviyorum ben
Hangi şehirden İstanbul'a gidoyonb
yurt dışı İsviçre. Sessiz sakın sıkıcı saçma ruhsuz bi yer. Ruhum daralıyor. Ben canlılık kalabalık seviyorum
Hmm eğlenceyimi gezmeyimi daha çok seversin
Her ikiside
:) bende adana
Yaparsin canim herkes nasil yapiyors
Ama ben ülke değiştirmek istiyorum o biraz gözümü korkutuyor. Bi çoğu orada doğuma büyüme
Herkes tek yaşıyor orada
Öyle mi geçim zor değil mi tek başına
Üç hayayının stresini kaldırabilirsen seversin
Anlamadım
İş hayatının :)
Bir de yazabilsem iyi olurmuş
Evet iyi bi iş bulmam gerek
Evet yoksa sorun olur buradaki yaşam
Kalabalık Yapa bilirsiniz
Canlılık kalabalık seviyorum
Aklından bile geçirme
Sebep
Gerek yok
Gerek var
Ne amaçla geldiğine bağlı
Yaşamak
Hangi standartta
Maddi durumun yoksa erkekler yer seni orada
Hangi açıdan
Para teklif ederler birlikte olmak icin ama sevgili adi alrina da alirlar baska seye de guven olmaz yabancilara
Yok ben dikkat ederim kimseye güven yok
Gezilir ancak yaşamak istemem. Fazlasıyla sıkıcı…
Neresi sıkıcı bence öyle değil
Yüksek gelirin yoksa gelme.
Sebep
Çünkü İstanbul'a gelip sonra "kiralar niye yüksek" diye sosyal medyada ağlayan yeni birilerini istemiyoruz.
Burası İstanbul. Zaten yeterince kalabalık. Herkes gelmek istiyor, fakat evler bedava olsun istiyorlar.
Paran bolsa gel.
Merak etme Ümraniye de evimiz var ztn. Kira derdim yok
Hah o zaman süper, İstanbuldaki yeni hayatında mutluluklar dilerim. :)
İnşallah en kısa zamanda. Tek sıkıntı iyi bi iş ve arkadaş çevresi
gel beraber gezelim
Olur
Ne zaman gelirsen haber ver. Hangi şehirdesin şu an
😅
Zeytinburnu Topkapı dayım. İşim Sultanahmet tatafında
He he gel gel düzenli işin yoksa zor yaşarsın
Bulmam lazım ztn
Aslında birsürü iş var da biraz sıkıntılı buralar çoğu firma ekonomiyi bahane edip işçi alamıyoruz diyor
Meslek var mı
Hergun değişiklik kalabalık iyi olur
Canlılık kalabalık çok severim
Cokta bekledigin gibi degil
Neden ki
Paran varsa zenginsen yaşarsın diğer türlü çile
Şükür durumum fenasayılmaz
Ne kadar? Aylık gelirin
200.000 var mı
Okadar yok ya
175.
En az 150.000 lazım
Bu zamanda hangi insanın 200 000 maaşı var ben hiç duymadım
Metropollerde var yoksa geçinemez yaşayamaz
Tek kişi isen 75-100. arası yetet
Tek kişi
100 yeter
Ümraniye’de evimiz var büyük ihtimalle orada kalırım
Ev var ise daha ne
E iş sıkıntısı var bide arkadaş çevresi
Tecrüben varsa iş bulursun arkadaş ise oradan tut bir tanesini götür😑
Benimle gelmek isteyen yok işte. Gelse çok daha kolay olurdu birbirimize destek olurduk
Zor bir şey tabi belli bir yaştan sonra aşina olduğu çevresi olduğu en ücra köşesine kadar bildiği bir ortamı terk edip yeni bir şehire göç etmek zor iş heleki bu şehir İstanbulsa
Zamanı gelsin ben de taşınacam
Nereye
İstanbula
Bende çokk istiyorum
Nasıl yapsak aynı anda taşınalım
Ben hemen istiyorum
Ben hemen yapamam, yurtdışındayım kral
E bende yurtdışındayım kral
Neresi
🇨🇭 sen
🇷🇺 Niye oradan dönmek istiyorsun ki?
Mutlu değilim. Sessiz sakın sıkıcı ruhsuz bi yer. Ruhum daralıyor. Ben canlılık kalabalık seviyorum
Kaç senedir oradasın? Burası çok sessiz ruhsuz yer değil ama Avrupadan hep geriden gelmek ve savaştan dolayı ülkenin hali beni üzüyor. Bi de deniz, manzara, kalabalık, memleket diye dönmek istiyorum, sadece işleri yoluna oturtup, orada yaşamak ama işleri buradan devam ettirmek istiyorum.
Lanet olası doğuma büyüme burdayım ama kendimi buraya ait hissetmiyorum. Yabancıların içinde yabancıyım resmen. Evet deniz manzara kalabalık ortamları bende seviyorum. Ben çok fazla zaman kaybetmeden biran önce gitmek istiyorum
Çalışıyor musun? Dönsen ailen salmaz herhalde. Benimde 20 sene olacak az kaldı.
burada tabiki çalışıyorum. Ailem git dene diyor bana bırakıyorlar
Tatile gidiyormuş gibi git bi dolaş gez toz tek başına bak bakalım orada yapabilir misin
Ben zaten sık sık İstanbul’a gidiyorum yaa yabancı olduğum bi şehir değil
O zaman yerleş bi dene en azından ailen hala orada kalacaklar. Yapamazsan geri dönersin kaybedecek neyin var? Belki bi kaç aya hevesin kaçar.
Evet ailem de bana bu şekilde önerdi. İlk adımı atmakta zorlanıyorum nerden başlasam vs gibi şeyler
Oturmak istediğin semt ve kiralardan başla sonra atla git bi dene
Gereksiz kalabalık, fazla pahalı.
Kalabalık seviyorum ona bakarsan heryer pahalı
Küçük yerlerde neyi yapıyorsan ya kaliteli ya da ucuz yapman gerekiyor İstanbul’da hem fandik hem pahalı 😊
Olsun yinede seviyorım
Hayırlı olsun o zaman 😊
Çok sağol
🙏
Kalabalıkla idare edebiliyorsan güzel
Kalabalık çok severim
O zaman tam senlik
Evet bunu biliyorum. Ama nasıl bi adım atmam gerek onu bilmiyorum cesaret edemiyorum pek :/
Ne iş yaptığın, gelirin ne, nekadar kira verebilirsin onlar önemli İstanbul pahalı bir şehir sonuçta. Düzgün bir yerde olursan yaparsın
Ümraniye’de evimiz var orada kalırım büyük ihtimalle. Tek sıkıntı iş ve arkadaş çevresi
İstanbul adami yutar
Afedersin de isvicreden buraya b*k mu var da geliyorsun
Millet oralara gitmek istiyor
burada ne var? Ruhsuz bi yer hayat yokkk ruhum daralıyor. sessizlik sakinlik var başkada bişey yok. Ben canlılık kalabalık seviyorum
Biraz haberleri izle bence
Ayrıca İstanbul a sadece gezmeye diye gittiğin için sana çok farklı geliyor
Ben de gezmeye gidince öyle geliyor ama orada yaşayınca is öyle değil orada yaşamıştım da var
İstanbul'da yaşayanlar gelmiyor tatile gidenler geziyor
Gezmiyor *
Ne güzel güvenli bir yer değil mi bulunduğun yer
Turkiyeye geleceksen de bence sakın yerleri tercih et ama senin orası zaten sakij ve guvenilirse hiç gerek yok
Mutlu olmadığım bi yerde daha fazla kalmanın bi anlamı var mı? Kendimi buraya ait hissetmiyorum. Haber demişsinde heryerde olaylar oluyor zaten. İstanbul çok kalabalık olduğu için orada daha fazla oluyor normal olarak. Olumsuz yönleri olduğu kadar olumlu yönleride fazlasıyla var.
Senin yaşadığın yerde olumsuzluk ne?
Eğitim güzel..
Çok basit ve gayet açık. Mutlu değilim
O zmn dene yasa
Umarımm
Bence de İstanbul sadece gezmek için güzel yoksa yaşanabilir değil hiç.
Neden ya sadece gezmek yetmiyor kalmak istiyorum
İstanbullu değilim onu belirteyim ama 2 kez gezmeye gittim ikisinde de anladım ki en azından benim gibi sakin bir şehirde yaşayan birine göre hiç değil… Her türlü pislik orada oluyor. Kendine güveniyorsan ve tuttuğunu koparan akıllı bir kızsan yaşayabilirsin tabiki. Ama tek başına demişsin o biraz zor olabilir…
şu an yaşadığım yer çok sessiz sakın ölü gibi ruhum daralıyor. Ben kalabalık seviyorum. Canlılık seviyorum. Sık sık gezmeye gidiyorum zaten ama yetmiyor. Kendime kafa dengi bi arkadaş bulmam lazım
aylık kazancın ne kadar İstanbul'da kirada mı olacaksın
Yok evimiz var
kadın başına yapabilir miyim diyorsun -evimiz var diyorsun demek ki kadın başına değilsin birileri var
Hayır ya öyle değil. Yurtdışında yaşıyorum ailemle. İstanbul’a gittiğimizde o evde kalıyoruz genelde
tamam yani tek değilsin İstanbul'da yaşamıyorum ama çok kez gittim istanbuldan yaşanmaz kısa ve net sadece gezilir
Tekim çünkü İstanbul’a yerleşmeye benimle gelmek isteyen yok. Bende sık sık gidiyorum ve kendimi oraya ait hissediyorum
İstanbul'da yaşayabilmek için bir kazancın olması gerek pasif gelirlerin varsa maddi durum iyiyse sosyal biriysen kalabalığı seviyosan İstanbul'da sıkılman mümkün dünyanın en büyük metropollerinden en gelişmiş şehirlerinden ve en köklü tarihi içinde barındıran
mümkün değil*
Yok asla sıkılmam her ay gelmeye çalışıyorum zaten. İstanbul tam bana göre. İlk başta zorlanırım tabiki ama alışana kadar. Sadece kafa dengi arkadaş bulmam gerek.
ben gelirim yanına gezmek için çoğu yerini biliyorum
Bende biraz biliyorum ama gitmediğim bilmediğim yerlerde fazlasıyla var
İstanbul kocaman %5 lik kısmını biliyorsundur anca
Belkide gez gez bitmiyor masal gibi bi şehir
evet kararını ver istediğin zaman
Sağol
Yapan yapıyor. Sana kalmış o iş
Pek cesaretim yok :(
Benim arkadaşım vardı kız.
Tek başına geldi, iş buldu mağazads çalıştı. Evini buldu. Düzen kurdu. Çocuğunu bile getirdi sonra.
Sen de yaparsın, kendine güven
Nerden geldi peki
Kütahya dan. Kapalı, boşanmış bir kadın, vasfı/mesleği bile yoktu
Hmm ben yurtdışından gelmeyi düşünüyorum, benim durum daha zor ülke değiştirmek falan
Niye geliyorsun kızım yurtdışından?
Hangi ülke bilmiyorum ama Avrupanın iyi Ülkeleri ise dönme tr'ye.
Bende yurtdışındayım, TR'den kaçtım
İsviçredeyim çok sessiz sakin çok sıkıldımmm. Hayat yok burdaaa. Ömrüm boşuna geçiyor
Yahu Avrupanın en güzel ülkesindesin, ben olsam asla dönmem. Orada veya Almanya Fransa gibi bir yerde hayat kur.
Mutlu olmadıktan sonra en güzel ülkede olmak bana ne gibi bi fayda veriyor? Yabancı ülkelerden gina geldi artık amacım İstanbul’a yerleşmek
Yani mutlu olmak tabi ki en önemli şey. Aslında bunun için yaşıyoruz.
Sen bilirsin ne diyeyim. Herkesin hayattan beklentileri farklı. Mesela benim TRden ayrılma sebebim hem ülke yönetimi hem de insanlar. Türkiye'deki insanlar çok saygısız. Kurallara uymazlar, hep kendini düşünürler, başkaların hakkını yerler
O saydıkların sadece Türkiye’ye özel değil. Burdada öyle insanlar var herkes bencil olmuş artık. Sen hangi ülkedesin
Daha yeni geldim TR'den. Hastade kaldım baya refakatçi olarak. İnsanlar var sıra beklemiyor, önüne geçiyor seni göre göre. Herkes Kendini öncelik sanıyor. Kimsenin kimseye saygısı yok. Burada ben hiç böyle şeyler yaşanıyorum. Herkes birbirine çok daha saygılı. Trafikte korna sesi bile. Şehir çok daha temiz. Berlin'de yaşıyorum
Berlin’i İstanbul’la kıyaslayamazsın. İstanbul çok kalabalık bi şehir, her çeşit insanlar var. Ve ister istemez insanlar sinirli oluyor stresten falan. Mesela burada şu saatde dışarda insanlar bile yok. Herkes evinde. Ses Seda yok ölü bi yer. İnsanın ruhu daralıyor
Evet doğrudur. Bundan sıkıldıysan Berlin gibi bir yere git. Burada gece illa eğlence bulunuyor bir yerde. Kenar kısımlar sakinz merkez kısımlar gece bile canlı
Yok İstanbul’u tercih ederim
Sen bilirsin, hayat senin hayatın^^
Gelirin var mı
şu an çalışıyorum evet
İstanbul'da iş bulabilir misin
Orasını bilemiyorum
Emin olmadan sakın gelme buraya. Burada masraf yüksek
Biliyorum
Şu an neredesin
yurt dışı
Kafayı yemek yemek lazım her şey problem
Mesela ne gibi
Aşırı kalabalık trafik problem ulsşım başlı başına problem. Çok enternasyonal bi toplum var her millet her kültür her inanç. Hani zaman geçtikçe bulunduğun yere bi Aidiyet hissi oluşur o bir türlü olmuyor
Ben yurtdışında yaşıyorum ve kendimi buraya ait hissetmiyorum. Doğuma büyüme burada olmama rağmen. Ve sık sık gezmek için İstanbul’a geliyorum. Oraya yerleşmek istiyorum
Tercih senin fakat devamlılıkta çok yorar seni. Tatil yapıp gitmek gibi değil. Akdeniz ege tarafını düşün muğla İzmir Ruhun heran beslenir hergün ayrı bi huzura güzelliğe merhaba dersın
İzmir hiç bilmediğim bi şehir daha önce gitmedim. Yanıma bi arkadaş bulabilsem çok daha kolay olurdu ama bakalım artık
Bence değerlendir arkadaş buluruz sana o iş kolay
Yok tercihim İstanbul İzmir değil
Bakıyorum da tavsiye edenler çok ama ben etmiyorum
Neden etmiyorsun
Kalabalık konumlarin iti kopuğu çok oluyor,
Orası öyle
Hmmm
Tehlike heryerde dikkat etmek lazım yinede İstanbul'da yaşamaya değer
Değmez. Yine de sen bilirsin
Değer
Dedim ya sen bilirsin tercih meselesi, bana göre değmez
Evet tam benlik
Tamam
Ekonomik sartlara gore degisir
Kira derdim yok tek sıkıntı iyi bi iş
Kira yoksa yolun yarisini gecmis oluyorsun zaten
Evett aynen
Eger ev ve is yakinsa ve kendine zaman kalir, boyle olursa da İstanbul bence keyifli bir sehir, ben seviyorum
Bende seviyorum. İş yok şu an
Meslek nedir, Şu an hangi sehir
Ben yurtdışındayım
Anladim, hayirlisi olsun. Vatan topragi iyi gelir.
Evet sık sık geliyorum zaten ama temelli oraya yerleşmek istiyorum hayırlısı
Yani sosyal olarak yozlasmis bir yer oldugunu da bildigini varsayiyorum. Benim bir firsatim olsa Avrupada calismak isterim sahsen.
Benim olduğum yer çok sıkıcı hiç bişey yok
Ozel degilse neresi?
İsviçre
Temmuzda Avrupaya gidicem ama
isvicreye asla cesaret edemiyorum
Neden merak ettim
Avusturya ve isvicre avrupanin geneline gore ozellikle konaklama ve yemek acisindan pahali geliyor.
Evet aşırı pahalı
Evet o yuzden hollandadan baslayip almanyada bitirmek planim, bir aksilik olmazsa tabi.
Sessizlige burunmussun
Evet
Fikir veya lokasyon onerisine ihtiyac duyarsan yazabilirsin, belki bana da gezi icin senin onerilerin olur
Teşekkürler
Hangi şehirden geleceksin peki
yurt dışı 😅
Hangi ülke
İsviçre
Dalgamı geçiyorsun ciddi misin ya 😅
Ciddiyim buralar çok sıkıcı hayat yokkk ruhum daralıyor 😕
Biz 5 yıldır abimle birlikte İstanbul'da yaşıyoruz. Ben çok seviyorum İstanbulu. Ama bursadan geldim ben, o yüzden İstanbulu seviyorum. Fakat İsviçreden sonra İstanbul nasıl olur bilemedim
Ne güzel yaa keşke benimde bi abim olsaydı. Bende İstanbul’a aşığım sık sık ta gelirim. İsviçreye kendimi ait hissetmiyorum ruhsuz saçma sapan sessiz sakin bi yer ama ben kalabalık seviyorum
Buyur gel sende bizle kal 😅😅
Çok sağol :)
Yaparsın, ben de tek yaşıyorum burada ve rahatım
Umarım yapabilirimm. Evin işin falan var sanırım
Evet ev de var iş de
İstanbulun ilçesi neresiki
Ümraniye iyimidir
İdare eder ataşehir olsaysı daha iyi olurdu ümraniyenin insanları biraz sinirli doğuların olduğu yer ümraniye ataşehir olsaydı daha iyi olurdu.
Evimiz Ümraniye’de o yüzden maalesef orayı düşündüm
Yapabilirsin kendine güven
Tek başıma güvenemiyorum işte :( pek tanıdığımda yok
Tabi ki yapabilirsin
Umarımm
Ama taşınacağın semti iyi belirlemen gerekecek
Büyük ihtimalle Ümraniye
Ulaşım yönünden güçlü metro falan ama biraz kalabalık yine de iyi bir tercih
Ekonomik durumun iyiyse güzel yaşarsın
İyi bir gelirin varsa yaşayabilirsin.
Yapacağın işe ve kazanacağın paraya bağlı
O sizin bir tercihinizdir
Metrop ol şehir yaşanır
Trafik dert gezmek için iyi
Kesin pahalı derler bence zenginsen yaşanır
Kalabalık ve pahalı
Olsun severim
Kiralık 1+1 daire istersen var.
Ümraniye’de evimiz var sağol
Ümraniye endüstri meslek ve teknik lisesi mezunuyum bilirim oraları
Güzel
Gel gezelim ilk fırsatta
Olur
İg ekleselim mi
Hayır
Niye nasıl iletişim kurcaz be
Belki güzel de tanışmak isteriz şans
Yaşanır maddi durumun kötü değilse
Evet bencede
Ümraniye çok güzel seçim olur senin için, Beykoz daha elit gibi ama
Hayırlısı
bir köylüyü daha kaldırmayız
Ne sacmaladın be
konuşma la köylü
Kesss
daaaat daaaat traktör geliyor daaaaat
Maddi gelirin var mı
Çalışıyorum evet
Yetecek mi pahalı bir sehir
Bilemiyorum
Eğer yurtdışında yaşıyorsan çok önermem 😂
Nedennn
Yani çile çekersin diye diyorum
Olsun
Orada yaşamak isterdim
Aynen bende sen nerdesin
Afyondayım
Anladım
Yerleş
tamam
Zor bence hiç deneme huzurun kacar
Ya neden
Yas kac ne iş yapıyorsun iş yoksa min. 100-150k kazanmıyorsan İstanbul şartları agır
Bu devirde kim 100 bin kazanıyor?
Kazanan cok var
Kazanmayanda çok
O zaman sürünmeye devam edecek o kazanamayanlar
Benim de en büyük hayallerimden birisi...
Aynen benimde
şu an nerede yaşıyosun
İsviçredeyim sevmiyorum burayı çok sıkıcı ölü gibi. Sen?
Almanyadayım bende
Aa sende yurt dışı
Evet
Gelme valla burası çekilecek dert değil
Neden ki
İstanbul güzel tarihi yer
Evett
Bi sen eksiktin
Sus be
Şaka be bağırma sjsjs paran varsa güzel bi muhite git yoksa bi yolunu bul yine de tek yaşa ortak arkadaş sıkıntılı olur gereksiz yere
Evimiz var Ümraniye’de büyük ihtimalle orada kalırım
Ev (imiz) aileyse evinden iş e işten ev e dışarı çakarsan da arkadaşlarla kimse bilmesin ne yaptığını nerde oturduğunu zaten kalkıp sorunun içine geliyorsun bide gereksiz sorunlarla uğraşma aile evi değilse arkadaşla ortaksan baştan ofsayt
Yok aile evi zaten
Güzel yani klişe trafik kaos cart curt onlara alışman uzun sürmez demek istediğim pis bi yer Anladın mı kötülemek için söylemiyorum dengeni kaybetmemen için yardım etmeye çalışıyorum ayağına ip takılmasına izin verme bu en çok da arkadaşlardan oluyor bi de yenisin “buraya gidelim gitmemişsindir güzel dir” güzeldir de ama sonu gelmez en kötüsü de gelmesini istemeyecek kadar köreltir
Sık sık gidiyorum zaten ama gezmeye
yine git gez mis gibi kimse bir şey diyemez ama artık ordasın diye rahatlama aksine eskisi gibi gezdiğin gibi dozunda kalsın ipleri de elinden bırakma derim arkadaşını iyi seç bizim yaptığımız askerlik gibi bir şey değil bu başına ne gelirse bir gün bitmeyecek. Her gün üstüne koya koya devam edecek ipleri eline almazsan
Çok haklısın teşekkür ederim
Kısa ve öz tüm bildiğin kelimeleri unut ve tek net cevap HAYIR olsun
Berrrrbattttt
Sebep
Bana kalırsa hiç gitmem.
Anlamadım
İstanbul gezmek için iyi yaşamak için zor
Neden
Çok kalabalık yaşamak için bir yere gitmeye kalksen işin düşerse idari yerlerde hal etmeye kalksen bütün günün gider
Tabi senin mesleğin de önemli sen iş yapyorsun
Yaninda ben olmam lazım yoksa yapamazssin 😂😂😂
Haha ne alaks