Gizli Üye(18-24)17 güÇok uyanık ozguvenli ve dikkatli bir şey olman lazim yoksa İstanbul'da yapqmazsin bulundugun semte gore degisse de fiyat kosnuudna uyanik ol yabanci okdugunu analyijca cok kaziklqrlar moovit vb iyi bir navigasyon indir kimseye guvenme kayboldun ya d abasina bir sey mi geldi guvenilir bir esnafa ya da guvenlik guclerine sor her daim huvenlik guclerinin oralardan gitmeye çalış trafuge haizr ol hqyatin yokda geçecek yolda yasamayi ogren yakata itibuste ders calismak vb gibi her sey vok pahalı evden yaoip yemeyi aliskanlik yap kiralar cok sıkıntılı ve doalndirabiliyirlar depreme dayanikli denilen evler en yfak sqllantida yikilabiliyor dikkatli ol komşun cok onemli kavga etmemeye çalış milletin rahatligina kapilip mini vb giyme giyeceks3n de tek basina cok dolanma en elit yerlerde bile bekelmedigin biri taciz edebilir İstanbul'da taciz cok artmaya basladi dikkatli olmak gerek tek başına taksiye binme kizlarla mumkunse binmemeye calisin kalabalik toplu tasimq arcalqrini sec tek basina kimse adabada yoksa minibuse binmw tek yolcu olma roplu tasimada ya da 1-2 kisi olmqyin toplu tasimda gereki4se gec kal yuru ama oyle yapma genc kadinlari kacirip zorla fu*hus yaltiriyirlar oyle polis bukur vb rahatlığına kapilma polis bulana kadra yalacagini da yalr kac kiz t*cabuze ufradu taksilerde tek baisna mesela ki habrlere cikti istambulda amam dikkat oyle izguvenliyim kimse bir sey yapamaz diye düşünme en cok onların basinq geliyo4 kelimenin tam anlamıyla psikopat dercesinde dikkatli olman lazim eger bunlara dikkat edersen yasam cok guzel buyuk sehir zaten sıkılmazsın
29 Yorumla- 17 gü
öyle bir anlatmışsın ki sanki güney amerikadaki çetelerin arasında olacakmış gibi :d
Soran17 gü@acayipadamm 😂😂 ama haklı olduğu durumlar var
- 16 gü
çok abartmış ama :d
Soran16 gü@acayipadamm evet biraz
Soran15 gü@Kampçı_ gahahahha😂
- 15 gü
Bence hiç heves etme
Soran15 gü@intiharçiçekleri_ neden
- 15 gü
@acayipadamm ben sana özgecan aslanı hatırlatayım doğru bilgi güzel bilgi vermiş niyeti herkesin temiz olmuyor acıkca kimseye güvenme kötü rahatsız olacagın olduğun şeylerden uzak ol dikkat et demek istemiş
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)16 güDışarıdan öyle ancak içine girince maalesef öyle değil yurtdışında yaşıyorsun sanırım ancak buraya geldiğinde çalışmak zorunda kalacaksın
turist olarak farklı içine girince hayatın bambaşka, insanları bir kere çok kötüdür sen orada onlara para kazandıracaksın diye iyiler, genelleme yapmak doğru olmaz tabii ki iyi insanları da var hangi semte taşınmak istediğine bağlı da bu biraz ama genel olarak kötüler ya
İleride her şeye para dökmek zorundasın çocuğunu özel okula göndermek zorundasın bir çok zorundalığı var bazı şeyleri göze alarak hareket etmelisin akran zorbalığı burada had safhada diploman önemsiz saygı yok herkes birbirini kullanarak yükselme peşinde
ama şehir güzel tabi beton yığını oluyor şu an beykoz tarafları çok güzel ama yani eşitlik yok parya gibisin belirli ayrıcalıkları olan var yani çocuğuna gelecek sağlayamayabilirsin bütçeni zorlarsa gelme bile
20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
18 güTek başına yaşıcaksan dikkatli olucaksın çünkü sapıklar çok dadanıyor tek kalan kadınlara. Ayrıca hayat pahalılığı çok fazla dışarda bir su 30 lira olmuş. Gezmesi keyifli çok güzel yapılar var ama tek başına yaşanılmaz bence. Ben ailemle yaşadığım halde evime kadar takip edenler oldu
19 Yorumla
Soran18 güNe güzel şanslısın yanında ailen var
Soran18 güEvet çok dikkat etmek lazım aynen o yüzden endişeliyim
- 18 gü
Ailemle doğma büyüme burada yaşıyoruz yoksa ben tek gelmeye cesaret edemezdim. İstanbul öyle bir yer ki hiç tanımadığın adam omzuna sert bir şekilde omuz atıp geçiyor. Çok güvensiz bi yer. İnsanları yüzünden böyle yoksa İstanbul'a yabancılar bile aşık
Soran18 güBen yurtdışında yaşıyorum ve İstanbul’a her gelmemde daha çok aşık oluyorum. Gezmesi güzel tabi ama bide yaşaması var. Gelirsem tek başıma gelirim çünkü ailemden benimle gelmek isteyen yok. Çok zor olacak ama bilmiyorum bakalım
- 17 gü
@Arzuahmet bizde şans yok demek ki takip ediliyoruz
- 17 gü
@Arzuahmet yaş yüzündendir. çıtır olsan takip ederlerdi
- 16 gü
@Arzuahmet tamam 😅
Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Eskiden çok güzeldi, hala daha bazı konularda her yerden daha iyi, imkanlar, sanat etkinlikleri, sosyalleşme gibi ama şu an çok aşırı kalabalık ve bu kalabalık kalitesiz bir kalabalık ve eskiye göre çok daha tehlikeli.
İyi bir muhitte yaşayıp kaliteli ortamlada sosyalleşmen lazım, bunun için de çok paran olması lazım, çok iyi bir gelirin varsa yapabilirsin, yoksa az bir gelirle İstanbul'da yaşamak işkence olur.
01 Yorumla
Soran17 güÜmraniye’de evimiz var orada kalırım. Evet sosyalleşmek kalabalık tam bana göre. Tek sıkıntı iş ve arkadaş çevresi
Yapay Zeka Cevapladı
İstanbul'a yerleşme hayalin ne kadar güzel bir düşünce canım! ✨ Büyük şehirler bazen göz korkutsa da, kadın başına orada yaşamak gayet mümkün. İstanbul sana çok farklı deneyimler ve fırsatlar sunar, yeter ki sen kendi önlemlerini al ve keşfetmeye açık ol. Yeni bir düzen kurmak heyecanlı bir süreç, eminim kısa sürede o enerjik şehre uyum sağlarsın. Kendine güvenerek bu adımı atabilirsin. 💖🏙️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 17 gükalabalık çok
01 Yorumla
Soran17 güOlsun severim
1. İstanbul'da vali dahi olursanız yanınızda hayatınızda vs mutlaka güvenilir bir erkek olması gerekiyor.
2. Yeni taşınacak iseniz öncelikle bir iş bulmalısınız ya da kuracak iseniz önce işinizi kurmalısınız. Ev tutmak yerleşmek için iş yerinize yakın olması vs gibi şeyler için belki ev tuttuğunuz yerin uzağında bir iş buldunuz.
3. İstanbul da herkese güven olmaz değil hiç kimseye güven olmaz diye düşünüp öyle hareket edilmesi lazim.
Bu liste ne kadar kalacağınıza ne iş yapmak/kurmak istediğinize göre uzar gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)18 güİstanbul çok kalabalık be herkes çok hızlı yaşıyor şuanki yaşadışın yer durağan sakin sessiz bi yerse biraz zorlanırsın çok zor bir yer tamamen tek başınasın başına bişey gelse kinsede sönüp sana yardım ettmez nelli başlı insanlar hariç bunların üstesinden gele bilceğini düşnüyorsan git
55 Yorumla
Soran18 güYurtdışında yaşıyorum buralar çok sessiz sakin çok sıkıldım. Kalabalık seviyorum İstanbul tam bana göre ama tek başıma pek cesaret edemiyorum
Cevap sahibi18 güBir kadın başına İstanbul'da yaşamak çok zor olur ama zamanla alışırsın sadece kendine çok dikkat ettmelisin oturacağın mahalleyi yaşayacağın evi iyice araştırman gerekicek gerisi zaten kolay
Soran18 güGenelde geldiğimde otelde kalıyorum. Ama tabi otelde kalmakla evde kalmak çok farklı. Ümraniye taraflarında kalırım büyük ihtimalle
Soran15 gü@Kampçı_ neden sıkıntılı bi çok kişiden iyi diye duydum
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kalabalık, trafik, görgüsüz bir sürü yobaz insan. İyiler yok denecek kadar az diyemem düzgün insanlarda var. Buraya taşınmana değecek bir iş ve maddi geleceğinin olması gerekir. Bağcılar esenler esenyurta taşınıp asgari ücret kazanacaksan gelme, çünkü denizi manzarayı ve ne kadar iyi şeyler varsa işe giderken görürsün onu da yorgunluktan fark edemezsin :’) gezmeye gelenler İstanbul’da yaşayanlardan daha çok biliyor İstanbul’da nereye gidilir diye
12 Yorumla
Soran17 güÜmraniye taraflarını düşündüm evimiz orada semt olarak iyimidir
Büyük bir yer gezmek için geldiğinde fark etmişsindir zaten ama yaşamaya geldiğinde is kira zorlar seni kadın basina kalmak istiyorsun sağlam bir muhit olsa icap eder bu da tuzlu kira demek yemesi içmesi yolu ısınması interneti derken baya bir acilirsin yorgan ayakları geçer eksiye düşersin tabi ne iş yapar ya da yapabilirsin bilmiyorum ama yüzün üstü bir gelir seni anca keser ya da kirayı paylaşacağın senin gibi bayan bir ev arkadaşı da alternatif çözüm olabilir
020 Yorumla
Soran14 güÜmraniye’de evimiz var kira derdim yok
Soran14 güEvet sadece tek sıkıntı iyi bi iş ve arkadaş çevresi
Soran14 güİstanbul'da doğup büyümedim yurydışından gelmek istiyorum
Soran14 güEvet sık sık gidiyorum. Aynen Ümraniye çok sevdiğim bi yer değil aslında biraz açık giyince ters ters bakıyorlar ama kimseyi tınlamam
Soran14 güBenim gibi birisini bulabilsem çok daha kolay olurdu birbirimize destek olurduk ama tek başıma gözüm biraz korkuyor cesaret edemiyorum
Soran14 güAilem burada yaşıyor, onlar sadece izinden izine İstanbul’a gidiyorlar senede 2-3 kere falan. İstanbul'da ailem akrabam yok yani. 1-2 arkadaşım var okadar ama onlarda Ümraniye’de değil
Soran14 güHerkes burada çok mutlu bi ben değilim alışamadım buraya kimsenin gelmeye niyeti yok
Soran14 güHiç sormadım ama kabul edeceklerini sanmam. Onlarında kendine göre bi düzenleri var hem benim ailemde bunu istemezler kesin
Soran14 güYok onlar emekli olduktan sonra düşünüyorlar ama ben okadar bekleyemem hayat geçiyor
Soran14 güAynen öyle sağol
17 güBen de 10 yıl kadar yaşamıştım aslında şimdi de mesleğim gereği biraz da seçeneğim olmadığı için İstanbul'da yaşamaya başlayacağım biraz heyecan, mutluluk ve tedirginlikte var ama İstanbul'da her şeye erişimin var, sosyallik üst seviye de olur ama giderlerin de yüksek olur ben Anadolu yakasında yaşayacağım Avrupa yakasında çoğu yer aşırı insan yoğunluğu ve kaos Anadolu'da bazı sessiz sakin yerlerinde yaşanır.
09 Yorumla
Soran16 güEvet bende Ümraniye taraflarını düşündüm bencede yaşamaya değer zor olsa bile
- 16 gü
Kesinlikle öyle şu an çoğu şehirlerde kiralar çok yüksek zaten ödüyoruz o kadar bari İstanbul olsun shdkdk ben de Beykoz taraflarına yerleşeceğim inşallah sizin de için her şey güzel olur umarım
Soran16 güHaha aynı kafadanız, bizim ev Ümraniye de kira derdim yok şükür
- 16 gü
Ohoo siz şanslıymışsınız 😅 ben kafadan eksi 25-30k kirayla başlıycam ama olsun yapcak bi şey yok sonuçta herkes sizin gibi ev konusunda şanslı değil hem eviniz var hem tek yaşayacaksınız nerden baksan kulağa keyifli geliyor denenir 😂
Soran16 gü:) ama sıkıntı iyi bi iş bulmak ve arkadaş çevresi
- 16 gü
Hımm sen de birtakım şeylere sıfırdan başlıycan o zaman yani illa ki zorluğu da olacaktır en önemlisi iş kısmı ama halledilir pozitif düşünmek lazım
Soran16 güİnşallah diyelim hakkımızda hayırlısı
- 16 gü
Teşekkürler hayırlısı olsun güzellikler çıksın karşımıza 🙃
Soran16 güAminnn
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
17 güDoğma büyüme İstanbul'da biri olarak İstanbul dünyanın en güzel şehridir Buraya gelen aşık olur o bir kesin ama küçük bir yerden geliyorsan da burası sana çok büyük gelebilir kayboluyorum hissine kapılabilirsin ama alışmam bir yıl alır sana buralarda yardımcı olabilecek birileri varsa işin hazırsa hiç vakit kaybetme gel
08 Yorumla
Soran17 güEvet bende sık sık geliyorum ve her defasında aşık oluyorum. Canlılık kalabalık tam bana göre. Tek sıkıntı iş ve arkadaş çevresi
- 16 gü
İş çevren Sana yeni arkadaşlıklar getirecek. Ama yeni bir ev yeni bir muhit sahipsiz kedi gibi ortada gezeceksin
Soran16 güÜmraniye’de evimiz var zaten orada kalırım
- 16 gü
Bende ordayım ne tesadüf. Gel o vakit bekleriz
Soran16 gü:)
- 16 gü
İlk arkadaşın ben oldum
Soran16 güBakalım artık
- 16 gü
Bak bakalım sana yardımcı olurum
- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
18 güİstanbul dünyaca ünlü bir metropol burada yaşamakta ki tek sıkıntı kalabalık olmasıdır onun dışında yaşanacak bir yerdir eğer ki kalabalık seviyorsan yaşanacak yerleri söyliyeyim Kadıköy Bakırköy levent acıbadem Kalamış çengelköy vs vs daha çok var da kısaca dile getirdim zor olan yerler de var onları da dile getirmiyim insanlar yanlış anlar ama güzel bir şehir imkanlar çerçevesinde yaşanması mükemmel bir yer
04 Yorumla
Soran18 güEvet kalabalık çok seviyorum. Evet Kadıköy’ü ve Beşiktaş’ı biliyorum
- 18 gü
İstanbul güzeldir kadimdir sen takma milletin dediğine üstelik kedileri ile dünyaca ünlü bir şehir İstanbul
Soran18 güEvet kedilere bayılıyorumm sık sık geliyorum İstanbul’a
- 18 gü
Her gördüğümde illa bi severim onları yaramaz sevimli şeyler o yüzden İstanbul da pek fare yoktur
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
17 güAşşırı kalabalık. Ben İstanbul'da doğdum büyüdüm. üniversitede ayrıldım. O zamandan beri de dışarıdayım. Ve İstanbul'un karmaşasına girmek artık gözümde çok büyüyor. Sadece akrabaları ziyarete gidiyorum.
21 Yorumla
Soran17 güBen kalabalık canlılık seviyorum
Gizli Üye(25-29)15 güÜmraniye'de eviniz olduğunu söylemişsin peki.. ben yıllardır İstanbul Esenyurt'ta ikamet ediyorum. burada yaşamak öyle kolay değil herkes geçim derdinde artık. İstanbul'da hayat kurmak zordur. Eviniz olsa dahi o evin doğalgazı yoksa elektriği suyu telefon faturan mutfak alışverişi sigara kullanıyorsan sigara masrafı vs... evin olması bişey değiştirmez. İşin garanti mi? Maaşın sana yetecek mi? İstanbul'a kalabalığa trafiğe uyum sağlayacak mısın bunları düşün geçim çok zor hiçbir şey kolay değil artık. Sana tavsiyem iyi düşün iyi taşın kararını iyi ver..
01 Yorumla
Soran15 güİlk günlerde Ailemde destekte bulunur ama evet yazdıklarında çok haklısın. Sen tekmisin
Gizli Üye(18-24)16 güİstanbul dünyanın bence en güzel şehirlerinden biri en büyük hayallerimden biri bir gün oraya dönüp orada yaşamak ve hayatımı buna göre ayarlıyorum ancak işin gerçeklerine ve tehlikelerine özellikle kadin olarak bakınca güvenilir bir çevre olmadan yalnız yaşamın mümkün olmadığını düşünüyorum.
07 Yorumla
Soran15 güEvet senin gibi düşünüyorum. 1-2 arkadaşım var başkada tanıdığım yok
Cevap sahibi14 güHm aileleri seni tanıyor mu? Yakın mısınız? Sorumluluk bilincinde insanlar mı?
Soran14 güYok tanımıyorum
Cevap sahibi14 güO zaman ordan da kurtarmıyorsunuz. İşiniz zor😅 isterseniz beni bekleyin anlaşalım beraber bir ev tutarız. Narin saf sakin görünürüm ama yeri geldi mi içimden pehlivan çıkar çevremi korurum
Cevap sahibi14 güÇete kuralım😁
Soran13 gü😂😂😂 çok iyi
Ümraniye’de evimiz var kira derdim yok ama iş ve arkadaş çevresi sıkıntın
Cevap sahibi13 güHmm
Gizli Üye(36-45)18 güPara meselesini halledebilecek misin Hemen soru bu İstanbul'a Ben de yerleşmek istiyorum ama en az 100.000 lira maaş alan bir iş bulmalıyım ki oraya yerleşebileyim o da şu an için mümkün gözükmüyor bütün Mesele para meselesi halledebilecek misin tek başına tutulabilecek misin orada
024 Yorumla
Soran18 güİşte bu sorular bendede var :(
Cevap sahibi18 güPara meselesini halletmeden kesinlikle gelme ben daha önce 3 sene kadar yaşadım Şimdi orada yaşamak istiyorum yine fakat dediğim gibi en az 100.000 lira maaşa ihtiyacım var bunu bulmak da benim için kolay değil Bunu bulabilsem Yarını bile beklemem gece taşınırım İstanbul'a o derece seviyorum İstanbul'u ara ara gezmeye gidiyorum Fakat İstanbul pahalı şehir Sen İstanbul'a gelince ne yapmayı düşünüyorsun Nasıl tutunacaksın Hayata bir mesleğin bir işin var mı
Soran18 güAynısııı bende İstanbul’a aşığımmm. Bende sık sık gidiyorum normalde yurtdışında yaşıyorum ama burdan çokkkk sıkıldımmmm
Cevap sahibi18 güBen İstanbul'u çok seviyorum ve biliyorum 3 sene kadar yaşadım aynı evi paylaşmak istersen birlikte ev tutabiliriz Ama dediğim gibi önce bir iş bulmalıyım İstanbul'da yukarıda Ümraniye tarafında kalırım demişsin orayı tavsiye etmem İstinye Emirgan Yeniköy Sarıyer karşı Beykoz fotoğrafları çok daha sakin çok daha güzel çok daha yeşil özellikle İstinye iş yerlerinin fazlaca olduğu Mecidiyeköy tarafına da yakin.
Cevap sahibi18 güOkudun mu yazdıklarımı
Soran18 güÜmraniye’de evimiz var o yüzden orayı söyledim normalde benimde çok sevdiğim bi semt değil :( saydığın yerleri hiç bilmiyorum mesela bi Beykoz’a gittim okadar. Sağol ama beraber kalma işine sıcak bakmıyorum
Cevap sahibi18 güEv kirası derdin yoksa o zaman için daha kolay olur çünkü İstanbul'da en büyük gider ev kirası Ben kiralık ev tutacağını düşünerek Yukarıdaki yerleri saydım Ümraniye'nin ulaşım önceden Zordu Ama şimdi oraya Metro geldi daha kolay uğraşırsın metro ile direkt Üsküdar'a inersin aşağıya Ama sizin ev Metroya yakın mı onu bilmiyorum sen o zaman İstanbul'a gezmeye geldiğinde otelde kalmıyorsun Ümraniye'deki evinize kalıyorsun Doğru mu anladım
Soran18 güYok ben gezmeye geldiğimde genelde Beşiktaş’ta otelde kalıyorum😅 çok pahalı ama otelde daha çok rahat ediyorum. Evet Ümraniye’de metro var eve biraz uzak ama hiç sıkıntı değil. En acilinden bi iş bulmam gerek
Cevap sahibi17 güEviniz varsa otelde neden kalıyorsun piremses?
Ayrıca seni merak ettim?
Tanışmak ister misin?
Soran17 güTanışmak istemem teşekkür
Cevap sahibi17 güSen bilirsin elbette
Sadece bu 30 üstü olgun kadını merak ettim
Çünkü benim yaşım da sana uygun
Soran17 güE Yani ne demek istedin
Cevap sahibi17 güYaşlarımız uyumlu kafalarımız da uyuşur demek istiyorum. Eğitimin nedir senin?
Soran17 güBen sevgili vs aramıyorum
Cevap sahibi17 güEğitimin nedir senin demiştim
Cevap sahibi17 güBir şey sordum
Soran17 güNeden
Cevap sahibi17 güSeninle iletişim kurulmaz hatun
Soran17 gü😂
Cevap sahibi17 güSon kez yazıyorum
Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü isen tanışmak isterim.
Soran17 güBunları yazdında acaba ben seni beğenecek miyim
Cevap sahibi17 güBu işler karşılıklı...
Ben seni beğenirim Sen beni beğenmezsin Ben Seni beğenmem Sen beni beğenirsin hayatta her şey mümkün
Soran17 güÖyle
Cevap sahibi17 güBoyun kilon kaç senin
17 güKadın başına derken kadını erkeği mi varmış bunun.. İstanbul hengamesini kaldırabileceksen git yaşa, sabır isteyen bir şehir uyum sağlayabilirsen yaşarsın
31 Yorumla
Soran17 güKadınlar için daha tehlikeli anlamında
16 güŞimdi bütün İstanbullular yolunu gözler bacim buranın suyunu içen bidaha kolay vazgeçemez kendimden bilirim 3 kere gittim geri geldim memleketten🤪🤪😀😂😂🤭
26 Yorumla
Soran16 güHahah
- 16 gü
Onca mültecileri göçmenleri bile bağrına basmış İstanbul senide sığdırır alir basar bağrına kiz gel ama şimdiden soylim gelirsen haber ver Ev arkadaşı oluruz belki
Soran16 güTamam ben Ümraniye taraflarında olurum
- 15 gü
Kiz Ümraniye ters Avrupa yakasindayim
- 15 gü
Sirinevlerde bir tane ev buldum uyguna 2 kişi tutarsak daha uyguna gelir
Soran15 güCanım bizim ev Ümraniye’de o yüzden orayı dedim
17 güBen başka bir şehir yaşayamam sanırım İstanbul şikayet edenlerin bile kolay kolay terk edemediği şehir :) Yeri gelir "artık bıktım senden" dersin, sonra boğazda gün batımı izlersin, yeniden aşık olursun😊 Hakkında hayırlısı, iyi düşün bütçenide gözden geçir
22 Yorumla
Soran17 güOfff tam olarak benim hayalımmm🥺 İstanbul'da yaşayanları çok kıskanıyorum. Sık sık geliyorum her gelmemde de aşık oluyorum. Bi Vapur keyfi bile insanın modunu yükseltiyor. Umarım en kısa zamanda temelli gelirim çok teşekkür ederimm
- 17 gü
Rica ederim ☺️
Gizli Üye(25-29)15 güTek başına yaşamak çok zor çünkü her türden insan var başına ne geleceği belli değil kimseye güvenemezsin içkicisi tinercisi hepsi fink atıyor sokakta hırsızı gaspçısı. Üstelik deprem diye bir gerçeği de var her an büyük bir deprem bekleniyor. 25 sene İstanbul’da yaşadım sonra evlenince küçük bi şehre taşındım dünya varmış dedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)16 güİstanbul'da yasamak aslında yarım saatte ulaşabileceğim bir yere 3 saatte anca varabilmek demek. Bu da insanlara psikolojik baskı veriyor, insanlar haliyle daha sinirli stresli oluyor. Turkiyenin diğer şehirlerine göre gıda ürünleri çok daha pahalı olarak gördüm. Hava kalitesi genel olarak düşük.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
17 güKalabalığı, günün her saati hareketli/aksiyonlu canlı bir şehir seviyorsan, tarihi yerleri, yapıları, denizi, boğazı, adaları, birazcık da yeşili seviyorsan, pahalılık sorun değil/durumum iyi diyorsan; güzel şehir
01 Yorumla
Soran17 güOff bayılırımmm sık sık geliyorum. Heryer pahalı
Gizli Üye(25-29)17 güÇok zorlanıyorum doğma büyüme buralı olmama rağmen küçük şehirde üniversite okudum orada hayatın ne kadar kolay olduğunu görünce tekrar İstanbula alışmakta zorlanmıştım bence yaşanılacak şehir değil ara ara gezmeye gel yeterli
35 Yorumla
Soran17 güSık sık gezmeye geliyorum ama bu bana yeterli gelmiyor. şu an yaşadığım yerde hiç mutlu değilim. Kalabalık seviyorum İstanbul tam baba göre
Cevap sahibi17 güNerede yaşıyorsun kalabalık sevmen bence sakinliğe alışmandan dolayı gel buraya otobus minibüsler tıklım tıklım araban varsa 2 saat trafik en kısa mesafeye bile
Soran17 güYurtdışında yaşıyorum çok sessiz sakin ölü gibi yer ruhum daralıyor. İstanbul’un trafiğini biliyorum ya sık sık geldiğim için ona rağmen yaşamaya değer. Olumsuz yönleri olduğu kadar olumlu taraflarıda fazlasıyla var
Cevap sahibi17 güİşte dediğim gibi o yüzden aslında böyle gece hayatı olan kalabalık yer arıyorsun. Gelirsin o zaman inşallah ama elit yerlerinde oturmak lazım aksi halde çekilmiyor dedigim gibi
Soran17 güTeşekkür ederimm
Ben 18 yaşımda geldim İstanbula kalıyorum tek başima. Kalabalık İstanbul hangi ilçesi falan olduğu önemli değil heryer kalabalık kendine dikkat etmen lazım kızsın sana iyi yaklassalar bile kimseye güvenme her an kendini koruma içgüdüsünde ol. Bazen bunaltıcı ama çok da güzel şehir seviyorum ben şahsen. Sende seversin alışırsin korkmana gerek yok
14 Yorumla
Soran17 güTam benim kafadansın🥰 bende sık sık geliyorum ve İstanbul’a aşığım canlılık kalabalık seviyorum
Soran16 güAynen öyle inşallah en kısa zamanda bende oralı olurum
- Aile & Toplum konusunda 603 cevap paylaştı.
15 güİstanbul'da yaşam zordur tek kadınsan iyi bir semtte iyi bir kiralık yerde oturman gerekir en az 40 k gözden çıkartman gerekir İstanbul'da güzel şehir ama oksijen yok
01 Yorumla
Soran15 güÜmraniye’de evimiz var orada kalırım büyük ihtimalle
15 güGenelde pahalı denilmiş yorumlarda bir de kalabalık denilmiş ama bunların sebep olduklarından mesela kalabalığın trafiğe sebep olması işsizliğe sebep olması adam kayırma olmasının da işsizliğe sebep olması adil bir düzen olmayışı kültür seviyesinin toplumda genel olarak düşük olması sebebiyle her yerde başa gelebilecek bazı çirkin olaylar. Kadına şiddet vs vs gibi şeylerden bahseden olmamış. O kadar sıkıntı var ki hangisini sayacağımı bilemiyorum
03 Yorumla
Soran15 güİçimi kararttın ya sağol
- 15 gü
İçin gerçekten kararsın burası gerçekten son 25 yılda çöplük gibi oldu. 3 kuşak İstanbulluyum. Lanet ediyorum bu şehrin bozuk düzenine. Ve aklın varsa gelme derim. Çoğunlukta gelme demiş zaten sen halen bir umut peşindesin neymiş ev var kira yokmuş. her şey ev ve kiradan ibaret değil maalesef.
Soran14 güKira derdim olmayınca geçinmek daha kolaydır tabi her zaman dikkat etmek gerekiyor bence İstanbul'da yaşamaya değer
38 yaşındayım, doğma büyüme İstanbulluyum ama yaşanacak ve sosyallesecek yer. Aracın yoksa da sıkıntı yok her yer metro tramvay dolu. Sormak istediğiniz soruları alabilirim
019 Yorumla
Soran15 güEvet aynen İstanbul gibisi yok. Bi çoğu gitme demiş ama okadar da tehlikeli olduğunu düşünmüyorum
Soran15 güYaşayan yaşıyor sonuç olarak. Kötü düşünmeyelim
Soran15 güEvet yanıma bi arkadaş bulamadım
Soran15 güAnlamadım nasıl bi arkadaş
Soran15 güSağol ama bizim Ümraniye’de evimiz var zaten orada kalırım
Soran15 güKız arkadaş düşündüm
Soran15 güSağol istemem
Soran15 güEvet söylediklerin doğru güven olmuyor
15 güKadın olman demek orada tek yaşayamayacağın anlamı gelmez toplumda böyle bir algı var kadındır yapamaz tek yaşayamaz kadındır bilmem ne bu algıları sallama pek kadınsın yaparsın sen kadın başına yetersin her şeye knk ama İstanbulu ben pek sevmem Ankara İzmir falan müq olurdu ama istiyorsan tabiki kadın başına yaparsın bir erkeğe ihtiyacın yok
01 Yorumla
Soran15 güÇok doğru demişsin sık sık gezmeye gidiyorum zaten 1-2 arkadaşım var. Kadın isteyince herşeyi yapar
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
15 güGezilecek görülecek yerler çok sosyal aktivite ile canınız sıkılmaz ama kalabalık, trafik çilesi üstüne birde yalnız yaşayınca bunun kimsesi yoktur diye birilerinin yanlış ve saçma düşünce ve hareketleri sizin için çok yorucu olacaktır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 614 cevap paylaştı.
16 güİstanbul yaşanılacak bir şehir değil. Sadece gezmek, keşfetmek için güzel bir şehir. Yorucu ve boğucu bir atmosferi var ve bir süre sonra bunalıp uzaklaşmak istiyor insan.
02 Yorumla
Soran15 güSık sık gidiyorum asla bunalmadım
- 15 gü
Sık sık gidip gezmek başka, orada yaşamak başka.
Tatile gezmeye giden biri zaten bunalmaz. Ben de sık sık gidip gezdim vaktiyle. Lâkin uzun kalmaya başlayınca işin rengi değişiyor.
Eğer gelirin 100 Bin üstüyse hele de evin varsa çok rahat geçinirsin. Başka bir yerde yaşamak istemezsin. Kötü yanları çok ses var, kalabalık ve en çekilmez tarafı trafik. Aracın varsa park yeri bulamaman. İnsanı gerçek anlamda yoruyor ve yaşlandırıyor. Tek başına zor. Bayansan 2 kat zor. Kalabalık olmayan, sakin bir yerde yaşamanı tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran16 güÜmraniye’de evimiz var. Ben canlılık kalabalık seviyorum. 100bin çok fazla değil mi kim kazanıyor bunu
17 güKadın ve kız her zaman yeter ki zaten yani Hani iş olmasanız gerek yok bir şekilde yaşarsın nasıl diyeceksin zengin bir koca bulup n yaşarsın ne olacak
010 Yorumla
Soran16 güÖyle bi koca yok ben bulamıyorum
- 16 gü
Niye bana sansvermiyorsun
Soran16 güZenginmisin😂
- 16 gü
Yok değilim. Fasfakirim
- 16 gü
Aklıma farklı şeyler geldi.:) para sorunca:)))
Soran15 güNe geldi
- 15 gü
daha önceki evlenmek istediğim adaylar geldi. Bir tane aday kız bana ne dedi biliyor musun? sen bu parayla eskorta git rahatla demişti. şimdi düşünüyorum da sen de haklısın.
Soran15 gü😂 çok kırıcı ya
- 15 gü
bardak değilim kırılmıyorum. hayat. sonuçta kadın yani. her şey diyebiliyor.
Soran15 güEvet boş ver takma bile
Gezmeyede gelinmez artık, çok kalabalık oldu.
neyse 10 yıllık İstanbul'da yaşayan biri olarak hislerim,istanbulun trafiğinden dolayı bir yerden bir yere gitmeyi 10 kere düşünüyorum, ve oradan dönüşü de bir okadar düşünüyorum. O yüzden genelde evde takılıyorum. Herhangi bir yerde (kafe, restoran, hastane, otopark, mağaza ) uzun süre sıra bekliyorsun. Bir çok değişik tip görüyorsun.. aklıma gelenler bunlar
05 Yorumla
Soran16 güEvde takılmakla ömür geçer mi. Ben canlılık kalabalık seviyorum
Soran16 güYok sakınlık bana göte değil
Soran16 güGöre
17 güBuralarda yapabilmen nasıl bir işte çalıştığına bağlı yani gelirin giderine Yetecek mi Tahsilli misin yoksa orta işlerde mi çalışıyorsun iyi bir mesleğin kazancın varsa tek başına rahat rahat yaşayabileceğin semtler var iyisi de var kötüsü de var senin seçeceğin yere bağlı
06 Yorumla- 17 gü
Sana tuhaf tuhaf rakamlar yazmışlar diğer yorumları okuyorum Ümraniye'de evimiz var diyorsun Kendi evin varsa 50.000 lira bir maaş ile bile geçinirsin tek başına rahat rahat
Soran17 güÇok olumlu konuşmuşsun sevindim tek sıkıntı güzel bi iş ve arkadaş çevresi
- 16 gü
Mesleğin varsa çalışma olayı kolay veyahut daha önce çalıştığın mesleklerin birinde Bir de köklü bir iş yerinde çalışman gerekiyor Yani merdiven altı işletmelerde değil haklarını senin savunman gereken bir yerde değil de hakkını veren bir işyerinde arkadaşa gelince zaten çok gerekli bir şey değil insana zararı olan 10 madde sıralasak arkadaş ilk sıralarda yer alır
- 16 gü
Ümraniye'deki evinde oturacaksan Eğer bizlere hangi semtlerde daha güvenli çalışabilirim diye bir soru sorarsan onu da cevaplayabiliriz Ümraniye'de Merkezi iyi bir yer her yere ulaşımı kolay çoğu yere tek vesait
Soran16 güÇok teşekkür ederim yardımın için
- 16 gü
Rica ederim
- Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
17 güİstanbul çok güzeldir özeldir. ama yaşamak için gerçekten çok zor ve yıpratıcı. sanırım yaşayan herkes istanbuldan gitmek istiyordur ama gidemiyordur
04 Yorumla
Soran17 güBende tam tersi gelmek istiyorum
- 16 gü
Ne iş yapıcaksın
Soran16 güBilmiyorum
- 16 gü
:) ne mezunusun
Kadın başına diye bir söz olmasın bence artık. Her cinsiyet her yerde yapabilmeli. Yapılmaz denilirse o zaman nedenlerini kaldırmalıyız. İstanbul benim için her şey. Seviyorum.
01 Yorumla
Soran17 güBende çok seviyorum sık sık ta geliyorum. şu an yurtdışındayım ülke değiştirmek vs bi haylı gözümü korkutuyor. Ama çokta istiyorum yanıma kafa dengi birini bulabilsem çok daha rahat olurdu:(
Gizli Üye(18-24)18 güBen şişli deyim, masaj salonunda çalışıyorum, kalabalık ama güzel yer. kimseden zarar vs görmedim, tek yasamama rağmen
55 Yorumla
Soran18 güNe güzel kalabalık severim zaten bende. Tek başıma yapabilirmiyim biraz endişelerim var :( pek tanıdığım da yok
Cevap sahibi18 güBen yaptım isem herkes yapar, gizliden cıksam hemen yazar mısın, dilersen mesajda konuşalım, daha rahat olur canım
Soran18 güBen yurtdışında yaşıyorum, benim durumum daha zor aslında ülke değiştirmek falan. Ama çok istiyorum
- 18 gü
Sende tam yerinde çalışıyorsun hemde şişlide masajda mutlu sonlu masajlardan kesin :)
- 15 gü
Türk masör çalıştıran salon var mıymış İstanbul'da?
Aile & Toplum konusunda 732 cevap paylaştı. Güzel ama kalabalık gelirsen anadolu yakasına yerleş oralar sakin
31 Yorumla
Soran17 güKalabalık seviyorum
16 gü33 yaşındayım doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum ve 33 yıldır İstanbul'dan nefret ediyorum. Aaahajajaja
11 Yorumla
Soran15 güAma bi yanında kopamıyor gibi
17 güBir de tek başınaysan başka insanların sana yaptığı ek zorluklarla bile tükenip ağlayacaksın... Gerçek hayattan uyarlanmıştır..
11 Yorumla
Soran17 güEvet inanırım
17 güGelme sakın çok kötü bir yer.
11 Yorumla
Soran16 güOf şu fotonun güzelliği 😍müthişşş bi yer
Aile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. Tek maaşla yaşaması zor bir yerden bir yere 2-3 saatte gidersin belli zamandan sonra kalabalığı yorar seni
13 Yorumla
Soran17 güAma kalabalık seviyorum sık sık geliyorum trafik yorucu oluyor bazen evet
Soran16 güEvett bencede
17 güben 2hafta oldu kurtuldum İstanbul dan gitte gör yaşanılmıcak yer olduğunu 27 yılım geçti İstanbul 'da
12 Yorumla
Soran17 güNereye gittin. Zorluğu olduğu kadar güzel yanlarıda var elbette
- 16 gü
27yıl yaşadım güzel yanı güzel şehir olması , içine edilmiş duruma geldi her milletten insan geldi aşırı kalabalık buda yaşamı zorlaştırıyor izmite taşındım rahatladım
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. çok büyük çok korkunç çok pahalı ve her tip insanın bulundugu bi şehir hiç de sevmem hayatımda hiç gelmedim bulunmadım ama sevmem büyük şehirleri genelde sevmem
24 Yorumla
Soran17 güSen şu an nerdesin. Ben sık sık gidiyorum çok seviyorum
Soran17 güBende biran önce gelmek istiyorum
- 16 gü
Gizli Üye(36-45)18 güGel vatandaş gel. Gel de seni de doğrayıp çok kutusuna koysunlar. Öyle bir yer güvenlik desen herkes öylesine yaşıyor günü kurtarip evine döndü ise şans
23 Yorumla
Soran17 güBöyle karamsar düşünme ya
Cevap sahibi17 güHergun yaşananlar bunlar. Gel gör yaşa
- 16 gü
Siz ist da yasiyorsunuz o halde
- Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı.
16 güİstanbul'da 250 bin lira maaş + ev + son model araba verseler tanışıp taşınmama konusunda haftalarca düşünürüm.
01 Yorumla
Soran15 güNe alaka
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
17 güGezmek için mükemmel ama yaşamak için pek değil. Hele de tek yaşamak için çok da uygun değil o yüzden durumunu herkese anlatma
04 Yorumla
Soran16 güHaklısın :( ama yinede gelmek istiyorum
- 16 gü
gel tabii ki. Ben sadece olumsuz yönlerini söyledim illa öyle olacak diye bir şey yok
Soran16 güOlumlu yönleri de fazlasıyla var
- 16 gü
Evet mesela şu an Yerebatan sarnıcı Türk vatandaşlarına 1 TL olmuştu yarın gitmeyi düşünüyorum
17 güHiç tavsiye etmem, trafik, kalabalık güvenlik sorunu gibi bir çok sorunlar var 1 senede 10 yaş yaşlanırsınız..
01 Yorumla
Soran16 güYinede istiyorum kalabalık seviyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
17 güİstanbul'un hiç bir cazibesi yok aksine inanılmaz boğucu bir şehirdir. Kalabalık, trafik hödö hödö bir sürü insan üstelik gereksiz pahalı.
01 Yorumla
Soran16 güCanlılık kalabalık seviyorum.
- Aile & Toplum konusunda 616 cevap paylaştı.
17 güÇok kalabalık trafiği insanı hasta eder çok pahalı kiralar özellikle çok sıcak ve nemli bence hiç gelme derim
02 Yorumla
Soran17 güÜmraniye’de evimiz var orada kalırım kalabalık seviyorum
- 16 gü
Sen bilin
Hiç gelme.
Çok pahalı bir şehir
çok kalabalık bir şehir
ve çok acımasız bir şehir
05 Yorumla
Soran17 güKalabalık çok severim. Ona bakarsan heryer pahalı
Soran17 güOlsun yinede çok güzel
Soran17 güİnşallah çok sağol
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
17 güAvrupa yakası karısıktır
Anadolu yakası iyidir
Birde bu sehirde kira ile gecinmek zordur Aylık 80 bin üstü gelirin yoksa hiç gelmeyi düşünme
07 Yorumla
Soran17 güÜmraniye’de evimiz var zaten. İyimidir semt olarak
- 17 gü
Ümraniye biraz kalabalık ama carsı içi öyledir
Metro var ulaşım olarakta merkezi ama dedigim gibi tek yasamak için biraz zordur Karısık bir sehir - 17 gü
Neden İstanbul'da olmak istiyorsun
Yaşadıgın sehir güzel degil mi?
Soran17 güYurtdışında yaşıyorum sessiz sakın sıkıcı ruhsuz bi yer. Ruhum daralıyor ben canlılık kalabalık seviyorum.
- 17 gü
Yani ne söylesem bilemedim
İstanbulla ilgili bi düşüncen varsa konu ile ilgili sor ben yazarım Destek olmaya calısırım
Soran17 güÇok sağol
- 16 gü
Rica ederim Şimdiden bol şans 😊✨🍀
Gizli Üye(36-45)17 güNeden, sen özgür bir birey değil misin. Güçlüsün erkeklere ihtiyacın yok. Herşeyi halledersin. Jajhaja işinize gelince kadın başına, gelmeyince biz izgir giçli bireyiz, irkikler ölsin. Git de g. r e. bninkini
04 Yorumla
Soran17 güBoş yapmışsın. Erkek olmasına gerek yok. Yanıma bi kız arkadaş bile bulsam yeter
Cevap sahibi17 güNeyi kast ettiğim ortada. Neyi ima ettiğimde. Kendini kandırma.
Soran17 güHe he
Cevap sahibi16 güNeyse
Aile & Toplum konusunda 686 cevap paylaştı. Çöp ya kaç kere gittim gördüğüm en b. ktan şehir 3 km yolu 2 saatte gidiyon. s Arabı dilencisi falanı filanı da ayrı iğrenç
04 Yorumla
Soran18 güEvet onlar var ne yazık ki ama güzel taraflarıda var tabiki
Soran18 güHeryer pahalı
Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Paran yoksa gelme. Paran varsa Anadolu Yakası'nda yaşa. Araban varsa Sabah ve Akşam trafiğe çıkma. Paran varsa bol bol gez.
01 Yorumla
Soran18 güÜmraniye taraflarını düşündüm
Evlenirsin komple yerleşirsin o sırtını verdiğin köprünün sol tarafı benim mahallem 😀
15 Yorumla
Soran17 gü😂
Soran16 güOlur
Soran16 güSağol ya
Gizli Üye(25-29)17 güEsc olmıyıcaksan tek taşıyamazsın. Kiralar 35-50 bin arası semte göre... Maaşın 150k olmalı ki Ucu ucuna yaşarsın. Tek başına normal çalışarak geçinilmez İstanbul'da.
17 Yorumla
Soran17 güÜmraniye’de evimiz var büyük ihtimalle orada kalırım ama güzel bi iş bulmam gerek bide arkadaş çevresi önemli
Cevap sahibi17 güİstanbul pahalı bir şehir. Evin olsa orada kiraya verir başka yerde yaşardım. Antalya ya da muğla daha civarlarında gibi.
Cevap sahibi17 güİstanbul da gelirin 400k ÜSTÜ ise İstanbul ... Yoksa o kadar da güzel değil. Zenginler, illegal işlerle uğraşanlar ve hayat kadınları için cennet. Çalışan işinde gücünde insalar ömür törpüsü.
- 17 gü
Ne yiyip içiyorsunuz lan siz bu kafa için?
400 bin gelir...
Kaç kişi bu geliri elde ediyor yavrum aylık?
Hangi evrende yaşıyorsunuz lan siz?
Bu ülkede asgari ücret 28 bin lira.
400 bin aylık gelir derken uçmuyor musun yavrum sen?
Ne değişik kafalarınız var be... - 17 gü
Ne yiyip içiyorsunuz lan siz bu kafa için?
400 bin gelir...
Kaç kişi bu geliri elde ediyor yavrum aylık?
Hangi evrende yaşıyorsunuz lan siz?
Bu ülkede asgari ücret 28 bin lira.
400 bin aylık gelir derken uçmuyor musun yavrum sen?
Ne değişik kafalarınız var be... - 17 gü
400k mı şaşırdın herhalde ne kullanıyorsan söyle biz de kullanalım kafamız senin gibi olmuyor
Cevap sahibi17 güİstanbul'da 1 döner yiyim desen 800-1000tl... Akşam puba gidiyim desen 3000-4000 ödersin 2-3 bir şey içsen... Sizin gibilerin İstanbul'da yaşaması zaman kaybı. Başka bir il de yaşasan en azından kiran ucuz olur mekanları ucuz olur. İstanbul pahalı ama sizin gibi evde pinekliyip BİM'den beslenenler yaşıyorsanıyor kendini
Gizli Üye(30-35)14 güBen 25 yil yaşadim gecen sene memlekete geri dondum. Hic tavsiye etmiyorum. Erken yaşlanmak, cok yorulmak, sinir hastasi olmak, insanlara karsi paranoyak olmak, günde 4-5 saat yollarda gecirmek istiyorsan gel ama aksi takdirde hic bulasma.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)15 güben doğma büyüme orada yasıyorum güzel bence yani istanbulumda istanbulum ama mesela 3kere falan çantam veya cüzdanım çalındı sapık kaynıyor trafikten çok beziyor insan metro kalabalığı insanı bayıyor. Ama tüm bunlara rağmen yine olsa yine yasardım güzel samimi bir mahalleye tasınırsan hiç zorluk çekmezsiin bence yaparsın yanii
06 Yorumla
Soran14 güÇok teşekkürler olumlu konuşmuşsun sevindimm. Evimiz Ümraniye’de orada kalırım. Tehlike heryerde var dikkat etmek gerekiyor
Cevap sahibi14 güAynenn yani İstanbul ayrı bence yaa taşın deriim
Soran14 güEvet sık sık gidiyorum ve içim buruk bi şekilde geri dönüyorumm
Cevap sahibi14 güHayırlısı Olurrr inşAllah
Soran14 güAllah razı olsunn
Cevap sahibi14 güEyyvAllahh
nasil bi kadin olduguna, neresinde yasayacagina ve imkanlarina bagli olarak degisir bu sorunun cevabi maalesef. sabit bir yanit vermek mantikli degil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı.
15 güSakın öyle bir hata yapma İstanbul yaşanılacak bı yer değil şu an gezmek için bile gitmek hata
04 Yorumla
Soran15 güNeden yaa
- 15 gü
Ya hem acayip pahalı hem insanlarından dolayı her an her şey olabiliyor daha 13 14 yaşlarında annemle gezmek için gittim her yer sapık biri telefon numarasını yazar bana verir biri dolmuşta taciz girişiminde bulunur o saatten sonra İstanbul benim için bitmiştir daha kalsak neler gelcekti acaba başımıza bi de üstünden kaç sene geçti o zamanlar öyleyse şimdi nasıldır Allah bilir bi de yabancısı olacaksın başlarda yapma yanarsın
Soran15 güSık sık İstanbul’a gidiyorum Allaha şükür ufak tefek olaylar harici başıma kötü bişey gelmedi
- 15 gü
Umarım gelmez
Aile & Toplum konusunda 835 cevap paylaştı. İyi gelire sahip olman gerek yaşamak için hayat kırıklığı olmamasını istiyorsan
010 Yorumla
Soran15 güEvimiz var kira derdim yok ama iyi bi iş şart tabi
Soran15 güE nasıl geçince iş önemli
Soran15 güÇevrem yok ki sadece 1-2 arkadaşım var
Soran15 güEv Ümraniye’de
Soran15 güGerçekten miii
16 güTürkiye bi yana İstanbul bi yana ayrı bi dünya imkanın varsa işinin geliri iyise hiç düşünme.
010 Yorumla
Soran15 güAynen yaa İstanbul gibisi yok
- 15 gü
Bir kez buranın suyunu içtiysen zaten alışkanlık yapar dediğim gibi imkanın varsa daha güzel şehir bulamazsın en basidi gece gündüz hayat hiç durmuyor
Soran15 güOff canlılık kalabalık en sevdiğim. Sık sık geliyorum ve her gelmemde daha çok alışıyorum
- 15 gü
Ohoo sen zaten buralı olmuşsun kalabalığı sevmekle bahane arama çık gel😅
Soran15 güEvet oralı oldum aynen😅en son 1.5 ay önce ordaydım ve çokkk özledim inşallah temelli gelirim
- 15 gü
Çık gel sen 1.5 ay ayrı kalmaya dayanamıyorsan İstanbullu olmuşsundur inşallah gönlünce olur her şey 😅🙏
Soran15 güYaa beni nasılda iyi anlıyorsun varyaa😍 evet burnumda tütüyor İstanbul’a aşığımm resmen Allah razı olsunn
- 15 gü
Hadi bakalım şimdiden hayırlısı olsun hakkında :) 🙏
Soran15 gü❤️
- 15 gü
😇
Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı. Herkesin bir şekilde yer bulabileceği bir şehir. Ben seviyorum.
01 Yorumla
Soran15 güAynen ya sevilmeyecek gibi değil
- Devamını Gör (229)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler